Sivu 1/1

Isojärvi, Kuhmoinen

Lähetetty: 10:57:28 21.02.2018
Kirjoittaja Salmine
Sunnuntaina käytiin kaverin kanssa pilkillä kyseisellä järvellä ja saaliina muutama hassu ahven. Kaveri oli kuullut että Isojärvessä olisi siikaa niin sitä lähdettiin metsästämään ja alueeksi valittiin Kaatselän karikot, valitettavasti siiat jäivät jään alle mutta pari pannu ahventa sain mukaan.
Tuli haettua parit morrisetit ja tarkoitus lähteä uudelleen kokeilemaan. Onko kellään kokemusta järvestä ja heittää muutamaa vinkkiä mihin kannattaa mennä kokeilemaan?

Re: Isojärvi, Kuhmoinen

Lähetetty: 15:07:18 17.03.2018
Kirjoittaja Salmine
Nyt on käyty Renusaaren ympärykset mutta ei löytynyt siikaa niiltäkään seuduilta. Makkarat olisi pitänyt ottaa mukaan kun olisi ollut hyvä laavu saaressa. Pari ahventa saatiin taas muttei siikoja löytynyt mistään, seuraavaksi käydään varmaan luutsaaren ympärystä tutkimasta jos sieltä nappaisi.

Re: Isojärvi, Kuhmoinen

Lähetetty: 21:15:00 01.04.2018
Kirjoittaja Tom : P
Ootko enää käynyt? Ite aattelin vielä näillä jäillä käpästä,kunhan lumet häippää. Kerran käyny joskus viime vuosituhannella ahvenjahdissa, ei affenia tasurilla mut (yhen kilon) siika naruvehkeillä jonkun luodon kupeesta.. en muista paikkaa. Kuhmoisten päädystä kuitenkin. Täytyy joku aikainen aurinkoinen aamu käydä tuolla pyörimässä.