Etusivu » Shimanolta uusi Stella: Stella FK
Ajankohtaista Kelat ja vavat

Shimanolta uusi Stella: Stella FK

Shimanon avokelojen kruununjalokivi, ikoninen Stella uusiutuu tulevalle kaudelle. Uutuuden nimi on Stella FK ja sen kehityksessä ei ole säästetty aikaa ja vaivaa. Shimano on ladannut kelaan parhaan osaamisensa niin toimivuuden, kestävyyden, käytettävyyden kuin ulkonäönkin puolesta.

Huippuominaisuuksien summa

Kun puhutaan Stellasta, puhutaan aina superlatiiveilla. Tässä kelassa kaikki rakentuu laadun ympärille ja niin materiaalivalinnat, osien sovitus, kuin työn laatukin ovat markkinoiden ehdotonta eliittiä. Shimano onkin luonut Stellalle oman kehityskonseptin, Infinity Evolutionin, jonka ytimessä on ajatus tehdä erinomaisesta vieläkin erinomaisempi.

Uusi puolausjärjestelmä takaa, että siima purkautuu tasaisina luuppeina.

Uusi Stella FK on edeltäjästään edelleen parannettu erityisesti koneiston ja puolausjärjestelmän suhteen.

INFINITYXROSS on Shimanon kuuluisasta Hagane-koneistosta vahvistettu ja toiminnaltaan tästä edelleen optimoitu. Lopputuloksena on kela, jonka koneisto takaa aina huippuluokan suorituskyvyn olosuhteista riippumatta.

INFINITYLOOP puolaa siiman niin tarkasti ja tasaisesti, että seuraava heitto lähtee lähes kitkattomasti. Lisäksi ongelmatonta siiman hallintaa varten on kehitetty täysin uusi toiminto nimeltä ANTI-TWIST FIN, joka ohjaa siiman painetta siimanohjaimella. Ei enää siimasyheröitä vaan tarkkaa ja nautittavaa kalastusta.

INFINITYDRIVE  mahdollistaa kelan silkinpehmeän toiminnan vaikka toisessa päässä olisi uusi ennätyskala GT:stä kotoisaan kuhaan.

Stella FK asettaa keloille uuden standardin.

Kaikilla herkuilla

Shimanon tunnettujen ominaisuuksien kuten G-FREE BODY, X PROTECT (suolavesisuojaus), LONG STROKE SPOOL (pitkäheittoinen puola), SILENT DRIVE ja RIGID SUPPORT DRAG myötä parannetaan entisestään suorituskykyä.

Ja jos kaikki tämä ei riitä, uusi DURACROSS-niminen jarrujärjestelmä tarjoaa markkinoiden tasaisimman ja vahvimman jarruvoiman, jonka avulla hallitset kalan jokaisen liikkeen.

Uusi Stella FK saapuu markkinoille kaikkiaan 12 eri koossa, pienimmät sopivat jiginamutteluun ja suurimmilla kammetaan lämpimien merivesien urheilukaloja. Made in Japan. Stellan hinta on alkaen 739,95 euroa. Lisätietoa