114-osainen työkalusarja 1852
Muut kalastustuotteet

Maritim venevarustevinkit 4/2020 – 114-osainen työkalusarja 1852

0 Shares

Veneilijällä, veneilevällä kalastajalla ja autoilijalla on kaikilla omat työkalutarpeensa, jotka yhdistyvät kätevästi tässä 114-osaisessa sarjassa. Laaja työkalusarja on kätevä, koska työkalut on helppo säilöä omassa laukussaan, tarvittaessa kuljettaa ja kulloinkin tarvittava työkalu on siitä helpommin löydettävissä.

Kunnon laukussa työkalut pysyvät järjestyksessä.
Laukku kestää vaikka päällä seisoa.

Työkalusarjat, joissa on ”kaikkea”, tahtovat olla varsinkin erilaisten pihtien osalta kehnoja. Maritimin 1852-sarja on kuitenkin toista maata, sillä erilaisiin tarpeisiin kolmet pihdit, joista yhdet ovat erittäin käytännölliset siirtoleukapihdit. Pihdit eivät ole heppoista materiaalia, vaan kovaa käyttöä kestäviä työkaluja. Ammattilaatua markettihinnalla.

Siirtoleukapihditkin sujahtavat omaan tilaansa.

Moni vierastaa sarjoja sen takia, että kymmeniä osia sisältävän sarjan tavarat ovat huonon laukun vuoksi sikin sokin laukussa ja pahimmillaan pitkin pihaa tai pajan lattiaa. 1852-sarjassa laukku on riittävän iso ja osat asettuvat helposti paikoilleen myös hanskat kädessä.

Jämäkät salvat (4 kpl) pitävät salkun hyvin kiinni.

Pyöreäkulmainen ja hyvin kosteutta eristävä kantolaukku on PVC-muovia ja sopivasti pehmeä, ettei se kolhi tai naarmuta lujitemuovipintojakaan. Sen voi siis hyvin jättää veneeseen kauden ajaksi käyttöä odottamaan. Laukku kestää myös hyvin mikäli sen päälle astutaan.

Kuusiokoloavaimissa on vyöpidike.


Tarve mihin työkaluja käyttää, ratkaisee hankinnan

Ja tarpeen tietää useinkin vasta sitten, kun alkaa jotain tekemään. Juuri tästä syystä johtuen on hyvä, että on varustautunut monipuolisella sarjalla. Veneessä on usein tarvetta erilaisille hylsyavaimille. Sarjasta löytyvät lähes kaikki mahdolliset hylsyt kolmeen eri kokoiseen räikkäavaimeen.

Kaikissa kolmessa räikkäavaimessa on painonapilla tapahtuva hylsyn vapautus ja suunnan vaihtaminen tapahtuu vivusta.

Lenkkiavaimia löytyy välillä 6-22 mm ja 30 erilaista ruuvauskärkeä varmistaa, etteivät torx, philips, spanner, triwing  tai kuusiokoloruuvit jää kiristämättä. Hylsyjäkin löytyy 32 milliseen asti.

32-millinen hylsy kääntövarressa.

Kannattaa myös muistaa, että veneessä kaikki ruuvit ovat käytännössä rosteria ja rosteriruuveja ei saa kiristää liian kireälle, jotta kannat eivät katkea.

Ruuvimeisseleissä on hyvä ja tukeva kahva.
Tallink & Silja Line
Tallink & Silja Line


Maritimin 1852-työkalusarja on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja työkalut on tehty kestämään kosteita olosuhteita. 185 euroa ei ole paha sijoitus siitä, että kaikki tarvittava on toimintavalmiina silloin kun sitä tarvitsee.

Ruuvauskärjissä on valinnanvaraa.

Hanki oma sarjasi suoraan TÄÄLTÄ