Kirjautuminen

Didriksonsilta täydellinen kalastusvaatemallisto

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Kalastus tuntuu kiinnostavan monia vaatevalmistajia tällä hetkellä, eikä ihme, sillä kalastuksessa ollaan kelien armoilla pitkiä aikoja ja verrattuna esimerkiksi lasketteluun, fyysinen liikkuminen on vähäisempää. Ruotsalainen 1913 perustettu Didriksons ei ole ensi kertaa kalastusvaatteiden kanssa tekemisissä, sillä yrityksen toiminta sai alkunsa kalastuksen ympäriltä.

Ruotsalaiset ovat taitavia melkein missä tahansa mihin ryhtyvät. Didriksons on toiminut oikein lähtiessään miettimään kalastusmallistoa yhdessä Ruotsin Abun tiimin kanssa. Abun tiimissä on kokemusta ja näkemystä eri kalastustyyleistä sekä olosuhteista.

Suomeen valikoituihin liikkeisiin

Didriksons haluaa profiloitua tosikäyttäjien vaatteeksi, joten he panostavat alkuvaiheessa erikoisliikkeisiin, jotka sijaitsevat eri puolilla maata. Mallisto kattaa 7 eri asustetta: 2 eri kuoritakkia, 1 Windstopper-takki, 1 toppatakki, 1 toppahousut sekä 1 kuorihousut että kevyt toppaliivi. Mallisto on tällä hetkellä saatavilla kokonaisuudessaan myös Suomessa.

Kokonaisuus on mietitty siten, että vaatteita voidaan pitää kaikkina vuodenaikoina aivan kovimpia hellekelejä lukuun ottamatta. Ne toimivat mainiosti yhdessä tai erikseen.

Vaatteet ovat myös niin tyylikkään näköisiä, että voit lähteä suoraan kalasta kristallikruunujen loisteeseen ilman että kukaan tietää päälläsi olevan kovan luokan teknisiä kalastusvaatteita.

Herkullisia yksityiskohtia ja robustia kestävyyttä

Roisketiiviit vetoketjut, housujen lahkeiden nepparikiristys, hihansuiden mansetit, kalastuksen ehdoilla tehdyt leikkaukset, jossa olkapäillä on liikkumavaraa ja vastaavasti selässä on pidennys, hupun magneettikiinnitys selkään, muotoiltava hupun lippa sekä ventilaatioiden kautta menevä aukko sisätakkiin ovat hyviä esimerkkejä siitä miten Didriksons on tehnyt huolellista työtä.

Kun nämä yhdistetään kestäviin PFC-vapaisiin materiaaleihin ryyditettynä ruotsalaisella tyylitajulla saadaan tulokseksi nykyaikaisen vapaa-ajankalastajan täydellinen "uniformu".

Laadukkaat kalastusvaatteet ovat saatavilla seuraavista erikoisliikkeistä: Schröder, Wobbleri, Varuste.net, Erä-Lindroos, UK Koskimies, AV Ase&Erä, Kurre Erä&Kalastus, Kuusamon Uistin ja Maken Pyydys.

Lisätietoa löytyy toistaiseksi ruotsiksi osoitteesta
www.didriksons.com/sv-fi/campaigns/profishing/

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt