Kalamiehen kalastusblogi

Kalamiesten omat kalastusblogit kalastuslajista toiseen.

MOro! Eka postaus

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Yleistä kalastuksesta
  • Fontin koko: Suurempi Pienempi
  • Osumia: 4378
  • Seuraa tätä artikkelia
  • Tulosta

Moi,

Arttu täällä terve. Viimein aloitin oman blogin kirjoittamisen. Eli itsestäni lyhyesti alkuun. Olen kalastellut säännöllisen epäsäännöllisesti käytännössä koko pienen ikäni. Alkuun junnuna mato-ongella ja pilkillä ja sitten myöhemmin alkoi virvelöinti kiinnostamaan. Alkuun heittelin vaan virvelillä, mutta lopulta sain mökille pienen veneen, joten pääsin myös uistelemaan. Myöskin katiskalla tulee kalasteltua toisinaan. Myös ravustaminen kiinnostaa, mutta en ole sitä ehtinyt vielä kokeilla.

Olen lueskellut paljon kalareissuista tältä foorumilta ja muualta. Itseäni kiinnostaisi lähteä kalastamaan Norjaan ja hieman yllättäen lukiessani muiden kokemuksista Kanarian Saarilta alkoi se myös kiinnostaa. Norjan reissu toki menisi enemmän eräjormailun merkeissä, mutta toisaalta Kanarialla olisi mahdollista palkata vene ja kapteeni ja vain keksittyä olennaiseen. Kaverini kävi siellä kerran reissulla ja oli siinä kalastelun ohessa hörppinyt hieman olutta ja nauttinut auringosta ja paikallinen kapteeni oli vienyt kalapaikasta toiseen.

Ennen kalareissuja ulkomaille täytyy kuitenkin säästää rahaa. Sitä tässä yritetään, mutta vaihtelevin tuloksin. Nyt näyttää siltä, että kesän festivaalit vievät osan budjetista, joten ehkä sitten syksymmällä saattaisi päästä kalareissulle. Aika näyttää.

Siinä siis hieman tietoa meikäläisestä näin aluksi. Ja vielä hatunnosto muille kalablogeja pitäville. Niitä on ollut erittäin kiva lukea ja myöskin niissä olleet kuvat ovat usein upeita. Jatkakaahan samaa rataa, niin voin jatkaa niiden lueskelua ja oppia paremmaksi bloggariksi.

0
Paluuviite URL tälle artikkelille.
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt