Etusivu » Ruoto avasi Kaarinassa isosti
Kalastuskaupat

Ruoto avasi Kaarinassa isosti

Ruoto laajensi toimintaansa Varsinais-Suomeen ja yhtiön järjestyksessään kolmas myymälä eli Mega Store avautui Kaarinan Krossiin. Maaliskuussa 2022 avautunut Ruoto Kaarina oli kutsunut avajaisiin myös ruotsalaisia kalastuksen huippunimiä kuten Mikael Frödinin ja Niklaus Bauerin. (Avajaisia vietettiin jo 26.-27.2, mutta tuolloin teema oli metsästys).

Uusi Ruoto Kaarina sijaitsee osoitteessa Laasmäenkatu 6. Sijainti hyvillä yhteyksillä ja tilavalla parkkipaikalla sopii mainiosti Ruodon asiakaskunnalle, sillä Varsinais-Suomi on aktiivikalastuksen ydinaluetta, jossa harrastajakunta on erittäin monipuolinen ja vaativa. Alueen vahva mökkikulttuuri takaa, että kalastus on eräs suosituimmista harrastuksista vuodesta toiseen.

Muistan hyvin, kun Ruoto aloitteli toimintaansa Helsingissä 10 vuotta sitten. Aluksi pääosin perhokalastukseen keskittynyt liike on nyt laajentunut kolmen Mega Storen kokoiseksi ja jos saan veikata, niin uskon, että myymälöiden määrä ei jää kolmeen.

Kalastuselektroniikkaan voi tutustua erillisellä alueella.
Perhokalastustarvikkeiden määrä on erittäin kattava.

Asiakaspalvelun ehdoilla

Ruoto Kaarinan tuotevalikoima kattaa noin 50 000 erilaista tuotetta kalastukseen, veneilyyn ja metsästykseen. Uusi myymälä jatkaa perustaja Joonas Oksasen visiota elämyksellisestä ja asiakasta palvelevasta toiminnasta: myymälässä on erilaisia esittelytiloja, joissa esimerkiksi kalastuselektroniikkaa voi kokeilla myyjän opastuksella, erilaisia teemapäiviä ja -viikonloppuja järjestetään aktiivisesti ja lisäksi tarjotaan vene-elektroniikan asennuspalveluita. 

Kaarinan myymälässä panostetaan erityisesti paikallisesti suosittuihin tuotteisiin, onhan Kaarina aivan Saaristomeren apajien vieressä. Henkilöstö muodostuu paikallisista aktiiviharrastajista, joten vinkit ottipeleistä tai kalastustekniikoista kannattaa laittaa muistiin. 

Niklaus Bauer vieraili avajaistapahtumassa.
Pinta-ala on käytetty väljästi, jolloin tuotteille jää hyvin tilaa esiintyä edukseen.

Ruoto Mega Store Kaarina

Laasmäenkatu 6

20780 Kaarina

[email protected]

www.ruoto.fi

Teksti ANTTI ZETTERBERG   Kuvat RUOTO