Kirjautuminen

Kalastuskilpailut

Käyttäjän arvio:  / 1

PikeMasters with Ruoto on edennyt kolmanteen osaan. Tällä kertaa ollaan Tammisaaressa ja keli on kostea. Seuraa miten tiimit pärjäävät!

Lue lisää: PikeMasters with Ruoto - osa 3

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 2

Hong Kong Challenge – uuden ajan kalastuskilpailu syyskuussa Lohjalla

Lohjalla järjestetään syyskuun 13. päivä uusi kalastuskilpailu, jonka säännöt on päivitetty nykyaikaan. Kilpailu on kaikille avoin ja sen järjestää Lohjan Kalaseura ry yhdessä pääyhteistyökumppaneidensa Hong Kong kalastusverkkokaupan sekä Rapalan kanssa. Kalastusmuotona on heittokalastus, joka on ylivoimaisesti suosituin kalastusmuoto Suomessa. Kilpailussa palkitaan pisimpien kalojen saajat mahtavilla palkinnoilla, palkintoja on neljä ja ne ovat kaikki samanlaisia. Palkintoja pääsevät pokkaamaan pisimmän hauen, kuhan, ahvenen sekä pisimmän kolmen kalalajin yhteistuloksen kalastaneet venekunnat. Venekunnassa voi olla kaksi tai kolme henkilöä.

.

Lue lisää: Hong Kong Challenge

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

pyydystä ja päästäVapautettavien kalojen selviämistä vahingoittumattomina takaisin Ahdin valtakuntaan edistetään 15.3. alkaneen ja elokuulle jatkuvan Kestävän kalastuksen viehe 2012 -kilpailun avulla. Kilpailu toteutetaan Saimaan lohikalat -hankkeen ja Erä-lehden yhteistyönä. Kilpailun avulla kannustetaan vieheiden valmistajia ja kalastajia pohtimaan vieheiden rakenteita ja käyttöä uudella tavalla.

 

 

.

Lue lisää: Kestävän kalastuksen viehe 2012

Kirjoita kommentti (2 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

Kestävän kehityksen viehe 2012Kestävän kalastuksen viehe 2012 -kilpailu on ratkennut

Saimaan lohikalat -hanke järjesti kuluneena vuonna viehekilpailun, jonka tarkoituksena oli haastaa vieheiden valmistajat ja kalastajat pohtimaan, kuinka vieheistä kaloille aiheutuvia vaurioita voitaisiin välttää, kalastavuutta unohtamatta. Suuri osa kaloista saadaan alamittaisina, jotka tulee kalastuslain mukaan vapauttaa välittömästi takaisin vesistöön. Monilla alueilla myös rasvaevälliset taimenet ja lohet on vapautettava.

 

.

Lue lisää: Kestävän kalastuksen viehe 2012 kilpailun tulokset

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Hauki C&RSuomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) kannustaa vapauttamaan erityisesti suuret kalayksilöt, sekä tietenkin kaikki uhanalaista kantaa tai lajia olevat kalat. Tämän vuoksi SVK:n suurkalakilpailuun on perustettu uusi sarja vapautettaville kaloille.

 

Vapautussarjaan osallistuvat kalat osallistuvat myös suurkalakilpailuun,

.

Lue lisää: SVK: Suurkaloille vapautussarja

Kirjoita kommentti (4 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt