M: Major Craft Finetail 7'2'' 2-10g *MYYTY

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
superfish
Viestit: 287
Liittynyt: 23:13:42 05.07.2009

M: Major Craft Finetail 7'2'' 2-10g *MYYTY

Viesti Kirjoittaja superfish » 21:31:30 18.04.2018

VAPA MYYTY!

Tarkka malli Major Craft Finetail FTS-772L 2-10g.

Pituus 7'2'' - 218cm
Paino 95g
Viehesuositus 2-10g
Fuji K-guidet

Tästä erittäin kevyt ja tunnokas vapa jalokalalle tai ahvenelle. Japanista tilattu 2016 keväällä, ja oli sinä kesänä muutamana päivänä mukana ahven- ja taimenhommissa. Nyt viime kesänä jäi vähemmälle käytölle, ja oli mukana vain kahtena päivänä kevyenä ahvenvapana. Vapa painaa vain 95g, ja se on pituisekseen todella vähän. Vapa ei ole mikään ul-vapa, vaan pientä jigivapamaista jämäkkyyttä löytyy, eli vapa on melko kärkitoiminen. Vapa taipuu kuitenkin ihan mukavasti kalan kanssa, ja pitää taimenetkin kiinni hyvin väsytyksen aikana. Koskihommien lisäksi tämä soveltuu täydellisesti ahvenen jigaukseen pienillä jigeillä, eli ns. mikrojigaukseen.

Viehesuositus pitää hyvin paikkansa, mutta satunnaisesti viheepainoa voi nostaa tuonne 12g paikkeille ilman ongelmia. Loistava ja harvinainen keppi kyseessä, mutta päätin luopua tästä kun on tosiaan jäänyt niin vähälle käytölle. Vapa on lähes uudenveroisessa kunnossa, korkeissa vain todella pientä tummumaa. Renkaat tarkistettua ja naarmuttomia ovat kaikki.

Hinta 150€ matkahuoltoineen (9,50€).

Maksoin itse tästä 225€ uutena toimituskuluineen ja tulleineen. Tällä hetkellä halvimmillaan uuden saa ebaysta tasan 200€ hintaan: https://tinyurl.com/y8b7o7xa

Vapapussi ja Fujin irroitettava viehelenkki kuuluvat kauppaan. Pakkaan vavan tiiviisti ja pehmeästi pahviputkeen toimituksen ajaksi.

Tarjoukset mielellään YV:nä.

Kuva

Kuva

Kuva
Kuvassa mallina Shimano Stella C2000S.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva