Kirjautuminen

Uutiset

Käyttäjän arvio:  / 2

Brittiläinen Typhoon on perustettu vuonna 1947 ja se on tällä hetkellä maailman suurin kuivapukujen valmistaja. Yritys valmistaa kuivapukujen lisäksi ammatti- kuin harrastekäyttöönkin suunniteltuja märkä-, pelastus- ja sukelluspukuja sekä vesiurheiluvarusteita.

Lue lisää: Uutta Suomessa – Typhoon-kuivapuvut

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Helsingin Longinojalle avataan taimenten elämästä kertova luontopolku perjantaina 26.10. klo 14. Longinoja on osa Helsingin monipuolista puroverkostoa, Vantaanjoen ensimmäinen sivuhaara.

Lue lisää: Helsingin Longinojalle avataan taimenten elämästä kertova luontopolku perjantaina 26.10. klo 14

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

Kalastajien suosima vene-elektroniikkamerkki Lowrance esitteli jo ensi kauden mallistoaan. Malliston kaksi merkittävintä uutuutta ovat Premium-kategorian HDS Live ja edullisemman hintaluokan Elite Ti2.

Lue lisää: Ennakkoesittelyssä Lowrancen 2019 –uutuudet HDS Live & ELITE Ti2

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 3

Suomalaiset ovat pitkään seuranneet ruotsalaisia videosarjoja, joissa mittaa toisistaan ottavat maan tunnetuimmat kalastajat. Sarjat ovat hienosti toteutettuja ja jännitys säilyy viime minuuteille saakka. Viime vuonna ehkä tunnetuimman sarjan, Fly vs. Jerkin voitto tuli Suomeen, jonka pohjalta idea suomalaisten kalastajien kanssa tuotetusta videosarjasta sai alkunsa.

Lue lisää: PikeMasters 2019 with Ruoto – suomalainen kilpailumuotoinen hauenkalastuksen videosarja alkaa...

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

WFD - maailman kalastuspäivä, on brittiläisen FishingTV:n nopeatempoinen, vuorokauden mittainen suora lähetys 24:stä maasta ja kalastuskohteesta ympäri maailmaa. Mukana mm. Etelä-Afrikka, Australia, Kanada, Yhdysvallat, Japani ja Suomi, jossa kalastetaan Tornionjoella.

Lue lisää: World Fishing Day – suora kalastuslähetys 23.6. Tornionjoelta 5 miljoonalle katsojalle

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt