Etusivu » Westinin Daniel Nilssonista Euroopan ensimmäinen täysipäiväinen kalastusammattilainen
Daniel Nilsson
Ammattikalastajat

Westinin Daniel Nilssonista Euroopan ensimmäinen täysipäiväinen kalastusammattilainen

Muun muassa PikeFightista ja PredatorFightista tuttu ruotsalainen Westinin Daniel Nilsson on nimitetty tanskalaismerkin ja todennäköisesti koko Euroopan ensimmäiseksi kuukausipalkkaiseksi kalastusammattilaiseksi.

Daniel on ennen kalastusammattilaiseksi nimitystään työskennellyt Westinin myyntiedustajana jo yhdeksän vuoden ajan, joten tuotteet ja talo ovat hänelle läpikotaisin tuttuja.

Pohjois-Amerikassa etenkin bassinkalastajat ovat jo pitkään olleet täysipäiväisiä, ja osa kovapalkkaisiakin ammattilaisia, mutta Euroopassa tämän tyyppisiä tehtäviä ei juurikaan ole ollut tarjolla tässä mittakaavassa.

Daniel Nilsson on tuttu erilaisista YouTuben kalastuskilpailuista ja uuden vakanssinsa myötä hän varmasti tulee samaan entistä enemmän näkyvyyttä.

Täyttä omistautumista

Kyseessä ei siis ole kalastusopas, kalastusvälineyhtiössä tapahtuva työtehtävä tai uuden kalastusmerkin perustaminen vaan Westinin tuotteiden menekin edistämistä täysipäiväisesti eri kanavissa sekä toimimista aktiivisesti tuotekehitystyössä ns. ruohonjuuritasolta alkaen. Kalastuspäiviä voi olettaa kertyvän melkoisesti.

Kalastusta myydään persoonilla ja hyvillä saaliilla

Westinin markkinointipäällikkö Andreas Aggerlund toteaa, ettei ole mikään salaisuus, että erilaiset brändilähettiläät ovat viime vuosina ottaneet suuremman roolin tuotemerkkien markkinoinnissa.

”Vaikuttajilla, kilpailuilla ja kilpakalastajilla on tärkeä rooli menestyksessämme, ja olemme erittäin ylpeitä kalastajatiimistämme, jota pidämme yhtenä parhaimmista, ellei parhaimpana Euroopassa”, Aggerlund kertoo.

Seuraa Danielia Instagramissa www.instagram.com/daniel_westinfishing