Jackson Kayak - Cuda

-saamamies-
Viestit: 207
Liittynyt: 17:13:24 13.09.2011
Paikkakunta: Mäntsälä

Re: Jackson Kayak - Cuda

Viesti Kirjoittaja -saamamies- »

Cuda 14 ostettu forestcamo värityksellä, samaan syssyyn lähti myös nrs chinook liivit ja mela. Kiitoksia paikalla olleille jotka ahkerasti vastaili tyhmän kysymyksiin ja speciaali kiitos teemulle joka lainasi kahluuhousuja. Kyllä jännitti kivuta ekaa kertaa kajakin kyytiin ja vielä kun samaan aikaan pamahti paikalle vajaa kymmenen muuta kajakeista kiinnostunutta niin voi sanoa että pikkasen punttitutisi ja kuupassa pyöri ajatus et nyt jos tonne kippaan niin saan pärstäni jonnekkin kaupan häpeäseinälle... No enpäs kaatunut vaikka yleisö taisi sitä toivoa :D Kauppaan lähtiessä oli tarkoitus pienempi cuda ostaa mutta se tuntui altaassa jotenkin tosi pieneltä siksi päädyin isompaan vaikka sitäkin piti pidempään mietiskellä ja kokeilla. Kuka muuten oli ostanut sen toisen cudan 14 blackwidow värityksellä?
Avatar
Turo
Viestit: 296
Liittynyt: 20:23:29 20.04.2005

Re: Jackson Kayak - Cuda

Viesti Kirjoittaja Turo »

Tuli sitten käytyä ideaparkissa ja KalastusSuomen myymälätiloja ihmettelemässä...
Hulppeet, viihtyisät tilat ja tuotteet hyvin esillä. Ostettavaa löytys paljon, mutta sattuneista syistä säästöt kanavoituvat tällä kertaa hyvinkin yksilöityä reittiä pitkin, eikä heräteostoksiin ole nyt varaa.

Pitihän se kokeilla kun altaassa lillui 12 Cuda, kuinka hutera se on istua. Sen suhteen jouduin pettymään, pikkuinen Cuda oli tukeva, uskalsin jopa seistä siinä.
Tosin aika nopeesti istahdin takas - varmuuden vuoksi.
Istuin yllätti mukavuudellaan! Siinä istuisi helpostikin aamusta iltaan. Vaikka en harrasta lainkaan päivätirsoja, tuossa nekin luonnistuisi - luonnostaan.

Big tunaa ei altaassa päässyt kokeileen, mutta ei ollut tarpeenkaan.
Vaikuttava ilmestys ja päivän selvä että tukevuutta on tarpeeksi, tiloista puhumattakaan.

Mut mut... jos ehti vaipua nirvanaan, niin yhtä nopeasti siitä toipui. Hyvää kun ei saa halvalla.

Kiinnostuneita tuntui olevan paikalla heti maahantuojan saapuessa... kuinkahan Big Tunasta tuli varauksia... Ainakin yksi varma, silloin kun ite olin paikalla.
k82984
Viestit: 30
Liittynyt: 16:05:48 21.02.2012

Re: Jackson Kayak - Cuda

Viesti Kirjoittaja k82984 »

Nyt näyttää pahasti siltä, että rakas Cuda olisi jäänyt liian vähälle huomiolle, niin laitetaan uuteen hyvään kotiin. Linkissä myynti-ilmoitus myyntipalstalla. http://www.kalamies.com/kalastus-keskus ... cuda-59987
-saamamies-
Viestit: 207
Liittynyt: 17:13:24 13.09.2011
Paikkakunta: Mäntsälä

Re: Jackson Kayak - Cuda

Viesti Kirjoittaja -saamamies- »

Onkohan suomesta mistään saatavissa keskikonsoliin tulevaa mustaa laatikkoa ja kylmälaukkua?
Pastori silli
Viestit: 395
Liittynyt: 09:48:45 13.06.2010

Re: Jackson Kayak - Cuda

Viesti Kirjoittaja Pastori silli »

Utase eräketulta, sieltä jos jostain se löytyy.
Itse mittailin, että tollanen muovinen parveke kukkaruukku saattas siihen mennä kivasti, mutta en ikinä ehtinyt sitä ostaa.
Affen
Percalan Fluviatilis
Viestit: 454
Liittynyt: 08:45:26 28.08.2005
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Jackson Kayak - Cuda

Viesti Kirjoittaja Affen »

Nyt on muutamia reissuja heitetty Cudalla, on kyllä rentouttavaa puuhaa. Olen koittanut pitää mukana kulkevan kaluston mahdollisimman pienenä, mutta kyllä se kaiun hommaaminen alkaa kiinnostaa.

Cudassa on mukavasti tilaa, ainoa mitä pitää vielä miettiä niin keskiluukun sisään joku pidike juomapullolle, ettei pyöri aina jonnekkin takarunkoon. Olen viehepakkeja pitänyt kanssa keskiluukussa, mahtuvat sinne ihan jees, kun on pienehköjä pakkeja.

Vielä en ole kokenut tarvitsevani peräsintä, vaikka ennen kajakin hankintaa ja K-largoa koemeloneena ajattelin sen olevan lähes välttämättömyys, myös 1kg bruce jaksaa pitää hyvin paikoillaan. Mun ankkurinaru taitaa vaan olla lyhyt, pitää vaihtaa kelalle ohkasempaa narua.

Kalankäsittelyyn pitää vielä panostaa, jos ostaisi vaikka punnituspussin. Toistaiseksi pärjännyt, mutta ei olekkaan kookasta yksilöä vielä sattunut siiman päähän.

Tuolla pari kuvaa Cudasta kalastusvalmiudessa:

https://www.dropbox.com/sc/8zg66dqgwd0kf0g/1EpAcIlGCt
"Ne tekee,jotka osaa,jotka ei osaa,ne arvostelee"
Vastaa Viestiin