Etusivu » Ruoto avaa uuden Mega Storen Espooseen
Kalastuskaupat

Ruoto avaa uuden Mega Storen Espooseen

Aktiivisesti laajentuvalla Ruodolla on kova vauhti päällä. Yritys toimii jo pääkaupunkiseudun lisäksi viidellä eri paikkakunnalla ja nyt Espooseen 26.–27.5. avautuva Mega Store on toinen pääkaupunkiseudun Ruoto. Yhteensä Ruotoja on tämän jälkeen kaikkiaan seitsemän.

Uusi Mega Store sijoittuu Länsiväylän varteen Iskun ison liikerakennuksen yhteyteen lähelle Suomenojan liittymää. Tilaa tulee olemaan kaikkiaan reilut 1000 neliöitä, joista kalastukselle on varattu 60 % ja loput 40 % metsästykselle. Espoon Ruodosta tulee samalla ketjun uusi lippulaivamyymälä uudistetulla myymäläilmeellä.

Uutta Suomenojan Ruotoa tulee myymäläpäällikön roolissa luotsaamaan Marko Bryggare, jonka kertoi rakennustöiden lomassa mitä tuleman pitää.

”Ajatuksenamme on tarjota läntisen Uudenmaan alueelle parempaa palvelua kalastus- ja metsästysvälineiden osalta kuin mitä Tuusulan myymälä on sijaintinsa puolesta pystynyt tarjoamaan. Paikalle pääsee tarvittaessa autolla myös Kampista noin vartissa, joten palvelemme kätevästi myös kantakaupungissa sekä Helsingin länsi- ja lounaisosissa asuvia”, Bryggare kertoo.

Espoon myymäläpäällikkö Marko Bryggare on erittäin osaava meritaimenen kalastaja.

Asiakas keskiössä

Bryggare kertoo, että myymäläkokemus on Espoossa mietitty huolellisesti ja valikoimaan on erityisesti panostettu. Myymälän sijainti Länsiväylän varrella on erinomainen saavutettavuuden kannalta. 

”Lähistöllä on tuhansia työpaikkoja ja satojatuhansia asukkaita, joten moni kalastuksen ja metsästyksen harrastaja pääsee helposti vierailemaan alan erikoisliikkeessä”, hän mainitsee.

”Olemme voineet suunnitella Espoon kokonaan puhtaalta pöydältä kalusteita myöten, joten sekä kalastuksen että metsästyksen harrastajia voidaan palvella täysin tarkoitukseen suunnitelluissa tiloissa”, Bryggare iloitsee.

Valikoima tulee kattamaan tuotteita niin suurilta tunnetuilta toimittajilta kuin myös pieniltä käsityöpajoilta. Perho- ja heittokalastusvälineiden sekä vetouistelutarvikkeiden lisäksi myymälään tulee laaja valikoima myös veneilyelektroniikkaa, jonka suosio on ollut vahvassa kasvussa viime vuosina. 

”Valikoimasta löytyy varmasti tuotteita vasta-alkajista aina vaativimpiin asiakkaisiin”, Bryggare lupaa.

Osaava henkilökunta on avainasemassa

Bryggare kertoo, että Ruodossa on aina panostettu henkilökunnan asiantuntemukseen ja asiakaspalveluun. 

”Helsinki Spey Clave -liikkeen lopetettua osti Ruoto loppuvaraston ja palkkasi halukkaat töihin. Olen itsekin entinen Helsinki Spey Claven työntekijä kuten myös perhopuoltamme vetävä Martin Honkanen”, Bryggare selvittää. 

Espoon henkilökuntaan kuuluvat myös Niilo Häkkinen, Heikki Lounio, Edgar Reppanen, Ville Sihvo ja Benjamin Hornborg.

”Tarvittaessa pystymme siirtämään työntekijöitä Espoon ja Tuusulan välillä lyhyelläkin varoitusajalla esimerkiksi loma-aikoina tai sairastapauksissa”, Bryggare kertoo. 

Avajaisia vietetään koko viikonlopun ajan 26.–27.5. 

Ruoto Mega Store Espoo

Kuitinmäentie 26, 02240 Espoo

020 779 0975

[email protected]

ruoto.fi