Koirat

Avatar
Ossinmopo
Viestit: 1748
Liittynyt: 16:00:24 29.12.2011

Re: Koirat

Viesti Kirjoittaja Ossinmopo »

Tavallaan tervettä koiralle jos ei mene veteen. Siinä missä koira joutuu uimaan hirvi vielä kävelee ja ehtii potkia hengiltä sen koiran jos niikseen tulee.
-Masi-
Viestit: 348
Liittynyt: 19:23:29 18.03.2010
Paikkakunta: Imatra

Re: Koirat

Viesti Kirjoittaja -Masi- »

Toinen hetki mitä oma koira varoo on silloin kun lammissa on 2-4cm jäätä. Tippui nimittäin pentuna rantajäihin, eikä toiste ole sinne mennyt. Pidän tätä kyllä ihan hyvänä asiana, nimittäin kerran on tullut todistettua kun hirvi ja koira menivät jäästä läpi samaan avantoon ja samalla hirvi yrittää antaa koiralle monoa. Ei tartteis toiste nähdä.
Saku
Viestit: 213
Liittynyt: 05:56:43 10.06.2008
Paikkakunta: Pieksämäki
Viesti:

Re: Koirat

Viesti Kirjoittaja Saku »

Sielä missä tällähetkellä metsästän on ehdottoman tarkeä että koira ui. Hirvet tykkää asustaa jokien varsipusikoissa ja niitä jokia riittää. Uimatomalla koiralla Ikävä koe lopettaa jos on pieni oja mitä ei koira ylitä. Miinus on että myöhään syksyllä on pelko perseessä että koira jää joessa jäihin. Tosin yhtä suudella todennäköisyydellä se jää auton alle. Aina kun koiran löysää niin on vaara että sille tapahtuu jotan.
Avatar
Kastehelmi
Viestit: 160
Liittynyt: 08:46:49 25.05.2010
Paikkakunta: Luoto
Viesti:

Re: Koirat

Viesti Kirjoittaja Kastehelmi »

Itsekin norjalaisen kannattajana voin sanoa että:
Ei niin suurta vesistöä ole vielä tullut eteen että koira ei menisi yli. Sitten se toinen, onneksi koiran saa nykyään jo pois metsästä 14h jälkeen mutta ikää on koiralla 12vuotta. Koe hommat piti lopettaa kun piti joka kerta ottaa pekkanen vielä maanantaille jotta sai koiran pois. No joo olisi sen varmaan saanut pentuna koulutettua mutta kun koira oli jo 11kk kun otin sen itselle hoitoon. Talon rakennus vei aikaa.

Niin ja tuosta vesistöstä sen verran että uusilla koesäännöillä se ei kokeessa ole haittaava este. Joten koiran pitää ylittää jos meinaa koetta jatkaa, tai olla ottamatta virhepisteitä.

Ei muutakuin pentuna veneen viereen uimaan. Niin onhan se karvakoiralle mukava +25° helteellä uiskennella. Eikä lähde karkuun :lol: Saa ihan vapaasti uida.
facebookissa hopanluontomatkailu
http://www.hopanluontomatkailu.fi

Työ haittaa harrastuksia, siksi teen tätä työnä
Vastaa Viestiin