Sivu 12/12
Re: Tee se itse Kebab
Lähetetty: 10:01:22 06.01.2016
Kirjoittaja sampukka
Ja kohta taas lihaa uuniin.
kilo poroa ja 700g nautasikaa.
T: Sami
Re: Tee se itse Kebab
Lähetetty: 15:21:35 12.01.2016
Kirjoittaja joppe
Meillä toi nainen sai kunigasidean ja päätti ettei punaista lihaa enään syö. Aika moni herkku on mennyt uusiksi kuten myös kebab. Kalkkunan jauhelihasta tuli tehtyä pötkö. Yllättävän hyvää oli tuollakin tavoin. Olisi hieman kaivannut muitakin mausteita kuin aromisuolan ja pippurin.
Re: Tee se itse Kebab
Lähetetty: 17:05:04 24.04.2016
Kirjoittaja lapamato
Re: Tee se itse Kebab
Lähetetty: 11:34:41 09.12.2017
Kirjoittaja teeaa
http://www.xn--mttmestari-q5a2t.fi/rese ... inen-ohje/
tätä ajattelin kokeilla tänään, kebelastuja onkin pakkasessa jo valmiina. Lisukkeet + Lidlin valkosipulikastiketta.