Viimeisimmät

Uistimet

Nays saapuu Pohjoismaiden markkinoille täsmämallistolla

Nays on Saksassa vuonna 2018 perustettu kalastustarvikebrändi, joka sai alkunsa kilpakalastukseen suunniteltujen uistinten tarpeesta. Viime vuosina vauhdilla kasvanut merkki on tuttu monista kilpakalastusformaateista, joista kotiintuomisina on usein ollut jalometallia tai kisan suurimman kalan titteli. Nyt Nays on tulossa Suomeen ja pääsin haastattelemaan perustaja Dustin Schöneä mitä Nays voi tarjota suomalaisille kalastajille.

Uncategorized

Lohen pintaperhokalastus on aktiivista ja hauskaa

Heinäkuinen aurinko lämmittää mukavasti tunturissa, kun hiivin kyyryssä pienellä lohijoella heittoasemiin. Joen vesi on heinäkuun helteiden johdosta alhaalla ja lämmennyt 15 asteen nurkille. Nousukalaa on kuitenkin joessa mukavasti ja poolissa on juuri hypännyt pari kirkasta kalaa paljastaen asentopaikkansa pienen könkään alla. Olemme kalastamassa lohta pintaperholla.

Muut kalastustuotteet

Kuivana kohtuurahalla – Patriot DryGuard

Kotimainen Patriot teki sen taas: kalastukseen, veneilyyn ja ulkoiluun sopivan asukokonaisuuden, joka kalleimmillaankin maksaa 248 euroa. Sillä saa takin ja haalarimalliset housut. Mikäli tyytyy tavallisiin housuihin, putoaa hinta 228 euroon. Ja mikä parasta, laadusta on pidetty kiinni. Kokeilin DryGuardia loppukesän kosteissa keleissä.