Kirjautuminen

Share

Vene 18 Båt -messujen uudella Kalastusvenealtaalla venevalmistajat ja eturivin kalastusoppaat esittelevät mahtavan valikoiman erityisesti kalastukseen suunniteltuja veneitä varusteineen sekä vinkkejä kalastukseen. Kalastusvenealtaan lisäksi Rapala Kalatakuu Jättiakvaario tuo kalat ja kalastajat suoraan yleisön nähtäville.

Uudessa Kalastusvenealtaassa on esittelyssä kahdeksan huippuvarusteltua kalastusvenettä; Aaltomarine, Alucat W8, Smartliner Bass Pro 500, Buster M1, Finval, Silver Eagle, Tracker sekä Lund. Veneiden varusteina on mm. keulasähkömoottoreita, matalavesiankkureita, luotaimia, heittotaso- ja säilytystilaratkaisuja sekä monia muita kalastuksen toimivuuden, mukavuuden ja tehokkuuden kannalta mullistavia innovaatioita. Altaan vieressä esitellään lisäksi ruotsalaisia Linder-veneitä.

Ykkösluokan esiintyjät

Kalastusalueella on messujen aikana mahdollisuus tavata maamme eturivin kalastusoppaita sekä kuunnella heidän vinkkejään tulevaa kalastuskautta ajatellen.

Esiintyjinä toimivat mm. Ari "Apajaneuvos" Paataja, Mika "Haukikoira" Vornanen, Peter Lahti, Kari Lossi, Jani Ollikainen ja Toni Pohjalainen.

Lisäksi lauteilla nähdään Team Humminbird Finland -kapteeni Sami Karhu, Rapala Pro Guidet Markku Tiusanen, Tero Ruoho, Timo Koikkalainen ja Rapala Pro Guide Sweden Mikko Seppänen, kalastuspersoona Jani Himanko ja Jarno "Vekkuli" Vähämäki sekä kalastukseen naisnäkökulmaa tuova kalastava kiinteistövälittäjä Heli Nikula.

Rapala Kalatakuu jättiakvaario

22 000 litran Rapala Kalatakuu Jättiakvaariossa voi seurata oikeiden kalojen reaktioita erilaisiin uistimiin ja kalastustekniikoihin. Kalastusvenealtaan ja Rapala Kalatakuu Jättiakvaarion ohjelmaa päästään seuraamaan nyt myös aivan uudesta perspektiivistä vedenalaisen kauko-ohjattavan PowerRay-kameradronen avulla.

Akvaariolla tutustutaan hauen kalastukseen merellä, joella ja virtaavassa vedessä. Messuilla saa myös tietoa hauenkalastukseen keskittyvästä Rapala – Chase The Beast Road Show'sta. Se aloittaa Euroopan kiertueensa venemessuilta. Esittelyssä akvaariolla on uutuusvieheet ja lippauistimet.

Akvaariolla esitellään kalastustekniikoista drop shot- ja vaappujigaus jotka on hyvä hallita erityisesti silloin, kun perinteiset kalastusmuodot eivät jostain syystä toimi. Rapala ProGuide -kalastusopas Tero Ruoho on toiselta ammatiltaan kokki ja hän tulee kertomaan vinkit itse kalastetusta hauesta tehdyn burgerin valmistamiseen.

Kuva vedenalaisista tapahtumista nähdään isoista näytöistä. Kauko-ohjattavat kameradrone sopii erinomaisesti kartoittamaan vedenalaista maailmaa ja on erinomainen sekä ammattiveneilyyn että harrastajille. Kameradrone on käytössä myös Uusi Aalto -altaalla.

Rapala Flip Off -heittorata on tänäkin vuonna venemessuilla. Kuivalla heittoradalla heitetään viehettä ja kisataan tarkkuudesta. Kalastusalueen isäntänä toimii Mikko "Peltsi" Peltola. Kalastusalueen ohjelma löytyy www.venemessut.fi

Kalastuksen Nobel jaetaan avajaispäivänä

Vapaa-ajan kalastuksen Nobel jaetaan Rapala Kalatakuu Jättiakvaariolla perjantaina 9.2. klo 16.30. Palkinnon jakaa Urheilukalastusseura West Coast Trolling Team nyt jo 19:nnen kerran huomionosoituksen henkilölle tai taholle, joka on toiminnallaan edistänyt suomalaisen urheilukalastuksen hyvinvointia ja kehitystä.

Uudet aukioloajat, Trade Day historiaan

Tapahtuman ensimmäinen perjantai 9.2. ei enää ole ammattilaispäivä vaan kaikki pääsevät avajaispäivänä messuille. Venemessut ovat avoinna arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin klo 10-18. Pääsyliput ovelta 19 e/12 e.

Ennakkoon ennen messujen avajaispäivää verkkokaupasta http://shop.messukeskus.com ostettuna 16 e/10 e.

Vene 18 Båt -messut mukana tukemassa Itämeren suojelua www.puhdasitameri.fi  #puhdasitameri

Aukioloajat:
pe 9.2. klo 11-19
la-su 10. – 11.2. klo 10-18
ma-pe 12. – 16.2. klo 11-19
la-su 17. – 18.2. klo 10-18

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt