Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
En syö enää koskaan mitään muuta.. Huomenna pitää vielä testaa toi tortilla-aurajuusto hässäkkä, mut voi vi**u miten hyvää..
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Ja taas pääsi kilon klönttiä possua lämpöseen.. :3
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Ei sitä laajaa saderintamaa tullutkaan ja turhaan vietettyä lauantai päivä lähes sisällä, joten kokeillaan tästä mukaelmaa iltapäivän ratoksi.
Kaikki on oikeastaan uutta, uunilihat, coleslawit ja majoneesin tekokin. Jossain voi epäonnistua, mutta tuskin kaikessa.
Sämpylät ja tortillat olkoon kaupallista tekoa.
Liha meni savipataan ja porkkanoita ja sipulia reilusti ja pepperi peittää koko lihan, joten olkoon kääntelemättä nelisen tuntia 150 asteessa ja katsoo sitten.
Kaikki on oikeastaan uutta, uunilihat, coleslawit ja majoneesin tekokin. Jossain voi epäonnistua, mutta tuskin kaikessa.
Sämpylät ja tortillat olkoon kaupallista tekoa.
Liha meni savipataan ja porkkanoita ja sipulia reilusti ja pepperi peittää koko lihan, joten olkoon kääntelemättä nelisen tuntia 150 asteessa ja katsoo sitten.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
2.5 kg kassleria tuli just uunista ja aina kasa muuntuu kessin pohjalla pikku hiljaa lannoitteeksi. Röyh.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Huomenna lähtee läski uuniin tällä reseptillä = > http://www.kevinandamanda.com/recipes/d ... avory.html . Tää vaatii vähän valmisteluja eli tänään joutuu hiukka säätämään... ja samaan syssyyn coleslaw hanssin tapaan maustumaan..http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.b ... apaan.html
Jos Jumala on olemassa, minä olen kusessa.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Lapa on kyllä hyvä tossa, harvoin vaan normikaupassa saatavilla.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Löytyy kyllä mutta ovat kovin ohkaisia, yleensä alle kiloisia kimpaleita. Kauppahalli ja läskiä löytyy aivan eri tavalla.Deep kirjoitti:Lapa on kyllä hyvä tossa, harvoin vaan normikaupassa saatavilla.
Jos Jumala on olemassa, minä olen kusessa.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Jep,nyt löyty oikea resepti jossa on makua reilusti, suosittelen!kapakala kirjoitti:Huomenna lähtee läski uuniin tällä reseptillä = > http://www.kevinandamanda.com/recipes/d ... avory.html . Tää vaatii vähän valmisteluja eli tänään joutuu hiukka säätämään... ja samaan syssyyn coleslaw hanssin tapaan maustumaan..http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.b ... apaan.html
- Liitteet
-
- 2013-09-28 13.59.32.jpg (64 KiB) Katsottu 21199 kertaa
Jos Jumala on olemassa, minä olen kusessa.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
tein Anssin ohjeella ja oli hyvää. viimeksi oli lapaa nyt oli kasleria. Kasler enemmän minun makuun..
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
2 kpl possunlapoja maustumassa ja aamulla savukaappiin, ekakerta tätäkin lajia nyt sitten ameeeriiikan malliin. Savustan papuja samalla kipossa mausteiden kera, mutta näin jossain ohjelmassa semmosta amerikkalaista maissihöystöä johon tuli irtomaissia ja jotain muuta sotkua sekaan, risettiä ei löyvy intervepistä, onko muilla kokemusta asiaan, apua kaipais pikaseen, tai huomiseks viimestään.... Kiitos jo etukäteen jos on vinkkiä heittää asiaan.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Hyviä reseptejä äijjät täällä vääntelee!
Pitänee itsekkin tuota savustusta kokeilla jollain köntsällä antamaan lisämakua. Kaloissa tullut tähän asti pysyttyä. Kaveri kehu aikoinaan kokeilleen kokonaisella kanalla ja oli kuulemma erittäin makuista. Suolavedessä oli ottanut suolan savustuksen jälkeen.
Jos muuten tampesterin alueella haluatte laatu lihaa niin suosittelen lämpimästi eminin lihakauppaa kalevassa. Kandee käydä nettisivut kurkkaan siellä löytyy lisää infoa. Saapi juurikin sellaisen köntsän kun haluaa. En nyt muista minkä maalainen kaveri oli mutta on mukava ja osaa takuulla hommansa. Lähiruoka kunniaan
Ps. Jos tämä nyt oli laitonta mainostamista niin pahoittelut ja modet saapi korjata viestiä jos tarvis? Ja niin mulla ei ole kytköksiä ko. Kauppaan.
Pitänee itsekkin tuota savustusta kokeilla jollain köntsällä antamaan lisämakua. Kaloissa tullut tähän asti pysyttyä. Kaveri kehu aikoinaan kokeilleen kokonaisella kanalla ja oli kuulemma erittäin makuista. Suolavedessä oli ottanut suolan savustuksen jälkeen.
Jos muuten tampesterin alueella haluatte laatu lihaa niin suosittelen lämpimästi eminin lihakauppaa kalevassa. Kandee käydä nettisivut kurkkaan siellä löytyy lisää infoa. Saapi juurikin sellaisen köntsän kun haluaa. En nyt muista minkä maalainen kaveri oli mutta on mukava ja osaa takuulla hommansa. Lähiruoka kunniaan
Ps. Jos tämä nyt oli laitonta mainostamista niin pahoittelut ja modet saapi korjata viestiä jos tarvis? Ja niin mulla ei ole kytköksiä ko. Kauppaan.
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Meni nuo lihat ihan per.....lleen.... Oisko tuo vappu sitten sotkenu jotenkin... 12 tuntia savukaapissa, vesiastia alla antamassa kosteutta, niin semmosta tiukkaa palvilihaa niistä tuli.
- Aavikkosammakko
- PaMu "the Hand" Henry
- Viestit: 3524
- Liittynyt: 18:10:19 13.12.2005
- Paikkakunta: Mansesteri
- Viesti:
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Ostin ohimennen puoleen hintaan HK:n "pulled pork-ämpärin" jossa oli pari pussia valmista kastiketta ja reilu kilon köntti possua. Ei tuosta homma ainakaan helpommaksi tule, vaan saas nähdä miltä maistuu... Ruuanlaitosta nyt ei tässä kohtaa voi juuri puhua, mutta kun halvalla sai Saas nähdä mitä tuosta tulee.
** Näsijärven Lohikalayhdistys **
http://www.nasijarvi.fi/
http://www.nasijarvi.fi/
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Tämmöstä vastaavaa on itekin tullut tehtyä. Ite oon laitanu sekaan ainakin kaljaa, Usalaista savunmakusta barbeque kastiketta (merkillä ei ole väliä), dijon sinappia, pippuria ja merisuolaa. Kaslerista tykkään ehkä enempi ku lavasta. Repimisen jälkeen oon keittäny sitten pannulla liemet revityn lihan kanssa kasaan ja tehny tarvittaessa viimesen silauksen mausteisiin. Sitten oon laittanu annosrasioihin pakkaseen jos alkaa joskus himottaa hamppari. Mielummin tätä tekee kerralla isomman satsin ja sama homma kun kalassa, että syö kohtuudella ni ei tuu överit ja maistuu huomennakin. Ja tämä oikeestaa onnistuu aina... Ja hamppariin tälläsen raskaan lihan lisäks kuuluu ainakin jotain rehua. Ihan sama onko coleslawta, tomaattia tai reilusti lehtisalaattia. Ja mielellään valkosipulikastiketta pikkasen. Ja hampparit grillataan vaikka pannulla käyttämällä, mutta ei ainakaan lämmitetä mikrossa. Paras hamppariresepti minkä oon löytäny löytyy linkistä.
http://sisaretkeittiossa.vuodatus.net/l ... issampylat
http://sisaretkeittiossa.vuodatus.net/l ... issampylat
Truutat: Iwata HP-TH, HP-CP, Kompressori: SilAir 30/9 ja Hyundai 4hp
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Hyvä ohje https://www.youtube.com/watch?v=VgrpBpMgXrk
Valmispakkauksen käyttöohje Pulled Pork -pitaleivät Tomi Björckin tapaan
Valmispakkauksen käyttöohje Pulled Pork -pitaleivät Tomi Björckin tapaan
Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.
Kebapin kaveriksi palanen possua uuniin.
Huomenna sitten patongin välissä naamariin.
T: Sami
Huomenna sitten patongin välissä naamariin.
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652