Etusivu » Grundénsin kalastusvaatteet saapuvat Suomeen
Ajankohtaista

Grundénsin kalastusvaatteet saapuvat Suomeen

Moni kalastaja tuntee Grundénsin oranssilla tekstillä varustetuista henkseleistä ammattikalastajien haalareissa, Deadliest Catch – ohjelman kalastajien päällä ja ovat ne vilahtaneet valkokankaallakin The Perfect Storm-nimisessä elokuvassa. Merkin vaatteita on nähty myös esimerkiksi Claes ”Svartzonker” Claessonin päällä erilaisissa kilpakalastusformaateissa.

Grundénsin vaatteita ja varusteita saa pian laajalla kattauksella myös Suomesta. Suomen ja Baltian maiden jakelusta vastaa helsinkiläinen outdoor-vaatteiden ja varusteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys Bonge Oy.

Yli 100 vuoden historia

Alun perin vuonna 1911 Grundénsin perustaja Carl Grundén valmisti ensimmäiset säältä suojaavat takit ammattikalastajille Ruotsin länsirannikolla Grundsundissa. Grundénsin laaja tuotevalikoima on jaettu neljään luokkaan: makean veden kalastus, merivesikalastus, perhokalastus ja ammattikalastus.

Grundéns suunnittelee, kehittää ja valmistaa sekä teknisiä että perinteisiä vedenpitäviä vaatteita ja jalkineita monipuolisesti kalastusoppaille, vapaa-ajan kalastajille ja ammattilaisille.

Grundénsin Euroopan konttori ja showroom sijaitsevat Ruotsin tekstiilipääkaupungissa Boråsissa, kun taas konsernin pääkonttori löytyy Poulsbosta, Yhdysvalloista. Lisäksi Grundénsilla on ISO-sertifioitu tuotantolaitos Portugalissa, missä työskentelee 80 tekstiilialan ammattilaista.

Lisätietoa grundens.com