Etusivu » Hong Kongin kalastusverkkokauppa on nyt Happy Angler
Happy-Angler
Ajankohtaista Uutiset Varusteet

Hong Kongin kalastusverkkokauppa on nyt Happy Angler

Hong Kong -nimen alla on myyty Suomessa kalastustarvikkeita kohta jo 30 vuoden ajan. Yhtiö on toiminut myös kansainvälisillä markkinoilla verkkokauppana mm. Ruotsissa ja siellä on toimittu Happy Angler –nimen alla. Nyt Happy Anglerin nimellä toimitaan myös Suomessa.

Happy Angler on vakiinnuttanut hyvin paikkansa naapurimaan kalastajien keskuudessa ja se kuuluukin suurimpien kalastusverkkokauppojen joukkoon. Kuningaskunnan kalastajilla onkin Happy Angler tukevasti nielussa, joten nimen käyttämiseen Suomessakin on hyvät perusteet sekä uskottava brändi.

Palvelukonseptin terävöittäminen

Happy Anglerin Suomen lanseerauksen myötä kansainvälisiltä markkinoilta saatuja oppeja hyödynnetään ja suomalaisia kalastajia pystytään palvelemaan entistä paremmin. Samalla koko palvelukonseptia terävöitetään –  onhan nimi Happy Angler itsessään jo lupaus kalastajan suuntaan.

”Uusi Happy Angler -verkkokauppa antaa meille mahdollisuuden palvella kalastusasiakkaita huomattavasti aikaisempaa kokonaisvaltaisemmin. Nyt kaikki kaupan tuotteet ja muu sisältö liittyvät kalastukseen ja veneilyyn, eikä tavarataloketjun muu tuotevalikoima ole enää näkyvissä. Kalastajat pääsevät tutustumaan valikoimaan helpommin ja oikea tuote löytyy verkkokaupasta entistä nopeammin. Muutos mahdollistaa myös uusien kuljetusratkaisujen käyttöönoton loppuvuoden aikana, jolloin asiakas saa tuotteet itselleen sopivimmalla toimitustavalla”, kommentoi verkkokauppajohtaja Markus Vihavainen.

Kalastuksen harrastajat arvostavat sitä, että verkkokaupasta ostettaessa kulloisenkin sesongin kuumimmat tuotteet löytyvät valikoimista juuri silloin kun niitä tarvitsee eikä saatavuuspuutteista tarvitse kärsiä.

Happy Angler tulee näkymään kalastajien keskuudessa laajasti

Hong Kong -kalastuskaupan muutos Happy Angleriksi tarkoittaa, että kalastajat kohtaavat Happy Anglerin vihreää väriä Hong Kongin punaisen sijaan erilaisissa medioissa – niin perinteisissä kuin digitaalisissakin. Nimi on ytimekäs ja ilme helposti omaksuttava.

Logossa yhdistyvät selkeä värimaailma ja kalastusteema.

Hong Kong Challenge on Happy Angler Challenge

Muutoksen myötä Suomen suosituin kalastuskilpailu tunnetaan jatkossa nimellä Happy Angler Challenge. Ilmoittautuminen oli jälleen ennätyksellisen nopeaa ja kaikki 170 paikkaa täyttyivät reilusti alle kahdessa minuutissa. Kisa järjestetään Lohjanjärvellä 7.9.2019.

Tutustu uuteen Happy Angleriin