Kirjautuminen

Uutiset

Käyttäjän arvio:  / 2

Ruotsin kalastusalan huipputapahtuma, Sportfiskemässan-messut, järjestetään vuorovuosina Tukholmassa ja Jönköpingissä. Tänä vuonna messut ovat Jönköpingissä 29.-31.3. perjantaista sunnuntaihin.

Lue lisää: Varaslähtö kauteen 2019 – Sportfiskemässan, Jönköping

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Rapala Rahasto on jo vuosien ajan tukenut paikallisesti merkittäviä, kestävän kehityksen mukaisia kalavesien kunnostustoimia sekä edistänyt omalta osaltaan samaan päämäärään tähtääviä tieteellisiä tutkimuksia ja muita esivalmisteluja eri puolilla maatamme. Periaatteena on kuitenkin ollut, että Rahasto ei ohjaa varoja varsinaisiin kalojen istutuksiin.

Lue lisää: Rapala Rahasto palkitsee hyvät teot kalavesien kunnostamiseksi

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

 

Raymarinen uusi pilkkilaukkuRaymarine puskee markkinoille parhaita kevätjäitä silmälläpitäen Dragonfly-sarjaan soveltuvan pilkkilaukun, johon sisältyy laukun lisäksi akku, akunvaraaja ja pilkkikaikuanturi. Kalamies.com testasi laukkua tositoimissa ahvenpilkillä.

Lue lisää: Raymarine julkaisi avaimet käteen -pilkkilaukun

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 8

Venemessut ovat kalastuksen harrastajan vuosittainen ykköstapahtuma. Tänä vuonna messuille tuleva kalastaja saa nauttia uskomattomasta kattauksesta, joka hakee vertaistaan jopa Pohjoismaiden mittakaavassa.

Lue lisää: Vene Båt 8.-17.2.2019 täyttää kalastajan vaativimmatkin toiveet

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 2

Brittiläinen Typhoon on perustettu vuonna 1947 ja se on tällä hetkellä maailman suurin kuivapukujen valmistaja. Yritys valmistaa kuivapukujen lisäksi ammatti- kuin harrastekäyttöönkin suunniteltuja märkä-, pelastus- ja sukelluspukuja sekä vesiurheiluvarusteita.

Lue lisää: Uutta Suomessa – Typhoon-kuivapuvut

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt