Etusivu » Maritim venevarustevinkit 2017 osa 5 – Crewsaver Crewfit 150 Junior -paukkuliivit
Ajankohtaista Kalastus Varusteet

Maritim venevarustevinkit 2017 osa 5 – Crewsaver Crewfit 150 Junior -paukkuliivit

Paukkuliivit ovat nykypäivää ja nyt myös junnukalastajille löytyy omia paukkuliivejä. Huippuvalmistaja Crewsaverin junnuliivit ovat laatua joka suhteessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innokkaat nuoremmat kalastajanalut huomaavat nopeasti, että ”vanhan liiton” kellukeliivit ovat usein hankalat veneessä liikuttaessa eikä niiden alle mahdu välttämättä tarpeeksi vaatteita, sillä säätövara on kellukeliiveissä varsin rajoitettua.

Crewfit 150 Junior –liiveissä samat ominaisuudet kuin aikuisilla

Esittelimme viime kaudella aikuisten Crewfit-sarjan liivejä ja totesimme ne todella hyvin istuviksi ja kompakteiksi. Erityisesti haararemmin kiinnityksen paikka liivin sivulla sai paljon kiitosta.

Junnuliiveissä ei ole tingitty ominaisuuksista ja junnut pääsevät nauttimaan Crewfit 150 Junior –liivien myötä uudenlaisesta kalastus- ja veneilymukavuudesta, sillä liivit yksinkertaisesti ”hukkuvat” päälle.

Crewfit 150 Junior –liivit on suunniteltu samalla 3D Body Mapping –teknologialla kuin aikuistenkin liivit, mutta mitoitus tehty pienemmän kalastajan ehdoilla, sopiva rinnanympärys on 66-86 cm ja paino 20-50 kg.

150n noste

Junnuliiveissä on huomattava 150 newtonin noste, joka kääntää helposti veteen tippuneen juniorin oikein päin olettaen, että liivi on puettu oikein eli haararemmi kiinni ja kylkikiristykset tehty.

Laukaisin United Moulders Pro Sensor Mk3, joka perustuu kosteuteen. Sen voi myös luonnollisesti laukaista punaisesta vetimestä vetämällä.

Tärkeää muistaa

Juniorille on hyvä teroittaa, että paukkuliivien kanssa ei voi samalla lailla hosua kuin kellukeliivien, joissa esimerkiksi koukun osuma ei haittaa juurikaan. Samoin vetimen kanssa tulee olla varovainen, sillä se voi helposti takertua johonkin kun veneessä siirrytään.

Paukkuliivejä käyttävän juniorin vanhemman tulee vastatasiitä, että liivit ja laukaisin on kunnossa. Laukaisimen kunnon voi tarkistaa tarkistusikkunasta ja sen tulee olla vihreällä. Liivejä myöskään kannata säilyttää syyskylmillä kosteassa veneessä.

Crewfit 150 Junior –liivit ovat huippulaatua ja junioritkin pääsevät osaksi aikuisten maailmaa. Liivien hinta on 135 euroa ne voi ostaa kätevästi suoraan Maritimin verkkokaupasta

http://maritimshops.fi/fi/tuote/94350389/9557201040/crewfit-150n-junior-automaattiliivi/50198520/1