Kirjautuminen

Varaslähtö kauteen 2019 – Sportfiskemässan, Jönköping

Käyttäjän arvio:  / 2
HuonoinParas 
Share

Ruotsin kalastusalan huipputapahtuma, Sportfiskemässan-messut, järjestetään vuorovuosina Tukholmassa ja Jönköpingissä. Tänä vuonna messut ovat Jönköpingissä 29.-31.3. perjantaista sunnuntaihin.

Tapahtuma kerää merkittävät ruotsalaiset ja pohjoismaiset kalastustoimijat saman katon alle. Viime vuonna Sportfiskemässanilla Tukholmassa vieraili yli 15 000 henkeä ja tunnelma oli etenkin perjantai-iltana sekä lauantaina huomattavan tiivis.

Ohjelmaa joka lähtöön

Tiedossa on ohjelmaa niin jättiakvaariolla, isolla lavalla kuin perhonheittoaltaallakin. Katso koko ohjelma täältä https://sportfiskemassan.se/program/

Perjantai-illan kruunaa Fly vs Jerk –sarjan 10. tuotantokauden finaalinäytös, jossa Team Visionin Markus Tandefelt puolustaa viimevuotista voittoaan, tosin tällä kertaa venekaverina on Niklaus Bauer.

Lisäksi tapahtumassa esitellään lukuisia erilaisia kalastusveneitä ja tulevaan kauteen voi tehdä varustetankkauksia niin ruotsalaisten kauppiaiden kuin pienten custom-uistinpajojenkin osastoilla.

Sportfiskemässan on oiva paikka nähdä miten kalastus tulee kehittymään meillä Suomessa, sillä useimmat kalastustrendit ja uutuudet tulevat meille juuri Ruotsin kautta. Ruotsin hintataso on kohtuullinen, joten messut ovat hyvä kohde varustehankintoja silmälläpitäen, mikäli ei Venemessuilta ehtinyt tankkauksia uuteen kauteen tehdä.

Eri kalastusmuodoille omat alueensa

Messujärjestäjät ovat viisaasti tehneet eri kalastusmuodoille omat alueensa, jossa niiden syvin olemus tulee mainiosti esille ja kävijä pääsee keskittymään olennaiseen.

Perhonheittoa varten on suuri allas, uistimia voi uittaa erikseen tehdyssä syvässä altaassa, vetouistelu on omalla alueellaan kuten myös talvikalastus sekä onginta. Ruotsissa kovassa nosteessa oleva kajakki –ja pienvenekalastus ovat myös omalla alueellaan.

Myös nuoriso huomioitu

Kalastus kiinnostaa nuoria ja messuilla on mahdollisuus osallistua 7-12-vuotiaille tarkoitettuun kalastuskouluun, jossa tunnin aikana perehdytetään kalastuksen saloihin, opetetaan sitomaan oma perho, jota pääsee kokeilemaan messujen ulkopuolella olevassa lammessa kirjolohille.

Nuorille on oma osastonsa, jossa ruotsalaiset kalastusjärjestöt kertovat nuorisotoiminnastaan kuten kalastusleireistä ja uistin & perhonsidonnasta. Uistinmestari Dennis Schultz tarjoaa lisäksi kaikille 7-15 –vuotiaille mahdollisuuden rakentaa oma spinnerbait ilmaiseksi.

Sportfiskemässan 2019 29.-31.3. Jönköpingissä noin 300 km Tukholmasta lounaaseen. Käyttämällä Silja Linen kalamies.comille räätälöimää alekoodia 80185 varauksen yhteydessä saat auton ja kaverit mukaan edullisesti!

Lisätietoa messuista www.sportfiskemassan.se

Matkavaraus www.tallinksilja.fi (Kirjaudu yritysasiakaskentässä numerolla 80185)

 

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt