Nippon Verkko

Alueen säännöt
Tänne voi antaa palautetta kokemistasi "vääryyksistä" tai "hyvyyksistä". Missä homma toimii ja missä ei..kallista vai ei..
kus...sta vai hyväntekeväisyyttä. ym. Tänne voit myös ilmoittaa jos sinulta on varastettu tavaraa.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
èsso
Viestit: 47
Liittynyt: 19:32:36 18.08.2009

Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja èsso »

Päätettiin kaverin kanssa aloitella perhokalastusta ja päädyimme metsästämään Visioinin ZULU settiä, netistä tutkimme vähän hintatasoa ja sen jälkeen suuntasimme Nipponiin. Nipponissa tuli meitä palvelemaan se nuori jigi maisteri myyjä. Myyjä suhtautui meihin hyvin ja kyseli aikaisempaa kokemusta ja kalastuspaikkojen laatua, jne jne. Pyysimme tarjousta, jos ostamme kaksi settiä kerralla, myyjä kävi laskemassa meille erikseen hinnan ja voin sanoa, että alennus oli kyllä ihan miehekäs. Päätimme silti käydä Tampereen kalastusvälineessä, tämä oli kuitenkin pettymys käynti, myyjä sanoi että hintalapussa oleva OVH. hinta on aikalailla se mihin tuote lähtee, setin hinnassa ei kuulemma oikeastaan yhtään ilmaa (epäilempä silti ettei Nipponi tappiolla kuitenkaan myynyt meille, saihan samaa settiä lähes heidän tarjoamaansa hintaan eräästä nettikaupasta). Suuntasimme takaisin Nipponiin missä saimme saman myyjän palvelemaan, pyysimme "laittamaan setit pakettiin" ja päätimme ostaa samalla perhoja. Myyjä ei tarvinnut kuin yhden vihjaisun ja perhoja tulikin aimo läjä kaupanpäällisinä, samana settiin vielä otettiin perkuuveitset.

SUOSITTELEN NIPPONISSA ASIOINTIA KAIKILLE LÄMPIMÄSTI, palvelu on asiallista, vaikkei ostaisikaan joka kerta jotain. Etenkin nuoret myyjät ovat asiallisia ja palvelualttiita.


PROPSIT NIPPONILLE
Avatar
Samtheman
Pippelsman
Viestit: 7989
Liittynyt: 19:28:05 21.04.2005
Paikkakunta: Korso

Re: Ruusuja Nippon Verkko OY:lle

Viesti Kirjoittaja Samtheman »

Pakko erikseen kiittää Nipponin porukkaa! Tilasin muutaman (alessa olleen) houkutuslevyn. Yksi väreistä olikin loppunut, mutta tilalle oli pakattu vähintään yhtä hyvän värinen levy, sekä Merimetso hyvityksenä! Henkilökohtaisen palvelun tuntua lisäsi mukana ollut, käsin kirjotettu, post-it-lappu. Ei voi kun kiittää :juu:
ISO uisteluvene kaupan! Nettivene 735003

Tsekkaa mun blogi: https://www.facebook.com/ruodollarokotettu/?fref=ts
veijokissa
Viestit: 271
Liittynyt: 07:26:17 03.04.2010

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja veijokissa »

Nipponissa on kyllä homma hanskassa, on tullut pari kertaa käytyä ja käyn jatkossakin, tämmöinen "yleiskehu"..
mike.
Viestit: 476
Liittynyt: 20:19:09 31.10.2010

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja mike. »

Ruusuja täältäkin. Aina on laskettu alehinnat ostoksiin ja löytyy harvinaisempaakin tavaraa.
Kirjanpitokalastaja
-haapis-
Viestit: 81
Liittynyt: 23:42:14 21.07.2012

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja -haapis- »

Sama vika, pakko kehua... Loistavan oloinen pulju vaikka en paljoa ole sieltä tilaillutkaan. Tulee kyllä varmasti kys. puljua tuettua tulevaisuudessakin. Tilasin juuri 6kpl Okuman Magda Proita Nipponilta, palvelu pelasi hyvin (sähköposti, erittäin nopea lähetys...) ja hinnoissa he pesivät muut täysin. Normaali myyntihinta oli jo kaikista alhaisin ja siihen kun heittivät reilun könttätarjouksen niin kyllä sai olla tyytyväinen! Keloiksi piti tulla Okuman Magda Pro 30dx:t mutta sähköpostissa tuli joku väärinkäsitys/heidän sivunsa olivat hieman epätarkat. Keloiksi saapui lähetyksessä Magda Pro XPD mallit, joissa normi Magdoihin verrattuna enemmän alumiiniosia (puola) ja muutenkin ensituntumalta paremman oloinen laatu. En tiedä sitten, joku uudempi malli vai.
Nipa
Viestit: 673
Liittynyt: 13:40:08 15.12.2005

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Ensimmäinen asiointi tapahtui maanantai-aamupäivänä verkossa. Tiistaina tuotteet löytyivät postilaatikosta, joten ei jääne viimeiseksi kerraksi. Hienosti ja ennen muuta supernopeasti tuntui toimivan!
JarZa
Viestit: 268
Liittynyt: 23:34:23 12.10.2007
Paikkakunta: Leppävirta, P-Savo

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja JarZa »

Täytyypä minunkin RUUSUJA antaa ko. liikkeelle! Päivitin uistelukamoja, ja paras tarjous tuli Nippon Verkolta. Toimitus NOPEAA ja tavarat hyvin pakattu, ei voi kuin suositella, tulen jatkossakin käyttämään liikkeen palveluja!! Jatkakaa samaan malliin!

-Jari-
-Kun savolainen puhuu, on vastuu kuulijalla-
Avatar
nenokour
Viestit: 23
Liittynyt: 15:17:45 29.07.2013

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja nenokour »

Mahtavaa toimintaa liikeeltä. Tilasin viime torstaina muutaman kappaleen saman värisiä karikoita, oikeita ottikoneita. Noh maanantaina soittelivat että ei ole kun muutama kappale että palautetaanko rahat vai laitetaanko vastaavaa tilalle ja pientä hyvitystä viellä lisää pakettiin. Tämä tottakai kelpasi ja eilen tuli paketti kotiin, karikot olivat paketissa sekä merimetso vaappu lisänä siellä. Todella hienoa asiakaspalvelua omasta mielestäni ja ripeää toimintaa. Itse tulen ainakin jatkossa käyttämään nipon verkon palveuluita ja suosittelen muillekkin!
UkkoMetso
Viestit: 47
Liittynyt: 13:18:52 09.12.2006
Paikkakunta: Eno

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja UkkoMetso »

Joo samoin eilen tilasin tasarin ja tänää jo tuli tänne Pohjois-Karjalaan.. tosi hyvin hoidettu juttu..Arvostan suuresti.. ja TODELLA käytän uudestaan firmaa ku tarvista on
Avatar
Samtheman
Pippelsman
Viestit: 7989
Liittynyt: 19:28:05 21.04.2005
Paikkakunta: Korso

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja Samtheman »

Tilattua tuli taas, eikä voi kuin kehua. Kiitos!
ISO uisteluvene kaupan! Nettivene 735003

Tsekkaa mun blogi: https://www.facebook.com/ruodollarokotettu/?fref=ts
Jegge99
Viestit: 25
Liittynyt: 18:53:16 08.12.2013
Paikkakunta: Kokkola

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja Jegge99 »

Suositukset multaki! Paketti tuli pari päivää tilauksesta ehjänä postiin, loistavaa palvelua! :juu:
Avatar
hapis
Viestit: 15
Liittynyt: 19:17:57 06.10.2013
Paikkakunta: Kangasala

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja hapis »

Pakkohan munkin on kehua Nippon Verkkoa kun tällaiseen topiciin täällä törmäsin. Olen vuosien varrella asioinut kyseisessä liikkeessä niin verkon kautta kuin liikkeessäkin, viimeksi viime kuussa verkossa. Ja aina olen ollut tyytyväinen kauppoihin. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja palvelu erittäin asiallista. Aion jatkossakin asioida heidän kanssa.

Kiitos ja kumarrus! :p
- hapis -
^__^
Avatar
Sohvalahna
Viestit: 287
Liittynyt: 10:01:56 16.09.2010
Paikkakunta: Valkeakoski

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja Sohvalahna »

Taitaa olla Tampereen paras Merimetso-valikoima eli kiitos siitä sekä hyvistä alennuksista!
Poikkean taas kun puutteita on! :D
Kun synnyin, itkin, ja jokainen päivä opettaa minua ymmärtämään, miksi.
Avatar
wakiiri
Viestit: 317
Liittynyt: 20:32:00 23.08.2009
Paikkakunta: Ison järven selkä

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja wakiiri »

Useasti ja paljon on tullut tilattua postin kautta. toimitus on nopea ja maksuvaihtoehtoja on monta. Erityisen hyvä on, että löytyy harvinaisempiakin tuotteita. Hinnat on kilpailukykyiset. Verkkokauppa toimiva. Fyysisesti en ole kaupassa asioinut kun siellä periveriassa tulee niin harvoin käytyä.
Avatar
Unnukanmuikku
Viestit: 266
Liittynyt: 14:10:32 29.04.2010
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja Unnukanmuikku »

Täytyy myös antaa kehut Nipponille. Ennen joulua huomasin, että verkkokaupassa oli Yoshinon Ghost tarjoushintaan 99 euroon. Kävin liikkeessä kysymässä vavasta ja lupasivat sen luonnollisesti samaan hintaan kuin verkkokaupassa. Otin samalla matkaan pilkkitarvikkeita 18 euron edestä ja loppusumma oli 110 euroa.

Olen asioinut liikeessä myös aiemmin muutaman kerran ja alennusta on aina saanut kassalla. Samoin palvelua saa sen mukaan kuin tarvitsee.
Halimasjärvenpuron talkoot lauantaina 14.9. klo 11 alkaen. Virhon ensimmäiset talkoot Tampereella. https://www.facebook.com/events/356476798633282/
KKN
Viestit: 121
Liittynyt: 09:31:43 15.10.2012

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja KKN »

Kerran käynyt paikan päällä ja nyt tuli tilattuakin tavaraa verkkokaupasta. Kaikki kohdallaan tässä paikassa. Hyvä palvelu ja viime hetken vinkit kaupan päälle. Toimitus verkkokaupasta nopea. Tuotevalikoimassa viehättää erityisesti pienten valmistajien tuotteet ja niitä tulikin tilailtua. Hienoa toimintaa kertakaikkiaan!
Avatar
koukkumies
Viestit: 722
Liittynyt: 10:52:12 12.08.2006
Paikkakunta: H:la

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja koukkumies »

Pakko kehua myös Nippon Verkkoa kun kaikki kaupat sujuneet erinomaisesti. Lisäksi mainostettava yhtä huippukoukkua mitä saan ilmeisesti vaan Nipponista, merkki on Fugu. Laatu ja hinta kohdillaan :shock:
Tuleepi paljon kalloja, kun käyttää mun epoksipalloja...
Lohtis
Viestit: 35
Liittynyt: 20:41:12 17.06.2010

Re: Nippon Verkko

Viesti Kirjoittaja Lohtis »

Nippon verkolle kiitokset hyvin sujuneista kaupoista. Toimitus nopeaa ja kaupassa myös pienvalmistajien tuotteita, eikä pelkkää markettitavaraa. Kiitos siitä!
Vastaa Viestiin