Tulipa kokeiltua tällaista, ensin vedetään kärtsä pottujen kanssa, mutta jos jää jotain syömättä niin;
Perinteinen poronkäristys, silavanpuutten vuoksi 170g pekonia ja 50g voita silppuna pataan, lämmöt kohdilleen ja kun rasva sulanut myös pekonista, heitä joukkoon 500-750g käristyslihasilppua jäisenä.
Paistele kunnes kaikki neste höyristynyt pois, lisää 2tl suolaa ja 0.5tl mustapippuria.
Paahda lihaa vielä, eli tässä vaiheessa pitää tuntua että nyt menee kyllä pilalle kun palaa jo vähän pohjaan...
Kun ahdistus on katossa, lisää 0.5 tölkkiä olutta, anna höyristyä ja lisää vettä lopuksi joukkoon. Anna Porista kannen alla 30min-4h, lisää välillä vettä jos vedät pitkän kaavan mukaan, maista suola kohdalleen.
Tee kaalisalaatti, esim. Paista voissa 500g kaalia,, lisää 1 tl suolaa, 1 rkl sokeria ja 0.5 dl valkoviinietikkaa.
Värkkäile puolukkasurvosta, mieluiten 1-365vrk ennen kuin syöt tätä.
Pyydä mammaa tekemään pitaleivät ja laita edellämainitut leivän väliin (pl se mamma).
Hyvää oli, ehkä vähän jäi kaipaamaan mausteisuutta mutta en haluaisi peittää poron hienoa makua.
Onko ideoita sopivasta takapotkusta, en nyt hae mitään chilikastiketta nimeltä Jumalan kosto ja Lallin kumaus
Pitaleipä poronkäristyksestä
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Pitaleipä poronkäristyksestä
Strumffia strumffaava strumffi...
Re: Pitaleipä poronkäristyksestä
No jaa ite voisin kokeilla tuosta ihan peruskauraa: http://www.poppamies.fi/product_info.ph ... ts_id=1220
taikka
Väkevämpää savunmakua hakevalle: http://www.poppamies.fi/product_info.ph ... cts_id=183
taikka
Väkevämpää savunmakua hakevalle: http://www.poppamies.fi/product_info.ph ... cts_id=183