Kirjautuminen

Tapahtumat

Käyttäjän arvio:  / 5

280px venemessutVenemessut Helsingissä ovat varma kevään merkki. Tänä vuonna messut järjestetään 12.-21.2,. joten kymmenen päivän aikana jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vierailuajan.

Venemessut ovat ilahduttavasti panostaneet kalastukseen viime vuosina ja tänä vuonna tarjonta on päätä huimaava. Tarjolla on veneitä, kalastusvälineitä, venevarusteita, kalastusallas sekä huikea määrä elektroniikkaa ja taitavia oppaita, jotka pitävät huolen siitä ettei aika tule pitkäksi. Kaikki messuilla ei kuitenkaan kiinnosta kalastuksen harrastajia, joten kokosimme kalastajan must see –asiat, jotka kannattaa käydä tsekkaamassa. Näiden tärppien lisäksi paikalla on merkittäviä jälleenmyyjiä kuten Ruoto ja Hong Kong, joten ensi kauteen varustautuminen voi alkaa!

Lue lisää: Kalamies.comin tärpit Venemessuille

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 2

280px haukiVene-Båt 2015, eli venemessut, tarjosivat tavanomaista laajemman kalastajaa kiinnostavan kattauksen. Niin vene- kuin elektroniikkapuolellakin oli tarjolla monenmoista kalastajille suunnattua uutuutta.

.

Lue lisää: Kalamiehen poiminnat venemessuilta

Kirjoita kommentti (3 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

280px paakuvaLauantaina 13.9. järjestettiin Lohjanjärvellä kalastuskilpailut. Sinänsä kalastuskilpailu Lohjanjärvellä ei ole mikään ennen näkemätön tapahtuma, sillä Uudenmaan suurin järvi on ollut monen vetouistelukilpailun näyttämönä jo vuosikaudet.

.

Lue lisää: Hong Kong Challenge - uuden aikakauden kalastuskilpailu

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 18

Kalastusristeily 2015 Tallink Baltic Queen

Kalamies.com ja Kalastus-lehti järjestävät kauden 2015 kovimman kalastustapahtuman Baltic Queen-risteilijällä 28.2 - 1.3. Laiva lähtee Helsingistä 28.2 klo 18:30 ja palaa samaan paikkaan 1.3. klo 16:00.

Luvassa on tiukkaa asiaa kalastuksesta ja kalastuspolitiikasta, puhumassa ja menossa mukana on liuta kalastuksen asiantuntijoita, harrastajia sekä tuote-edustajia. Laivalle tulee myös kalastustarvikemyyntiä.

Risteilyohjelma päivitetty 22.1. klo 23:45. Lue lisää!

.

Lue lisää: Kalastusristeily 2015

Kirjoita kommentti (6 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

haukiseminaariKansainvälinen haukiseminaari järjestetään Vaasassa 25.-26.9.2014.

.

Lue lisää: Vaasassa kansainvälinen haukiseminaari

Kirjoita kommentti (3 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt