DoubleDiamond Tarp 12,5 Angler kokemuksia?

RikuR
Viestit: 13
Liittynyt: 22:52:37 10.04.2015

DoubleDiamond Tarp 12,5 Angler kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja RikuR » 10:13:54 15.04.2017

Tervehdys.

Minkälaisia mietteitä otsikon laite palstalaisissa herättää. Onko jollakulla mahdollisesti omakohtaisia kokemuksia ko laitteesta. Hinnalla ei ainakaan ole pilattu, vaan onko pilattu jollain muulla? Googlehaut eivät tuota osumia.

Olen mahdollisesti hankkimassa kyseistä pulkkaa aiemman ilmatäytteisen tilalle. Melontakokemusta on ilmatäytteisestä ja inkkarista. Sit on toppeja en ole koskaan melonut, kalastaminen kajakista on kuitenkin vienyt mukanaan. Tarkoituksena on kiertää sopivia taimenpaikkoja merellä. Aivan ulkosaaristoon ei ole kuitenkaan tarkoitus mennä.

Taimenen lisäksi peruskattaus ahventa, kuhaa, haukea.

Myös sorsastus kajakista on tarkoitus olla mukana kuvioissa. Tähän asti ammuttu sorsaa (kastumatta) inkkarista, tukevuutta siihen hommaan kuitenkin tarvitaan lisää. Inkkariin sain välttävästi tukevuutta laskeutumalla polvien varaan aluksen pohjalle. Takapuolen alle viritin pyörivän ja korkeussäädettävän istuimen asentamalla pieneen pullotunkkiin polkupyörän satulan, tunkin vanerilappuun ja lapun yhden pohjaritilän tilalle kanoottiin. Ei mikään mukava ratkaisu, mutta ajoi asiansa..

Eli kaipaisin kokeneempien kajakkikalastajien ajatuksia laitteen sopivuudesta näihin tarkoituksiin.

Tuotetta myy welhonpesä

http://www.welhonpesa.fi/tuote/4119/dou ... ler-eloale

Avatar
MMan
Viestit: 176
Liittynyt: 13:14:18 15.01.2012
Paikkakunta: Tornio

Re: DoubleDiamond Tarp 12,5 Angler kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja MMan » 18:30:59 22.04.2017

Ei kokemusta kyseisestä vehkeestä. Itsellä ollut ws tarponia, commanderia ja nyt Jackson tuna + pari kanoottia.
Uskaltaisin ehdotella merkkikajakkia. Esim. Wilderness systems ride 115 tai 135, feel free lure 13,5. Nuo mallit ammunta tukevuuden ja edullisuuden takia. Merkkivehkeillä on hintaa mutta myös laaatu ja yksityiskohdat kohdallaan. Ilman edullisuusvaatimusta ehdotukset olisi Jacksonin ja Hobien suunnalla.
T. M

RikuR
Viestit: 13
Liittynyt: 22:52:37 10.04.2015

Re: DoubleDiamond Tarp 12,5 Angler kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja RikuR » 17:20:42 25.04.2017

No ehdinpä hankkia kyseisen laitteen. Kilometrejä takana noin 20 ja uskaltaisin sanoa että ihan asiallinen laite kyseessä.

Kohtuullisen suuntavakaa meloa jopa peräsin ylhäällä ja peräsimen kanssa kulkee "kuin kiskoilla". Ohjatuu myös hyvin.

Isompaa aaltoa vastaan melottaessa roiskii kyllä jos seuraava aalto lyö kannelle. Vesi kuitenkin poistuu oikeaa reittiä, eikä vedenpoisto reikien kautta tule vehkeeseen häiriöksi asti vettä.

Kunhan vedet tuosta lämpenevät niin käyn kokeilemassa vähän kovemmassa kelissä. Toistaiseksi ei ole kertaakaan tuntunut epämukavalta vaikka on hieman puhaltanutkin..

Palataan kokemuksiin kunhan saadaan tunteja ja kilometrejä lisää. Ihan lupaavalta kuitenkin vaikuttaa.

Vastaa Viestiin