Kirjautuminen

Hauki ja hauenkalastus

Käyttäjän arvio:  / 0

PikeMasters with Ruoto on edennyt neljänteen osaan. Tässä jaksossa sade jatkuu kaatamalla ja Tammisaaren osakilpailun pisteet jaetaan! Katso miten tiimien käy!

Lue lisää: PikeMasters with Ruoto | osa 4

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 8

Entisaikoina marraskuussa ruvettiin nostelemaan veneitä, mutta nyt marraskuut ovat lämmenneet siten, että eteläisessä Suomessa nautitaan kunnon suurhaukikeleistä.

Lue lisää: Suurhaukien marraskuu

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

Lokakuu tarjoaa loistavaa petokalojen kalastusta, mutta on valitettavasti eräs myrskyisimmistä kuukausista. Kalastus voi kovassa kelissä olla parhaimmillaan todella hyvää, mutta ilman huolellista valmistautumista homma voi kääntyä vaaralliseksi.

Lue lisää: Lokakuussa kalakelit kovenevat – onko huonolla kelillä järkeä kalastaa?

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 2

Elokuussa vedet ovat saavuttaneet lämpöhuippunsa ja etenkin tänä vuonna lämpö on kerrostunut huomattavan syvälle niin suuriin järviin kuin merialueellekin. Poikkeuksellisen korkea lämpötila asettaa jälleen uuden haasteen sekä itse kalastukseen että kalojen mahdollista vapauttamista ajatellen.

Lue lisää: Elokuussa kalastetaan lämpimässä vedessä

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 5

Jerkit tulivat ryminällä hauenkalastukseen reilut 10 vuotta sitten. Sittemmin pahin huuma on laantunut, mutta nyt jerkit tekevät selvästi uutta tulemista etenkin pienvalmistajien kautta. Tehokasta ja helposti kalastettavaa jerkkiä ei kannata jättää pois pakista toukokuisen hauen pyynnissä.

Lue lisää: Toukokuussa haukea jerkkaamaan

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt