Kirjautuminen

SAVAGE GEAR K-10 2011

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

SAVAGE GEAR K-10

Savage Gear 4play

SAVAGE GEAR ja KALAMIES.COM järjestävät yhdessä kilpailun, joka kantaa nimeä SAVAGE GEAR K-10.

 

Aikaisemmat kisat:

Savage Gear K10 2010

 

.

 

 

Prologic  Savage   Gear

Klikkaa kuvaa nähdäksesi ison kuva MP Pro trigger vavasta

Kilpailun säännöt:
1. Kilpailu on avoinna kaikille avovesikaudella 2011.
2. Ainoastaan hauki on kala ja se on saatava vapakalastusvälineillä.
3. Kalan tulee painaa vähintään 10 000 grammaa. Nykyisen kalastuskulttuurin vuoksi emme vaadi punnitustodistuksia vaan hyvä kuva kalasta riittää. Tuomaristo pidättää kuitenkin oikeuden hylätä kuva mikäli on selkeästi todettavissa, että paino ei pidä paikkaansa. Kalan ei tarvitse kisan vuoksi kuolla.
4. Punnituksessa tulee kuitenkin olla todistaja mukana ja hänen yhteystietonsa tulee lähettää saaliskuvan mukana.
5. Palkinnon saa jokainen kolme ensimmäistä sääntökohtaa täyttänyt, mutta jokaiselle on luvassa vain yksi paita ja lippis. Nämä SAVAGE GEAR K10 tuotteet ovat siis luvassa jokaiselle hyväksytyn kalan saaneelle. Paidat ja lippikset postitetaan muutamassa erässä kauden aikana tai kauden lopussa, riippuen toimituksien saapumisista.
6. Suurimman kalan saanut palkitaan myös läjällä Savage Gearin vieheitä ja Savage Gearin MP Pro-vavalla.
7.

Maahantuoja ja Kalamies.comin edustaja palkitsevat myös parhaan kuvan ottaneen. Luvassa parhaasta kuvasta on hiukan isompi läjä vieheitä kuin kohdassa 5. ja mukaan tulee myös Savage Gear MP Pro -vapa. Toiveena siis todellakin on: "Ei veripönöjä!"

Maahantuoja saa kuvien käyttöoikeudet ja mikäli kuvia käytetään mainostarkoituksissa, niin niistä on luvassa lisähyvitys. Kuvien alkuperäinen oikeudenomistaja ei luonnollisestikaan menetä omia oikeuksiaan käyttää kuviaan. Kalamies.com saa myös kuvien käyttöoikeuden Savage Gear K-10 kisaan liittyvään keskusteluun tai julkaistaviin artikkeleihin.

8.

Kuvat kalan saajan ja todistajan yhteystietojen kera tulee lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Muista laittaa sähköpostin otsikkoon tunnus Savage Gear K-10. Kalasta tulee painon lisäksi mainita joko pituus tai suurin ympärysmitta tai vaihtoehtoisesti kuvassa tulee olla jokin mittakaavaa antava esine.

9.

Parhaan reissuraportin kirjoittanut saa lisäksi 150 euron lahjakortin haluamaansa kalastusvälineliikkeeseen. Parhaan reissuraportin äänestävät Kalamies.comin rekisteröityneet lukijat. Kirjoita raporttisi Haukea vieheellä 2011 -keskusteluun.

Prologic Savage Gear

 

 

 

Apuesimerkki saalisilmoituksen tekoon

Lähetä ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Otsikko: Savage Gear K-10

 

Paino

Pituus tai suurin ympärysmitta tai kuva, jossa on mittakaavaksi sopiva esine, tms.

 

Saajan nimi

Saajan lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka

Saajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite

 

Todistajan nimi

Todistajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite

 

Lisää liitteeksi haluamasi kuvat.

 

 


Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt