Nostokoukku lohensoutuun

Alueen säännöt
Tänne kaikki ostoilmoitukset sekä vuokra-hakemukset liittyen kalastukseen, retkeilyyn tai veneilyyn. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
JarZa
Viestit: 268
Liittynyt: 23:34:23 12.10.2007
Paikkakunta: Leppävirta, P-Savo

Nostokoukku lohensoutuun

Viesti Kirjoittaja JarZa »

Eli, lähtökohtana siis on että joka vuosi kun ollaan oltu lohta soutamassa, niin aina ollut pieni "vedonlyönti" siitä kumpi saa sen isomman kalan, kaikki leikkimielellä ja huumorilla totta kai... Sikäli kun veljesten välillä on mahdollista... :D

Mutta, palkinto on aina ollut ja ekana vuonna se oli hyvä filetti, sit oli vanha kala puntari jne jne... Uusimpana videoaurinkolasit!

Nyt mietinnässä kunnon nostokoukku, saisi olla mallia KESTÄVÄ, mutta samalla vähän fiinimpi, ei välttämättä mallia perus aluputkea ja siihen RST koukku, jotain snadisti enemmän "palkintomaista"... Tai jotain... :D

Löytyykö palstalta tekijöitä, tai tietoja ketä tekis?
-Kun savolainen puhuu, on vastuu kuulijalla-
putkiperhot
www.apple.com/haukionkala
Viestit: 2704
Liittynyt: 19:53:44 21.04.2005
Paikkakunta: Äspåå
Viesti:

Re: Nostokoukku lohensoutuun

Viesti Kirjoittaja putkiperhot »

Kannattaa samalla ostaa kaksi. Se silmän koko on aika kriittinen eli pienellä ei iso nouse ja isosta silmästä taas joku 7kg marjas vaan vähän nousee ja luiskahtaa takaisin. Tai sitten niille isoille pitää aina ampuvan silmukan mukana. Ei tule ruokaan reikiä. Täytyykin selvitellä mistä noita oikeita tuplakoukkuja joissa on samassa kaksi saa kun varmaan sata erilaista sinkkua olen nähnyt. Tuplia näkyy vähemmän.
Kaikkien sydämmessä asuu pieni hopeinen omena.
Vastaa Viestiin