M: Tuliterät kahluukengät!

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
Kuulapää
Melkein sai naista...
Viestit: 1772
Liittynyt: 21:05:08 27.10.2007
Paikkakunta: Susirajan Paasikoski

M: Tuliterät kahluukengät!

Viesti Kirjoittaja Kuulapää » 15:56:07 13.11.2017

Laitetaanpa tästä myyntiin enemmän tarvitsevalle täysin tuliterät Visionin Loikka -kahluukengät. Loikat ovat kokoa 12, eli meidän normimitalla 45. Parhaimmillaan nämä ovat varmasti 44 kokoiselle jalalle. Itellä jalan koko on 45, ja alkuun nämä olivat vähän tyköistuvat, mutta hakivat kyllä nopeasti muotonsa.

Kengissä on erittäin hyvin pitävät kumipohjat ja nastat tehtaan kiinnittämänä. Kyseinen kenkäpari on jäänyt itselle ylimääräiseksi välinesäätöjen sun muiden myötä. Ovat siis takuuvaihdettu pari, joilla ei ole kävelty askeltakaan.


Kuva
Kuva


Kenkien pyyntihinta on 150€, sisältäen postikulut Suomen rajojen sisäpuolella uudelle omistajalle. Tästä lähtee nopemmalle hyvällä pidolla varustetut, täysin korkkaamattomat kahluukengät nastoillla - tosin nastattomien hinnalla. Eivät ole siis hinnan kiroissa. Ostohalukkuus YV:llä.

-Timo H.
- Ranger Smith -