Kirjautuminen

Kalastusristeily 2015

Käyttäjän arvio:  / 18
HuonoinParas 
Share

Kalastusristeily 2015 Tallink Baltic Queen

Kalamies.com ja Kalastus-lehti järjestävät kauden 2015 kovimman kalastustapahtuman Baltic Queen-risteilijällä 28.2 - 1.3. Laiva lähtee Helsingistä 28.2 klo 18:30 ja palaa samaan paikkaan 1.3. klo 16:00.

Luvassa on tiukkaa asiaa kalastuksesta ja kalastuspolitiikasta, puhumassa ja menossa mukana on liuta kalastuksen asiantuntijoita, harrastajia sekä tuote-edustajia. Laivalle tulee myös kalastustarvikemyyntiä.

Risteilyohjelma päivitetty 22.1. klo 23:45. Lue lisää!

.

Kalastusristeilylle huippuohjelma!

Vuoden kuumin kalastustapahtuma järjestetään vesillä m/s Baltic Queenin kyydissä. Luennoimassa ovat Willem Stolk, Kristian Keskitalo ja Seppo Knuuttila. Lisäksi risteilyllä näytetään Damnation-leffa. Risteilyisäntänä toimii Mika "Haukikoira" Vornanen. Edustuksessa paikan päällä ovat Motorguide, Lowrance ja Savage Gear. Kalastustarvikkeiden myynnistä risteilyllä vastaa Ruoto. 

Willem Stolk

Willem Stolk on hollantilainen erityisesti jigikalastusta viime vuosina huimasti kehittänyt kalastusammattilainen. Willemin nimissä on muun muassa vapavälineillä saatu maailmanennätysahven, 3,490 kg! Hän on maailmalla kysytty luennoitsija ja vierailee nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Willem kertoo siitä, miksi Hollannista saadaan vuosi toisensa jälkeen ennätyskaloja vaikka kalastuspaine on satakertainen Suomeen nähden. Hän kertoo luennossaan myös jatkuvassa kehityksessä olevasta jigikalastuksesta ja siitä miten jokaisen kannattaa kehittää jatkuvasti omaa jigaamistaan. Esitys ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Willem Stolk
Willem Stolk

 

Kristian Keskitalo

47-vuotias Suomen Kittilässä syntynyt entinen kalastusopas kertoo omia ajatuksia suuren hauen kalastuksesta sekä heittelemällä kuin uistelulla. Kristian asuu ja kalastaa nykyisin Ruotsin suurien järvien ympäristössä ja on viimeiseen neljään vuoteen onnistunut ylittämään kympin 31 kertaa! Kristian on ehtinyt opastaa kalastajia 15 vuotta ja on itse kalastanut Venäjällä, Argentiinassa, Mexikossa ja monessa muussa maassa. Keskitalo on myös yksi nykyisen Norjan merikalastuksen ja eteenkin Ruijanpallaksen kalastuksen pioneereista.

Kristian Keskitalo

Kristian Keskitalo

 

Seppo Knuuttila

Seppo Knuuttila on Suomen Ympäristökeskuksen tutkija, jonka suuri yleisö tuntee ehkä parhaiten henkilönä, joka paljasti venäläisen fosfaattitehtaan päästöt Suomenlahteen ja joutui samalla reissulla vielä vankilaan. Yli 20 vuotta Itämerta tutkinut konkari kertoo Kalastusristeilyllä siitä miten Suomeen matkalla oleva suolapulssi tulee vaikuttamaan suosittuihin kalastusalueisiin, Suomenlahteen ja Saaristomereen. Luvassa on tuoreinta mahdollista tutkimustietoa, jota ei kuule missään muualla!

Seppo Knuuttila
Seppo Knuuttila

 

Mika "Haukikoira" Vornanen

Kalastusristeilyn risteilyisäntänä toimii Mika Vornanen, joka tunnetaan paremmin nimellä Haukikoira. Hän pitää huolen siitä, ettei risteilijöiden aika käy pitkäksi. Luvassa on niin tarkkuusheittoa discossa kuin Tango-loungen kalakaraokea sekä vieheenkoukutuskisaa. Haukikoiralta ei juttu lopu kesken!

Mika Haukikoira Vornanen
Mika "Haukikoira" Vornanen

 

Damnation dokumenttielokuva

Damnation esitettiin Helsingin Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla syyskuussa ja se jäi monelta silloin näkemättä. Kalastusristeily tarjoaa elokuvan uusintanäytöksen! Damnation on vaikuttava dokumentti aktivismista, vesivoiman ympäristöhaitoista, kalastuksesta ja patojen räjäyttämisestä. Lisätietoa www.damnationfilm.com

Damnation

 

Risteilyohjelma

La 28.2

18:30 Laiva lähtee (boarding klo 17:15 alkaen).

19.00 -21.00 Luennot.

19.00: Kristian Keskitalo
19.40: Seppo Knuttila
20.20: Willem Stoek.

21.30-23.00 Disco.

22.00 saapuminen Tallinnaan.

Su 1.3

08.00-12.00 Mahdollisuus käydä Tallinnassa.

10.00-15.00 Kalastustarvikkeiden myyntiä ja esittelyä kokoustiloissa.

11.30 Damnation leffanäytös.12.30 Lähtö Tallinnasta.

12.30 Lähtö Tallinnasta.

13.30 Haukikoiran kalakaraoke.

klo 16.00 saapuminen Helsinkiin.

(Oikeudet muutoksiin pidätetään)

Varaa paikkasi risteilylle osoitteesta: https://www.matkavekka.fi/kalastusristeily

Varaa oma paikkasi kevään kalastustapahtumaan Matka-Vekan sivuilta: https://www.matkavekka.fi/kalastusristeily.

(Ne, jotka varasivat paikkansa 31.12.2014 mennessä osallistuvat arvontaan, jossa palkintoina on mm. Helsinki-Tukholma-Helsinki –risteilyn etukortti uudistuneille laivoille A –luokan hytissä sekä kalastustarvikkeita.)

Kalastusristeily 2015 by kalamies.com, kalastuslehti

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt