Etusivu » Humminbirdiltä uusi MEGA Live TargetLock -ohjausyksikkö MEGA Live-anturia varten
Ajankohtaista Kalastus Varusteet

Humminbirdiltä uusi MEGA Live TargetLock -ohjausyksikkö MEGA Live-anturia varten

Suosittu Live -luotaus saa jälleen uusia ulottuvuuksia Humminbirdin tuodessa markkinoille MEGA Live TargetLock –ohjausyksikön. Humminbird MEGA Live TargetLock™ -ominaisuuden avulla kalastajat voivat lukita MEGA Live -keilan vedenalaiseen rakenteeseen tai haluttuun suuntaan, joten jos vaikka vene liikkuu, MEGA Live -näkymä pysyy kohdistettuna halutusti.

Laitteesta löytyy myös niin kutsuttu pyyhkäisyominaisuus jolla MEGA Live -anturin voi asettaa skannaamaan tiettyä aluetta 120 astetta. TargetLock -ohjausyksikön mukana tulee myös langaton jalkaohjain jolla voidaan etäohjata Live-anturin suuntausta. Jalkaohjain vapauttaa molemmat kädet kalastukseen. Lisävarusteena on saatavilla myös perinteinen kauko-ohjain, sekä suunta-anturi pyyhkäisyominaisuutta varten.

Anturin voi asettaa skannaamaan tiettyä aluetta 120 asteen haarukassa.

Hummibird MEGA Live – selkeyttä ja katveetonta kuvaa

Humminbird Mega Liven yksi vahvimmista ominaisuuksista on Humminbirdin käyttämä oma Live-teknologia, jossa korostuvat katveettomuus sekä selkeäpiirtoinen kuva ilman kohinaa. MEGA Live -anturin softaa myös kehitetään säännöllisesti.

Softapäivityksiä on tullut kovaa vauhtia ja esimerkiksi maksimietäisyys luodattavaan kohteeseen lähentelee jo 40 metriä. Uusin julkaistu softa Humminbird Helix-, Solix-, ja Apex -laitteiden omistajille on julkaistu heinäkuussa. Uusin laitesofta tukee myös uutta TargetLock -ohjausjärjestelmää.

TargetLock -tuotteen voi ostaa joko MEGA Live -anturilla tai jos omistat jo anturin, voit ostaa pelkän TargetLock -ohjausyksikön. Tuotepaketti pitää myös sisällään langattoman jalkapedalin, Ultrex-asennussarjan, 20′ Ethernet-kaapelin ja 10′ virtakaapelin.

Humminbird Mega Live TargetLock™ -ohjausyksikköä on saatavilla rajoitetusti jo syksyllä 2022, rajoitetulta määrältä Humminbird-jälleenmyyjiä. Syksyllä aiheesta saadaan myös videomateriaalia pohjolan vesistöistä.

Humminbird ja Minn Kota -tuotteiden jakelija pohjoismaissa on Jan Comstedt Group. Suomessa jakelusta, myynnistä ja huolloista vastaa Comstedt Finland Oy. Lisätietoa Humminbird ja Minn Kota tuotteista ja muista yhtiön jakelemista tuotteista löytyy www.comstedt.fi