Kunnostustalkoot Espoon Finnoonojalla tulevana lauantaina

Alueen säännöt
Tälle palstalle kaikki uistelu-, onki-, pilkki-, perho-, ym. kilpailuihin, messuihin ja KMC-treffeihin liittyvä keskustelu.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Aki_
Viestit: 41
Liittynyt: 18:13:58 16.09.2007
Paikkakunta: Espoo state of mind

Kunnostustalkoot Espoon Finnoonojalla tulevana lauantaina

Viesti Kirjoittaja Aki_ »

Tännekin vielä muistutukseksi, mikäli jollakulla on tekemisen puutetta tulevalle lauantaille...
virtavesi.com kirjoitti:Lauantaina 7.9. talkoillaan Espoon Sunassa, Finnoonojan yläjuoksulla. Purouomaa kivetään ja soraistetaan lähemmäs luonnontilaa taimenten kutua ja poikastuotantoa silmälläpitäen. Talkoot järjestetään yhteistyössä Espoon ympäristökeskuksen ja Espoo Mankin kalastusalueen kanssa. Yhdeksän kilometriä pitkä lähdevaikutteinen Finnoonoja saa alkunsa Ymmerstasta ja laskee mereen Suomenojan lintualtaiden vieritse. Kotiutusistutuksin palautetun taimenkannan vakiinnuttamiseksi ja vahvistamiseksi purolla on vuodesta 2009 lähtien talkoiltu joka syksy. Lisätietoja antaa Aki Janatuinen, 040 754 7778, aki.janatuinen(at)virtavesi.com.
Talkoot alkavat kello 10, mutta jokainen on lämpimästi tervetullut tulemaan ja lähtemään omien aikataulujensa mukaan. Talkoot jatkunevat luultavimmin edellisvuosien tapaan pitkälle iltapäivälle.

Varustus sään mukaan. Jos on kuivaa, niin varsinaisia saappaita tai muita kahluuvarusteita ei välttämättä tarvitse. Jonkinlaiset käsineet ovat suositeltavia, mutta järjestäjältäkin löytyy jokunen pari hätätapauksessa. Työkaluja voi myös tuoda, ja etenkin kottikärryt ovat erittäin tervetulleita apureita!

Ilmoittautumisia toivon huomiseen iltaan mennessä, mutta ilmankin voi toki aina saapua. Karhuan ilmoittatutumisia vain, jotta osaan varata eväitä riittävästi!

Tapaamispaikka on Sunantiestä jokunen sata metriä alavirtaan puroa seuraavan kävelytien varrella, paikassa jossa tulee olemaan (suurempi) kivi- ja sorakasa. Lähin katuosoite on viereisen asuinkorttelin katu, Sunantie 25.

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/link ... 62&lang=fi


Tervetuloa! Ja mikäli talkoilu myöhemminkin kiinnostaa, niin katsothan myös muut vielä tulossa olevat kunnostustalkoomme oheisen linkin takaa, talkoita tarjolla vielä Lopella, Vantaalla ja Helsingissä:

http://www.virtavesi.com/?showNews=502


ystävällisin terveisin,

Aki Janatuinen
Virtavesien hoitoyhdistys ry
http://www.virtavesi.com