Haukea vieheellä 2010

Alueen säännöt
Kalapaikkoja, reissuraportteja ja kuvia kalareissuilta ympäri maailmaa. Kalastusmuoto vapaa...
Lasten pönöt - Lasten kanssa kalaan! - Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
Haukikoira
Lohikissa
Viestit: 1477
Liittynyt: 17:12:39 04.05.2006
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Haukikoira »

Gratulis Biitsille enkka- ja samalla kymppikalasta!!! Eikä toi huonosti mennyt karjalan pojiltakaan ;)
Avatar
Jussijii
Sisävesiswedu
Viestit: 1559
Liittynyt: 12:20:17 24.07.2007
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Jussijii »

Beach kirjoitti:Tackar och pockar. Tilanteen arvokkuutta ja kalan merkitystä henkilökohtaisella tasolla nostattaa se, että kalan myötä edellinen ennätys parani kilolla 8).
- Beach
Hyvä se edellisen enkankin rapsa oli - jäämme siis odottelemaan seuraavaa :D
Ansuli
Viestit: 3
Liittynyt: 23:35:34 19.05.2010

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Ansuli »

Läntisellä merialueella aurinkoista päivää viettämässä, veneessä Ansuli, karppikeisari ja aina ali. Karppikone aloitteli päivän pienillä kurkkuluokan pötkylöillä, ja siinä sitä sitten tuli jo mietiskeltyä että enkö mä saa mitään. Kippari oli jo aikeissa painaa kaasua, mutta Ansuli halusi heittää pari heittoa oli niin hienon näköinen paikka, ja eiköhän sieltä iskenyt kiinni 8.7kg ja Ansuli painiskelikin jo ihan omissa luokissaan. :D
Kaikki kävivät veneessä kuumana, koska nyt oli tosi kyseessä. Ja eiköhän Ansulilla ollutkin yhdessä silmänräpäyksessä Karppikoneen koukut niskassa, no säikähdyksellä onneksi selvittiin. :-|
Pojat piiskasivat koko ajan ja kaikki kohdat läpi, mutta tuloksetta, ja mä otinkin ansaitut päiväunet :wink:
No sitten kun unilta heräiltiin, alkoi taas tositoimet. Karppikone 5kg, aina ali 6.8kg sekä pari 5kg, Ansuli pari 5kg. Ja sitten se tapahtui, oli hetki hiljaista. Ja Ansulin vapa taipui,hetken myllerryksen jälkeen punnituskehtoon lipui 10.1kg/108cm hauki. :shock:
Liitteet
hauki 10.1kg..jpg
hauki 10.1kg..jpg (45.21 KiB) Katsottu 11630 kertaa
Avatar
Anna Kuivana
Viestit: 254
Liittynyt: 10:19:14 05.10.2009
Paikkakunta: Pajis

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Anna Kuivana »

Kappas, Ansuli KTK:n uusin kiinnitys on kanssa päässyt foorumille. Gratulerandes enkasta ja komeesta murkulasta! Viikonloppuna saat kyllä luvan jättää isoimmat vihernieriät mulle ja Karppimoonikalle!

PS. Epulle ei tarvii jättää mitää. Meidän huushollissa toimitaan näin ;)
Ei ole kalaa karvoihin katsomista.
Pike Yakuza
KTK - Kalasta Tai Kuole since 2009!
Pikkuhauki expertti!
Avatar
catch_a_fish
Väärin kalastaja
Viestit: 1947
Liittynyt: 06:55:35 22.04.2005
Paikkakunta: Aura

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja catch_a_fish »

Eilisiltana yhdistetty kalastus-, saunomis- ja grillaussessio mökille, keli kun kerrankin suosi ulkoilmaelämää. Maanantaina hyväksi koetun kaavan mukaan etenin ottipaikalta toiselle, ja pari iloista parikiloista kävikin tukistamassa jerkkiä. Oikeasti isot kalat tietysti loistivat poissaolollaan, nyt kun kerrankin oli kamerat ja mittanauhat mukana.

Lupaavin ja samalla oudoin tapahtuma oli napakka tärppi, johon jopa omaksi yllätyksekseni ehdin tehdä vastarin ennen pimeän tuloa. Sillä seurauksella, että siima meni vastarista suoraan poikki. Hiukan pisti raavituttamaan päätä. Tällainen kun jää huippuhetkeksi, niin on kai pakko todeta, että kalastuksellinen anti oli aika vähissä.

Loppuillasta alkoi useampi laituri täyttyä naturisteista tai muista henkilöistä joiden uikkarit olivat syystä tai toisesta vielä talvisäilössä, joten heittelystä oli hiljalleen hyvä siirtyä souteluun. Hinaamalla tuli vielä joku keskenkasvuinen hauki ja koiran kanssa käytiin toteamassa että katiskassa oli särkiä. Sitten olikin jo saunassa lämmintä. Normipäivä.
Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää!
Kipetys
Viestit: 1645
Liittynyt: 19:08:19 10.01.2008
Paikkakunta: Kotka

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Kipetys »

Eilen PIKA reissu uusille vesille klo21 jälkeen vasta ja kauden 3 meri pistos... vetämällä 6.5kg ja omalla Kipe jerkillä 5.8kg ja 6.3kg :) Oli kummallekkin veneessä olevalle täysin uudet paikat :shock: ja kaikki tapahtu 30min sisällä.... Hyvin löyty kaikista virtaa ja näkäsesti kaikki otti :lol:

5.8kg
Kuva

PS: 3 reissu 1 mp ja 2,5kg,4kg,5kg,5,8kg,6,3kg ja 6,5kg eli 10kg lähestyy :lol:

T:kipetys
MYYN RAPALA COUNTDOWN 7cm KOKOELMAA KAPPALEITTAIN
http://picasaweb.google.fi/117803013042502682219
Avatar
Solde
Viestit: 92
Liittynyt: 14:29:24 30.07.2007
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Solde »

Perjantaina aikanen poistuminen duunista ja 16:30 - 21:30 heittelyä eteläisellä. Viikko sitten lupaava lahdukka antoi vain muutaman seurion tärpin. Lahden "suulla" olevasta kaislasta sentään nousi yksi kala, kun keulamies heitti perhon kaislan reunaan ja rupes siinä tsiigaa, että mitäs seuraavaksi heitetään. Yht'äkkiä perhossa kävi hirveä mosaus, kun luigi kävin melkein pinnassa olevaan perhoon kiinni. Kala paljastuikin jo vähän vauraammaksi. Lyhyt väsytys ja 6,8kg haukea nousi veneen paremmalle puolelle kääntymään. Kala vaikutti siltä, että oli syönyt ittensä aivan umpi täyteen, sen verran pullea mahan etuosa oli. Tästä jatkettiin eteenpäin. Syönti näytti harmittavan hiljaiselta ja tapahtumia tuli harvakseltaan, kaloja kyllä nähtiin, kun luigit vaan kruisaili perhojen perässä. Tätä jatku melkein pimeään saakka, vaikka viimeinen 45min oli kyllä ihan turha, oiskohan yks tärppi saatu.

Kaiken kaikkiaan mukava päivä vesillä ja oli ilo tarjoilla keulamiehelle hyvät heittopaikat. Pataan tuli 7-1 ja tapahtumissa sata nolla. No kerrankin näin päin :wink:
Avatar
Suurkalastaja
Viestit: 1198
Liittynyt: 01:43:06 21.02.2009
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Suurkalastaja »

Loppuviikosta tuli käytyä kotijärvellä useampi reissu. Kalantulo ei päätä huimannut, mutta joku hauki aina sentään nousi :lol: Isoja ei joukossa ollut, suurimpana reilu kakkonen. Yhtä reilun femman kalaa pääsin hetken pitelemään, mutta niinhän se on että isot aina karkaa (ainakin itellä :D ). Parhaiten tapahtumia tuli ihan matalasta tynkäkaislikon seasta Minnow Spooneilla. Muita siellä ei oikein vielä pysty uittamaan, koska kortteet on ärsyttävästi juuri veden pinnan alapuolella :? Jerkkeihinkin pari tapahtumaa mutta ei mitään ylös :evil: Kelit oli hienot kalastella, mutta nyt loppui sekin herkku, tällä hetkellä sataa vettä :D Katsotaan jos huomenna vesille :wink:
Avatar
Haukikoira
Lohikissa
Viestit: 1477
Liittynyt: 17:12:39 04.05.2006
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Haukikoira »

Käytiinpä tänään Mikan kanssa merellä haukia jallittamassa. Kaikki sai alkunsa eilen, kun Antin kanssa jallitettiin pieneen hetkeen 8 haukea. Soitin siitä Mikalle ja ilmoitin, ett huomenna on sitte kalapäivä, ihan vaan tiedoksi.

Aamulla 07.30 jerkit rikkoivat vedenpintaa ja siitä se lähti. Ei pitkään mennyt kun eka kala oli saatu, ja toka, ja kolmas jne. Kolmas otus rikkoi jo metrin rajan ja Mika hampaineen oli kuin heppu hammastahnamainoksesta, eikä syyttä ;) Hommaan ei vaan tahtonut tulla rotia, kun ns. ottipeliä ei löytynyt, riittävästi kun vaihteli täkyä ja heitteli niin sieltä täältä tuli joko seurimo, tärppi tai hauki.

10.30 päätimme tehdä pienen tilannetarkistuksen sisävesien tankkauspisteille. Kalaa oli tullut riittävästi ja autolla piti rutiinien vuoksi olla jo klo 14.00
Eka spotti ei vielä vakuuttanut kalojen tankkaamisesta, mutta toiselta kivikolta alkoi sitten syövää kalaa löytyä. Siivon kokoista, yli 4 kg kalaa ilmeisen paljon paikalla ja kaikki raivoisasti syömässä. Muutaman kerran olimme aivan varmoja, että siiman päässä olisi reilusti yli kympin kala, mutta näin ei ollut. Aivan käsittämättömän energisiä 6-8 kiloisia haukia kävi muistuttamassa mistä hauenkalastuksessa on lämpimien vesien aikana kyse. Voimaa ja virtaa elukoissa riitti.

13.15 mennessä ehdimme käydä 4 samanlaista paikkatyyppiä läpi, muutamaankin kertaan ja jokaisessa oli sama meininki päällä. Pitkäliukuisia jerkkejä hauet suorastaan ahmivat. Mika jallitti yhdessä paikassa 2 yli metristä haukea peräkkäisillä heitoilla, kolmaskin oli tulossa mutta karkas pirulainen.. Meikäläinen onnistui pitkästä aikaa saamaan kolmella heitolla kolme haukea, eli Grand Slime oli tosiasia 8)

Ok, valehtelisin jos väittäisin, ettei muka harmittanut lähteä kesken vuosisadan syönnin pois kalavesiltä, mutta niin se vaan oli, että 14.02 oli kamat pakattu autoon ja kyydissä istui kaksi varsin tyytyväistä kalamiestä. Lukumäärä yhteensä oli luokkaa ~40 kpl, meikäläinen sai ehkä enemmän lukua, mutta Mika onnistui jallittamaan enemmän suurempia yksilöitä. Päivän painavin sattui meikäläiselle, se painoi ~9.3-kiloa, mutta Mikan useat yli 7 ja 8-kiloiset tekivät päivästä kummallekin ikimuistoisen. Vedenlämmöt 18 pinnaa ja kalat kuteneina tankkaamassa suurien selkien äärellä, vihreää pukkaa jo vedenpinnan yläpuolelle.
Avatar
jrosnell
Viestit: 455
Liittynyt: 18:54:36 30.06.2006
Viesti:

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja jrosnell »

^Jäätävää....! Loistava meininki!
Keskiviikkona pääsee ite vesille, toivottavasti on edes hiukan samantyyppinen meininki.
Ymmärsinkö nyt oikein että karikoiden liepeillä elukat majailivat?
Avatar
Haukikoira
Lohikissa
Viestit: 1477
Liittynyt: 17:12:39 04.05.2006
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Haukikoira »

jrosnell kirjoitti: Ymmärsinkö nyt oikein että karikoiden liepeillä elukat majailivat?
En voi vastata asiaan aivan todenmukaisesti, koska emme heittäneet yhtään heittoa kaislikon lähelläkään eikö kuggaan osaa , mutta kivikoiden ja karikoiden kupeesta joo o.
Froste
Pissapoika
Viestit: 2310
Liittynyt: 18:42:12 15.05.2008
Paikkakunta: Bergen, Hordaland

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Froste »

Toissapäivänä käytiin Paten ja paremman puoliskonsa kanssa heittämässä muutama paikka Eteläisellä, aika hiljasta oli.. Pate sai ensin hyvässä kunnossa olleen vähän reilun femman paskiksella, sitten päästiin "varmaan" lahdukkaan niin eiköhän suunnilleen toista kertaa virveliä kädessään pitänyt Paten tyttöystävä saanut semmosen 3,5 kilosen krokotiilin suspilla. Oli hieman tyytyväisiä ilmeitä veneessä kun neitokainen sai elämänsä ensimmäisen virvelikalan, ja kokoakin oli enemmän kuin puikkarilla! :mrgreen: Itselle siihen päälle vielä samasta lahukasta karkuutus aivan pinnassa rantaviivassa uitettuun Plopplopin jerkkiin, mutta lopullinen saldo meikälle mp.

Tänään lähdettiin faijan kanssa heittämään pikapisto kotimestoille, hiljasta piti mutta yhdestä kaislanreunasta kävi ensin faijan suspin perässä nätinkokoinen fisu jättämässä traktorinrenkaat, sen jälkeen faija karkuutti samasta pumususpista kalan jota emme päässeet näkemään. Samoilta mestoilta kävi kaksi kertaa saman heiton aikana kylki pyörähtäen tökkäsemässä silmäpuntarilla semmonen 6-7kg jedda pinnassa uitettua PuMu-Jarnaa. Ei vaan jääny kunnolla kiinni.. Eli siis molemmille mp.

No, kivaa oli silti molemmilla reissuilla, ja pääsi sentään näkemään kalan. Taisi olla vikat reissut tältä kevätkaudelta, nyt valmistaudutaan punalihaisen jahtiin! nokkapysty
Avatar
Adamant
Viestit: 216
Liittynyt: 13:06:55 12.02.2006
Paikkakunta: Lohja

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Adamant »

Tänään Tupen kanssa päivä eteläisellä vesisateessa.

Aamun tunnit koluttiin matalia lahtia ja tapahtumat loistivat poissaolollaan. Pienen palaverin jälkeen siirryttiin heittämään syvempiä reunoja ja mm. saarten väliköista ja pinta kivien ympäriltä alkoi tapahtumia tulemaan. Etenkin pitkäliukuiset ja keltaisen väriset jerkit kelpasivat.
Kymppi Manta oli jopa ihan tulessa!
Vettä kun oli alla vähintään 2-3m niin kyllä oli haukiakin paikalla.

Tänään meni niin, että kappaleet sekä isoin kala osui mulle. Karkuutustilasto meni ylivoimasesti Tupelle!! 8)
Päivän isoin otti pari metriä kaislan ulkopuolelta n.3metrin vedestä. Ottipelinä 10 Manta värissä Chartreuse Tiger.
Hoikan hakin mitat 9.2kg / 110cm
Liitteet
100_jarno9.jpg
100_jarno9.jpg (93.31 KiB) Katsottu 7478 kertaa
Projekti on hanke, jossa kyvyttömät yrittävät saada haluttomat tekemään mahdottomia.
---
LimaMaster 2011
Slx
Viestit: 447
Liittynyt: 14:22:37 18.12.2008
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Slx »

Tänään illasta pääsi kauden ensimmäiselle uistelu reissulle. Kahdesti olen ehtinyt kevään aikana veneilemään kun oli murheita moottorin kanssa.

Kuuden aikaan rannasta lähtö ja varovaisesti vain 4 vapaa vetoon jotta näkee onko uusista keloista & vavoista mihinkään?

Luotain näytti kalojen olevan 8-10m syvyydessä siispä painoja siimaan ja heti alkuun yksi noin 500g hauki, kala takaisin kasvamaan. Tunnin verran sai vedellä rauhassa ilman mitään häiriötä kunnes yks kaks räikkä alkaa huutaa! Pikainen vilkaisu luotaimeen vettä on ei siis ole pohja kosketus, vapa käteen ja tasainen veto jatkuu ja pientä puistelua...
Huomasi heti että kala on iso ja mielessä pyöri -älä ole hauki- olin siis kuhaa tavoittelemassa. Kala vaan tuntui olevan etäällä ja pikku hiljaa läheni samassa tuli mieleen perkele haavi jäi autoon Touh Kala pyörähti pinnassa ja näin että tämä on iso! Samassa toisen kelan jarru alkoi narista ja etäämpänä pieni kala hyppäsi pintaa.
Isompi hauki lopulta veneen viereen ja pari varovaista koukkausta niskasta ja spurtti veneen vierestä etäämmälle. Lopulta tarpeeksi väsyneenä kala veneen viereen ja ylös!

Kuva

100cm ja 6.4kg oma hauki ennätys!
Kuvasta näkyy huonosti mutta kala oli todella tyhjä mahainen. "Täytenä" olisi tullut mukavemmat kilo lukemat
Avatar
Jussijii
Sisävesiswedu
Viestit: 1559
Liittynyt: 12:20:17 24.07.2007
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Jussijii »

Onneksi olkoon Sixille komeasta järvipitkulasta :D

Tänään veljen kanssa uistelemassa itsekin, pienempien seasta iski takilassa uitettuun conradiin Sixin kalaa par sattaa grammaa suurempi sisarus - mallinmitoissa on tuon perheen hauet :roll: Pistin veljen pönöttämään ja tovi myöhemmin hajotin veneen. Saas nähdä kauan kestää että vene on taas kalastuskunnossa ja monta oravannahkaa sen kunnostaminen vaatii Touh

Kuva
fermee
Viestit: 544
Liittynyt: 17:48:28 22.10.2009

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja fermee »

Duunin kalastuskerhon reissulla Ahvenkoskella tänään. Antoivat mulle ja taisteluparille 5hp perätuupparin työkaluksi ja ohjeen ajella jokisuulta väljemmille vesille sekä "kireitä siimoja". Aamuinen pilvikeli vaihtui puolen päivän kaatosateen kautta iltapäivän auringonpaisteeksi.
Vene oli sen verran kiikkerä, että tuulen yltyessä piti pitää perse kiinni penkissä ja heitellä nelipalaa, zalttia, suspia jne. ja jättää ämpärikaupalla mukaan ottamani jerkit rauhaan. Toisaalta hauetkin jätti jerkit rauhaan, silloin kun niitä heitin.
Kolmeen veneeseen n. 45 haukea päivän aikana, joista itselleni viisi ja helmiräsäseen luottaneelle taisteluparilleni seitsemän. Naapurivene nosti suspilla 25 kalaa.
Itselle osuneet kalat 5,3kg, kaksi kertaa 2,5kg ja kaksi kertaa avomaakurkku.

Mukava reissu itselle uusille vesille itselle uudessa seurassa.
Avatar
PutKari
Viestit: 293
Liittynyt: 23:31:42 20.05.2009
Paikkakunta: 05

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja PutKari »

Jaaha, oltiin toisella puolella Munapirtin alueella. Aika averagereissu, muutama mieheen, mulle pari kolmosen tappia omatekeleillä (kuha) vieheillä, kun pojat vispas kaikkea maan ja taivaan väliltä. Olis pitäny ajaa syvän reunoja mut en ollu kipparina.. autsz . Kamera ei tallentanu yhtään kuvaa meitin BadToysta yms. tai sit en vaan osaa, tun paska lähtee vaihtoon ensviikolla kele.
Ei muuta kuin lisää paskaa housuun ja huumori yllä..
Rytmilepakko
Viestit: 80
Liittynyt: 18:23:16 30.06.2008
Paikkakunta: Helsinki

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Rytmilepakko »

Vähän huonosti itse nyt vesille päässyt, kun paatti majailee vakituisesti kolmen tunnin ajomatkan päässä... 4 kalastuspäivää vasta sisävesillä takana, eikä syönnissä ole juuri ollut hurraamista.

Viime lauantaina uistelua ilman kummoista saalista, pari suurempaa tälliä kyllä oli mutta kiinnijäämisprosentti aika heikko. Illan hämärtyessä noin kiloinen täräytti muutama metri veneen takana uitettuun rämisijään. Vedenlämmöt vaihteli aika rajusti 13-16 asteen välillä, kaikki tapahtumat lämpimän veden alueelta. On se hauen kalastus vaikeeta.

Sunnuntaina sitten kutulahden suulla hinailua. Kaarroksessa sisäplaanarin ahvenraksin hyväksyi jo vähän mukavampi kala. Nappasi loistavasti pari muuta siimaa mukaansa ja sotku valmis :lol:
Mitat 4,6kg/88cm, suhteellisen pirteä hauki. Loppuaika menikin sitten taas tyhjän vetelyksi, mutta ainakin sai kätensä limattua.
Avatar
Toku
Kauneussalongin yksisilmäinen kummitus
Viestit: 2566
Liittynyt: 13:31:48 26.04.2005
Paikkakunta: Riisimäki

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Toku »

Pikarapsa eiliseltä.
Faijan kanssa vaihtelevassa kelissä kivikkoja kiertämässä.
Päivän voisi nimetä "seurimopäiväksi".
Mulla parikyt seurimoo ja Faijalla liki 10 , mitä satuin näkemään, ite se ei nähny ku pari :D
istuallaan kun nakkelee.
Jotain kuitenkin ylös asti , mulle 6 ja Faijalle 4 kalaa.
Suurin 3,6kg lähti mukaan pihviaineksiks ja peratessa
selvisi pullean olomuodon syy.. 15 suht suurta kolmipiikkiä mahassa ja
melkoiset mätipussit.
Suurimman kalan havainto oli seurimo reilu femmasta , oikeastaan
sama kala kävi kahteen otteeseen veneen vierellä , mutta ei täkyt kiinnostanut.
Ottipeleinä oranssitiikeri manta , jolla Faija sai jopa 2 kalaa , ekat mantakalat hänelle :D
mulle niinikään mantalla 1 kala, muuten toimi luomuvärit.
Kiva päivä , tuuli kääntyi idästä länteen , keli vaihteli sateesta aurinkoiseen.
Vesillä oltiin aamukympistä iltaysiin.
Yksi iso pelastaa päivän!
Avatar
Mölli
Uuuh mölli lähti
Viestit: 77
Liittynyt: 21:01:03 02.08.2006
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Mölli »

Tommone tuli 25.5 klo 23-00 välisenä aikana. Entinen enkka oli hauella 3000g ja 79cm ja nyt se muuttui aikas paljon :D , eli painoa oli 11130g ja pituutta 115cm. Olisi ollut hienoa päästä takaisin uimaan, mutta kameraa ei veneessä tietenkään ollut eli piti siunata se.
Liitteet
Snapshot_20100526.jpg
Snapshot_20100526.jpg (60.9 KiB) Katsottu 5505 kertaa
WAA_a
Avatar
Rankaisija
Viestit: 507
Liittynyt: 16:56:49 26.03.2006

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Rankaisija »

No, onneksi sait sitten himassa hienon kuvan aikaseksi, onnittelut komeesta kalasta.
Avatar
Varaani
Viestit: 1885
Liittynyt: 07:24:34 11.05.2005
Paikkakunta: Saari

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Varaani »

Grattis enkasta.

Nahkasohvapönöä en ole ennen nähnytkään :D
I am the lizard king, I can do anything!
Mikey
Herr Doktor
Viestit: 7038
Liittynyt: 13:19:15 22.04.2005
Paikkakunta: Privat område. Mene pois.

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Mikey »

Varaani kirjoitti:Grattis enkasta.

Nahkasohvapönöä en ole ennen nähnytkään :D
KEINOnahkasohvapönö, huom. :)

Mutta joo, onnea enkasta. Mitäs kungas Vempulalle kuuluu, ei ole hetkeen palstalla näkynyt?
Jag fiskar. Pappa betalar. Samma på finska.
Avatar
Jussijii
Sisävesiswedu
Viestit: 1559
Liittynyt: 12:20:17 24.07.2007
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Jussijii »

Onnittelut enkasta, ja yksi parhaimmista kuvista pitkään aikaan! :D
Deep
kirjuri
Viestit: 3313
Liittynyt: 11:40:21 13.01.2006
Paikkakunta: Vantaa

Re: Haukea vieheellä 2010

Viesti Kirjoittaja Deep »

möllillä iso mörkö.. joku it-hessu vois fiksata Artturi Reinikaisen tohon sohvalle, niin avot!
Vastaa Viestiin