Vapatelineet

Avatar
psy1
Vähän ihastunut
Viestit: 2070
Liittynyt: 09:32:46 21.03.2006
Paikkakunta: Tampere

Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja psy1 » 16:59:51 14.02.2012

Jos noista jotain epämäärästä jupinaa lähinnä heittokalastajan silmin...

Ensin miettiä omaa kalastusta, että paljonko niitä vapoja kulkee mukana ja miten niitä on kalastuksen yhteydessä käytössä.

Moni varmaan miettii telineitä eteen ja taakse, mutta todella monelle riittää ihan vaan se perus kaks upotettua taakse. Vesillä jos on setti tai kaks, niin sillon niitä ei välttämättä tarvi telineisiin edes renkata. Päivän aikana jatkuvassa heitossa olevat setit kulkee kätevästi esim. jalkojen välissä tai muuton vapaana. Tietysti jos jalkojen välissä on tarkotus pitää rasioita, pihtejä tai muita tarpeita, niin sillon se toinen setti on hyvä saada tieltä pois.
Silloin ruveta suunnitteleen sitä etutelinettä.
Jos kalastelee kahdella vavalla ja toisen laittaa siihen etutelineeseen, niin sen sijoitus ja asento suunnitella siten, että se ei tule missään vaiheessa tielle. Paras taitaa olla mahdollisimman eteen, kajakin suuntaisesti ja mahdollisimman lähelle kajakin pintaa. Käyttö on helppoa, siihen ei saa sotkettua toisia siimoja, kopisteltua vapoja yhteen ja se ei tu melonnankaan tielle.

Toisilla kulkee mukana useempi setti esim. monelle kalalajille, ja sillon pitääkin sit ruveta suunnitteleen useempia telineitä. Heittokalastajalle en suosittele vapojen säilytystä pystyssä, koska sillon niitä joutuu varomaan kalastellessa. Tietysti tuo voi olla pieni haitta, mutta haitta kuitenkin.


Omatkin sessiot on suurimmaks osaks juurikin kahdella setillä ja vavat on upotetuissa telineissä vain meno ja paluumatkat. Etutelineitä ei WS Ridessä ollut ja en juuri kokenut tarvettakaan. Ainoastaan sillon kun ottaa isomman kalan punnittavaks ja kuvattavaks. Siinä joutuu ns. turhaan kääntyileen vapoja selän taakse upotettuihin.Upotettavat:
Asennuksessa huomioida mihin suuntaan vapojen haluaa töröttävän.
Heittävälle suht suoraan taakse, jotta telineessä mahdollisesti oleva vapa ei haittaa heittoa niin pahasti.
Uistelevalle sit suoraan sivulle, vaikka uisteluun kannattanee valita toisenlaiset telineet.
Kuva


Perus telineet:
Näitähän löytyy hintahaitarista 8-40€ ja ensisijaisesti suosittelen halvempia, ihan vaan koska ajavat asiansa ihan yhtä hyvin. Tietysti ulkonäkökin on monesti vaikuttava tekijä, ja sillonhan on katsottava noita hintavampia.
Valinnassa huomioida kiinnitys tarvikkeet/mahdollisuudet. Halvinta ei saa esim. kiskoille ja kalliimpiin taas pitää ostaa kylki tai putkikiinnikkeet erikseen. Mutta taas jos meinaa maksaa perus telineestä +30€, niin sitten kyllä suosittelen jo panostaan noin 10€ lisää ja hommaamaan RAM:in.
Itellä kävi WS Ripperissä jalkotila liian pieneksi ja asensin kajakin ulkopuolelle halpiksen. Nyt toinen setti kulkee kätevästi pois tieltä.
Kuva Kuva
Kuva


RAM telineet:
Ovat hintavampia kuin muut, mutta tarjoavat kyllä sen edestä ulkonäköä, kestävyyttä, säätöjä ja mahdollisuuksia. Kiinnityskilkkeet saa valita vapaasti ja asennus onnistuu täten monipuolisesti. Pyöreällä perus jalalla telineen asentaa suoraan kiskoille, ilman että tarvii tehdä erillisiä sovitteita. Telineen kiinnike on pallo ja näin ollen säädöt on lähes vapaat. Uistelijan kannaatta ehdottomasti tarttua näihin, näillä rakentaa vaikka isommankin siilin.
Valikoimasta löytyy myös teline perhovehkeille ja ihan perus RAMissakin pysyy putillinen setti. Tuoteperheestähän löytyy myös telineet kännyköille, kameroille, kaikuluotaimille, käsikepseille jne. jne...
(Foorumilaisethan saa alee @Adita http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 18&t=44095 )
Kuva Kuva Kuva Kuva
Viimeksi muokannut psy1, 23:53:06 17.02.2012. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mää mukkasi rotvalli reunaa ja pipa lens.

Pastori silli
Viestit: 395
Liittynyt: 09:48:45 13.06.2010

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Pastori silli » 19:06:05 14.02.2012

Heittokalastuksessa tosiaan takana olevat vavat eivät mielellään saisi sojottaa kovin pystysuoraan ylös. Kaverillani (jotkut tietää nimellä Iso-B) lähti ahvenen jigityksen seassa takavapatelineestä toinen vapa völjyyn ja vetehen. Saatiin kyllä naarattua se ylös, mutta tämä tietona että on tapahtunut.

Noista RAM telineistä sen verran, että on todellakin hyviä, monipuolisia ja hintansa arvoisia. Yhden asian olen kerran kuullut, että tuossa mallissa mikä on putken näköinen ja vapa pystyssä on sen verran suuri vipuvoima, että kalan sattuessa kääntyy mukana. Siihen lääkkenä kannattaa karhentaa hiukan sitä palloa hiomapaperilla, sillon tämä mahdollinen ominaisuus katoaa pois.

Muistaako Psy1 käykö Scotin telineet suoraan WS kiskoihin, omasta mielestäni ei?
Sen tiedän, että kiskoihin saatavaan dekkiin Scotin telineen jako käy suoraan.
Dekistä on kuva Kajakkini osiossa. Siihen saa kyllä näppärästi vapatelineen yms.

Avatar
psy1
Vähän ihastunut
Viestit: 2070
Liittynyt: 09:32:46 21.03.2006
Paikkakunta: Tampere

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja psy1 » 19:41:23 14.02.2012

Eräällä herralla lähti kans setti mereen, koska kaks upotettavaa oli asennettu aivan toisiinsa kiinni. Toisesta kun tempas setin ylös, niin toinen nousi mukana ja putos syvyyksiin :(

Kelaillut kans sitä RAM:in kuulan luistamista ja kovasti se ihmetyttää. Koska omani kun tempasen kiinni, niin vaikka kaikin voimin sitä vääntää, niin se ei hievahdakkaan. Ennemmin pettää kiinnitys kajakkiin, kuin tuo pallo luistaa! Ite tosin kiristän ne sillain, että niitä ei joka sälli edes avaa :lol: Tosin oon niitä renkannut vain kuivana, eli saattaahan tuo olla märkänä liposakin? Suoritan testailua huomena kun meen halaileen kajakkiani. Ite kuula on päälystetty gummilla, mutta karhennuksen voi suorittaa kiristimeen, se on alumiinium.

En muista Scottyn jalkaa, mutta jos se on tuo
Kuva
niin kiskoille asennut pitää tehdä vastakkaisten kulmien reijistä. Näin asentuu tukevasti kajakkia vasten, mutta kylläkin viistosti. Eli jos ulkonäkö pettää ja jalan haluaa kajakin suuntaisesti, niin sit tarvii tehdä sovite.
Viimeksi muokannut psy1, 21:57:16 14.02.2012. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mää mukkasi rotvalli reunaa ja pipa lens.

Deep
kirjuri
Viestit: 3313
Liittynyt: 11:40:21 13.01.2006
Paikkakunta: Vantaa

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Deep » 21:32:08 14.02.2012

Noi uptetut telineet on kyllä käteviä, kun eivät ole tyhjänä tiellä jne, mutta tosiaan se pystyssä pönöttävä keppi saattaa unohtua ja siinä riittää usein se yksi ainoa kerta. Perhokepille on tulossa Aditasta tuo RAM:n pörhösettiteline.. tiedä sit mihin se kandee iskeä kiinni.

Avatar
psy1
Vähän ihastunut
Viestit: 2070
Liittynyt: 09:32:46 21.03.2006
Paikkakunta: Tampere

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja psy1 » 22:29:37 14.02.2012

Deep kirjoitti:Perhokepille on tulossa Aditasta tuo RAM:n pörhösettiteline.. tiedä sit mihin se kandee iskeä kiinni.
Sijotus tietysti ihan omien tarpeiden ja halujen mukaan. Kannattaa istua kajakkiin ja funtsia vesillä temuamista.

Säilytätkö kalastellessa sylissä(setti naarmuuntuu jne.) vai etutelineessä(pysyy hyvänä, mutta jatkuvaa renkkaamista).
Onko perhosetti usein mukana muun heittelyn rinnalla? Sillon se on hyvä saada esim. taakse kajakin suuntaisesti ja aivan rungon lähelle. Siinä se ei tule melonnan tai heittelyn tielle.
Jos koet tarvetta molemmille sijotteluille, niin noi RAM:in pallothan ei maksa oikeen nimekskään, eli ota niitä pari ja saat siirrellä telinettä tarpeen mukaan eteen ja taakse?
Mää mukkasi rotvalli reunaa ja pipa lens.

Deep
kirjuri
Viestit: 3313
Liittynyt: 11:40:21 13.01.2006
Paikkakunta: Vantaa

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Deep » 08:58:37 15.02.2012

Kelasin ensin takakulmaan alas, mutta sieltä ne on kyllä nihkeä ottaa käyttöön.. eli johonkin eteen ja siihen samaan palloon saanee sit liitettyä virppatelinee myös. Sekaisin noi setit ei liene mukana, kun tuppaa virppa olemaan heti kädessä, jos pörhö ei lennä haluttuun paikkaan :)

Avatar
tmu
Hyvätapainen nuorimies
Hyvätapainen nuorimies
Viestit: 791
Liittynyt: 19:31:20 24.04.2005
Paikkakunta: Viiala

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja tmu » 19:25:31 13.03.2012

Noiden upotettavien telineiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Omissa kajakeissa ne oli kiinni jo kuapasta haettaessa ja osoittivat takaviistoon kajakin sivulle. Ja olivat heittäessä tiellä. Mukana kulkee kolme vapaa, joista yksi on käytössä ja kulkee etutelineessä ja kaksi takana.

Ensimmäisestä käänsin molemmat putket suoraan taaksepäin, mutta silti vapakäden puoleinen vapa oli heitossa tiellä. Ratkaisin ongelman laittamalla scottyn selän taakse keskelle, mutta vapaa joutui kurkottelemaan liikaa.

Toisen kajakin kanssa kuvittelin olevani fiksumpi ja laitoin kelakäden puolelle kaksi putkea. Mikä toimikin hyvin siihen saakka, kunnes kelojen kammet menivät kerran naimisiin. Curado ja VulcanX eivät kellu.

Siitä suivaantuneena ostin kolmen putken telineen, minkä ruuvasin takaboksissa kulkevan laatikon kylkeen. Enää en edes viitsi ottaa etutelinettä mukaan ellen kuvittele uistelevani.

Tällä haavaa paras käyttötarkoitus mitä olen upotettavalle vapaputkelle keksinyt on keskikonsolissa pihtejä varten.
Make my day- Teemun päivä.

jhm
Viestit: 63
Liittynyt: 18:57:24 09.11.2011
Paikkakunta: Lapua

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja jhm » 20:02:20 06.04.2012

Tänään sitten kerkesin värkkäämään Riden kanssa.Laitoin nuo upotettavat telineet paikoilleen istuimen taakse.Reiät porattuani katselin lampulla kajakin sisälle ,siellä näkyy kulkevan molemmilla puolilla muovipäällysteiset kaapelit perästä etupäähän päin.Liekkö purkin tukevuuden kanssa jotain tekemistä.
No ei siinä mitään,laitoin vavat sojottamaan taakse päin,vähän Tremcoa tiivisteeksi ja paketissa olleilla pop-niiteillä kiinni.
Etuvapatelineen laitan kiskoon ainakin alustavasti.

Seuraavaksi tälläilin dashboardia paikoilleen.En tiedä onko uutta mallia oleva Ride 135:nen leveämpi kuin vanha mutta vähän yllätyin että kiskon alkupäästä dashboardia ei saanut kuin n.200 milliä istuimeen päin,sitten loppui säätövara.Saa nähdä riittääkö vai meneekö kurkotteluksi.Kaiku ja kepsi ainakin tulee laudan päälle.
Voihan sitä tietysti hakea Etrasta jotain "muovilautaa" ja tehdä levämmän.

Tilanne selkiytyy paremmin kun pääsee vesille.
Pilkkikausi jatkuu..

Avatar
psy1
Vähän ihastunut
Viestit: 2070
Liittynyt: 09:32:46 21.03.2006
Paikkakunta: Tampere

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja psy1 » 20:34:51 06.04.2012

jhm kirjoitti:Reiät porattuani katselin lampulla kajakin sisälle ,siellä näkyy kulkevan molemmilla puolilla muovipäällysteiset kaapelit perästä etupäähän päin.Liekkö purkin tukevuuden kanssa jotain tekemistä.
Ne on ihan vaan putket, niistä uitetaan peräsimen vaijerit polkimille.
Mää mukkasi rotvalli reunaa ja pipa lens.

jhm
Viestit: 63
Liittynyt: 18:57:24 09.11.2011
Paikkakunta: Lapua

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja jhm » 20:39:14 06.04.2012

Ok.Tuli vapaputket aika likelle niitä mutta eipä taida peräsintä tulla hankittua niin sielläpä ovat.

Jepla
Viestit: 89
Liittynyt: 09:47:25 18.04.2012
Paikkakunta: Oulu

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Jepla » 07:56:06 15.05.2012

No niin nyt pääsee vihdoin asenteluhommiin ja tuli biltemasta ostettua upotettavat vapatelineet. Tässä vain mietityttää että kun vapateline on pohjasta avoin niin ootteko tukkinu ne jotenkin? Sieltähän pääsee vesi sisään jos sen avoimeksi jättää.

antha
Viestit: 52
Liittynyt: 17:51:18 03.03.2012

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja antha » 08:39:06 15.05.2012

Tuntuu muutenkin olevan hankalia löytää noi joissa alaosa olisi valmiiksi tukittu. Ainoastaan B&W:n hyllyssä olen umpinaisia malleja nähnyt, muut (Biltema, Motonet) on ollut avoimia.

(omaan en noita ole vielä katsonut tarpeelliseksi laittaa mutta saa nähdä miten jatkossa on)

Avatar
masssa
Viestit: 150
Liittynyt: 17:07:26 06.06.2009
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja masssa » 10:03:19 15.05.2012

Bearista ostin putket joissa umpinainen pohja. Taitavat olla harmonygearin kamaa.
http://www.harmonygear.com/product/4414 ... Holder_Kit
Kannattaa se pohja varmaan tukkia, ettei tuu ihan kaikki vesi sisään.
The chase is better than the catch

Jepla
Viestit: 89
Liittynyt: 09:47:25 18.04.2012
Paikkakunta: Oulu

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Jepla » 20:42:30 15.05.2012

Vapatelineet tuli asennettua. Biltemasta ja motonetistä upotettavien vapatelineiden ostajille tiedoksi, että katsokaa että tulee samanlaiset. (Taitaa eri erien välillä olla eroja) Itsellä toinen nasahti paikoileen kuin tehtaan jäljiltä, mutta toinen oli jotenki paksumpi ja kajakin muoto vähän vääristynyt niin jäi telineen alle rakoa. Tämä on tietenkin vain ulkonäkökysymys mutta jos ohjastaja ei ole kansikuvapoika niin onko väliä?

Vettä ei raosta pääse sisään kun oli vaunun huoltohommista butyylitiivistemassaa jääny reilusti niin sitä vain alle. Laitoin poppari niiteillä kiinni ja jos irtoo niin vetästään sitte pulteilla. En kyllä usko että irtoo, oli sen verran jämäkän tuntonen.

Ja mitä tulee tähän avonaiseen putken päähän. Leikkasin jämämuovista sopivat palat ja liimasin ne vedenkestävällä liimalla pohjaan kiinni. Sisäpuolelle tungin korkkisen kattilan alusesta leikatun sopivan palan pohjaan kiinni. Ei taida olla täysin vesitiívis jos liimaan on jääny rakoja mutta ei se vesi sieltä suihkuamalla sisään tule.

Ja jos jotakuta jäi mietityttään tuo kajakin vääristynyt muoto niin tämä on täysin oma vika kun rahdilla otin kuljetuksen ouluun. Pieniä kuljetusvaurioita näky olevan ja tässä pitäis reklamoida kuljetusliikkeen kanssa eikä B&W:n. Toimitusehdoissahan lukee että ei vastaa kuljetusvaurioista jos toimitetaan rahtina. Mutta ei ne menoa haittaa ja jälkiä tulee aina.

opo
Viestit: 3
Liittynyt: 20:50:31 01.06.2012

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja opo » 21:17:11 07.06.2012

Moro Jälleen,en meinannut löytää koko sivuja.
Oisko jollain kuvia tai hyvää selitystä millä virityksellä ootte laittanu vapatelineitä,kaikuja
ja muuta turhaa tavaraa esm tarponin kiskoihin kiinni.

Avatar
Hynde
Viestit: 117
Liittynyt: 00:00:30 12.12.2011
Paikkakunta: Turku

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Hynde » 18:21:47 08.06.2012

Ainakin tuossa Kajakkisi-topicissa on jokunen kuva asennuksista, esim. dashboardilla ja ilman
Feelfree Moken 10 Lite, ex. Wilderness Tarpon 160. Tiderace Xplore M retkille, Jackson Super Hero allasharkkoihin

Avatar
izengard
Viestit: 107
Liittynyt: 06:40:20 25.09.2007
Paikkakunta: Oulu

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja izengard » 08:29:11 18.03.2013

Modataanpa aivan hyvät RAM "rocketlauncher"-vapatelineet vielä paremmiksi!
Nimittäin perhovapoja nuo eivät pitele kovinkaan hyvin alkuperäisessä muodossaan. NO tuumasta toimeen.
Ensin mittaillaan Nikkari-mitalla ja hahmotellaan maalarinteipillä poistettava alue.
Kuva
Sitten yritetään dremel-kopiolla leikata, turhaudutaan sen kyvyttömyyteen ja hoidetaan homma loppuun vanhalla kunnon rautasahanterällä äkäsellä ranneliikkeellä ja rakolla etusormessa. Hanskojahan olisi vaan ei joutanut hakemaan tuohon hätään...
Tein eri kätiset noista telineistä niin saa asennettua kajakkiin joko kiristysnupit sisäänpäin tai ulospäin, katsoo sitten kajakin äärellä että kumpi tuntuu paremmalta.
Kuva
Viilailujen ja hiomisien jälkeen sovitusta, kutosluokan perhovapa istuu oikeinkin nätisti paikallensa. Tässä vaiheessa alkoi jo vähän hymyilyttää.
Kuva
TFO Minimagnum ja Vision Koma #8 aka haukisetti istuisi muuten nätisti, mutta Minimagnumissa on tuo butti nii kauhian iso pallero että sitä pitäis ehkä pikkasen muokata alapuolelta nii livahtais nätisti perille asti.
En taida kuitenkaan suuremmin sorkkia, tukevasti tuo tuossa on.
Kuva
Kermana kakun päällä normaali heittokalastussettikin pysyi vielä telineessä. Hyvin tehty!
Kuva
Tämmöstä tällä erää.

Avatar
Jiibee
Viestit: 676
Liittynyt: 09:54:29 14.08.2007
Paikkakunta: Päijänteen ja Keurusselän välissä.

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Jiibee » 08:33:36 07.04.2013

No niin, nyt kun tuo pappavaippa (BigTena.. äh, Tuna) on tilattu niin on varmaan aika alkaa suunnitella välineädläystä.
Alotetaan vapatelineistä: Tän vuoden mallissa tuosta suksiboksista on kuulemma 6 GoPro kiinnikettä joihin saa sellaset anustapit joihin sitten kalua jos jonkinlaista.
Mikähän näiden nimi on että osaa etsiä?
Tai sitten ihan suoraa linkkiä paikkoihin joissa tuollasia on saatavilla.

Edittiä: Tuollahan nuo lukee ylempänä. Ilmeisesti tuo RAM tekee noita tappejakin.
Viimeksi muokannut Jiibee, 08:46:42 07.04.2013. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aina välillä hetken vaikuttaa siltä että asiat sujuisivat mutta kyllä se aina sitten nopeasti helpottaa.

omnis festinatio ex parte diaboli est

Pastori silli
Viestit: 395
Liittynyt: 09:48:45 13.06.2010

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Pastori silli » 08:42:25 07.04.2013

Ram telineet kun kirjoitat kuukkeliin niin rupee löytymään telineitä ja myyjiä. Voi sitte kattoo kuka on lähin myyjä.
Itse olis tarkotus käydä katsomassa alkuviikosta Aditassa noita telineitä ihan paikan päällä niin näkee vähän pituuksia yms.
Itse oon kattonut vähän ihmetyksellä noita telineiden sijoituspaikkoja. Telineiden paikat on suoraan penkin etureunan sivussa, eli suoraan tiellä kun meloo.
Muutama ajatus on jo piirtynyt kuitenkin verkkokalvoile mihin kaiun yms meinaan sijoittaa, mutta kun ei oo sitä itse kajakkia niin ei oikeen voi istua ja miettiä valmiiksi. Pitää siis vaan kärvistellä ja visioida, kun mitää en kyllä viitti valmiiks ostaa jos meneekin päin mäntyä.

Avatar
izengard
Viestit: 107
Liittynyt: 06:40:20 25.09.2007
Paikkakunta: Oulu

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja izengard » 09:16:03 07.04.2013

Voin paljastaa tämmöisen sotasalaisuuden että se ruuvattava RAM-pallero joka tulee Jacksonin keksintöjen mukana menee tuotekoodilla:
RAP-379U-252050.
Jospa tämä auttais etukäteis-googlettelua ja suunnittelua.

Avatar
Jiibee
Viestit: 676
Liittynyt: 09:54:29 14.08.2007
Paikkakunta: Päijänteen ja Keurusselän välissä.

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Jiibee » 09:32:29 07.04.2013

Omiin silmiin ei osunu tuolta Aditalta ladattavasta luettelosta yhtään palloa jossa olisi pultti ja kierre noille inserteille...

Jaha, joku ehti edelle :roll:
Aina välillä hetken vaikuttaa siltä että asiat sujuisivat mutta kyllä se aina sitten nopeasti helpottaa.

omnis festinatio ex parte diaboli est

Avatar
Jiibee
Viestit: 676
Liittynyt: 09:54:29 14.08.2007
Paikkakunta: Päijänteen ja Keurusselän välissä.

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja Jiibee » 10:09:45 07.04.2013

Selvyyden välttämiseksi esim. Aditan vapatelineet on 1,5" pallolle ja tuo osanumero on 1" pallolle. Näiden kanssa saakin olla tarkkana. Tuo moottoriteline vaikuttaa mielenkiintoiselta, noinkohan pysyy asennossaan.
Aina välillä hetken vaikuttaa siltä että asiat sujuisivat mutta kyllä se aina sitten nopeasti helpottaa.

omnis festinatio ex parte diaboli est

Avatar
rkl
Viestit: 376
Liittynyt: 10:50:35 16.05.2005
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja rkl » 08:22:44 31.05.2013

Mistähän pk-seudulta sais ostettua Scotty 280 vapatelineet, tai jos jollain on joutilaana voisin lunastaa pois. Tällainen oli Riden mukana tullut vapateline ja voisin toisen samanlaisen hommata.

http://www.opm.fi/naytatuote.php?tuotei ... teryhma=59

ErikPlankton
Viestit: 41
Liittynyt: 15:56:49 17.04.2012

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja ErikPlankton » 11:38:13 31.05.2013

Bearwaterissa noita taisi olla ainakin jokin aika sitten hyllyssä kyllä: http://www.bearwater.fi/kauppa/varustee ... atelineet/

Ei tosin ihan pk-seudun ytimessä tuo.

Avatar
rkl
Viestit: 376
Liittynyt: 10:50:35 16.05.2005
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vapatelineet

Viesti Kirjoittaja rkl » 12:10:08 31.05.2013

ErikPlankton kirjoitti:Bearwaterissa noita taisi olla ainakin jokin aika sitten hyllyssä kyllä: http://www.bearwater.fi/kauppa/varustee ... atelineet/

Ei tosin ihan pk-seudun ytimessä tuo.

Bearwater käy, kuvastossa vaan oli toinen malli...pitää laittaa sinne kyselyä.

Vastaa Viestiin