Etusivu » Saltwater Anglers Finland Challenge 2019 Sandlandissa
Saltwater Anglers Finland
Kalalajit Kalastajan elämä Kalastusvälineet Tapahtumat

Saltwater Anglers Finland Challenge 2019 Sandlandissa

Saltwater Anglers Finland, jonka puuhamiehinä toimivat Tomas Sjögren, Raine Komulainen sekä Tomi Soininen, järjestää kalastustapahtuman 24.7-31.7.2019 Sandland Bryggessä Pohjois-Norjassa.

Tarkoituksena on kerätä suomalaisia merikalastajia yhteen viikoksi jakamaan kokemuksia ja viettämään laatuaikaa. Koko Sandland Bryggen kalastuskeskus on varattu suomalaisille ja tapahtuman suosio yllätti jopa järjestäjät.

Sandland Bryggen venekalusto on Jäämeren olosuhteisiin mitoitettu.

Vain 36 tunnin sisällä oli koko keskuksen majoitukset ja veneet varattu ja mukaan mahtui yli 40 henkeä. Tapahtuman saaman suuren mielenkiinnon vuoksi saimme myös mukaan loistavat yhteistyökumppanit.

Tapahtumaa on suunniteltu ja järjestelty liki 2 vuotta

Uskomme että viikosta tulee mahtava. Mikäpä on mahtavampaa kuin hyvässä porukassa kalastaa Jäämerellä ja viettää yhteistä aikaa saunoen ja tarinoiden upeissa maisemissa.

Jäämeren saaliskaloihin kuuluu myös myyttinen ruijanpallas.

Tapahtumassa järjestetään myös kalastuskilpailu, jonka kisakaloina on ruijanpallas, merikissa, turska ja sei. Venekuntien suurimpien kisakalojen yhteispituus ratkaisee voittajan. 1. palkinto on viikon majoitus ja vene Sandland Bryggessä ja 2. sekä 3. palkinto on keväinen taimenreissu Turussa tai 400 euron lahjakortti Ruotoon.

Vuodelle 2020 on jo tehty varaus vastaavasta tapahtumasta Sandland Bryggeen. Aiomme julkaista myös jutun tapahtumasta tässä lehdessä ja tehdä videon, jotta saamme jaettua viikon kokemukset.

Tapahtumaa voi seurata Facebook-ryhmässämme (facebook.com/groups/194392459019), johon tulee päivityksiä tapahtuman aikana. 2020 tapahtuma julkaistaan kesän aikana, josta tiedotamme lisää ryhmässämme.

Mukana menossa

Sandland Brygge
www.sandlandbrygge.com
facebook.com/sandlandbrygge/

Nordic Fishing – varaukset Sandlandiin
www.nordicfishing.fi
Tomppas Fishing
www.tomppasfishing.fi
Ruoto
www.ruoto.fi

Teksti RAINE KOMULAINEN
Kuvat NORDIC FISHING