Etusivu » Kätevä varuste – Patriot keulasähkömoottorin suojahuppu
Kalastusvälineet Varusteet Veneet ja perämoottorit

Kätevä varuste – Patriot keulasähkömoottorin suojahuppu

Kotimainen Patriot esitteli Uiva 2019 –venenäyttelyn yhteydessä yksinkertaisen ja nerokkaan tuotteen, suojahupun keulasähkömoottoreille, joka soveltuu 54-60 tuuman rikipituuksilla varustetuille keulasähkömoottoreille.

Periaate on hyvin selkeä: tarjota keulasähkömoottorille suojaa niin traileroinnin kuin säilytyksenkin aikana. Varsinkin paljon traileroivat tietävät, että keulasähkömoottoria harvemmin jaksaa irrottaa kuljetuksen ajaksi ja tuolloin se on alttiina pölylle sekä esimerkiksi kiven iskemille.

Huppu on valmistettu vahvasta 600D Oxford -kankaasta ja se pysyy kiinni myös traileroitaessa.
Huppu on valmistettu vahvasta 600D Oxford -kankaasta ja se pysyy kiinni myös traileroitaessa.

Erityisesti rikin ja kippimekanismin väliin kertyvä pöly ja hiekka aiheuttavat ajan myötä kitkaa toimintaan. Aurinko on myös tekijä, joka haalistaa muoviosia.

Suojahuppu on valmistettu pu-pinnoitetusta 600D Oxford –kankaasta, joka selkokielellä tarkoittaa polyuretaanisiveltyä vahvaa polyesterikangasta. Huppu on tukeva, mutta taipuisa. Kiristyslenkit sekä päissä olevat vahvikkeet tekevät siitä helppokäyttöisen.

Hupun asentaminen tapahtuu keulasähkömoottorin yläpään kautta ja kun varsi on saatu kokonaan sisään, levitetään suoja lopuksi itse moottoriosan päälle. Huppu pysyy mainiosti kiinni myös trailerin kyydissä.

Suojahupun suositushinta on 69 euroa. Lisätietoa www.opm.fi

Teksti ja kuvat ANTTI ZETTERBERG