M: Pieni setti pystypilkkejä

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
Kuulapää
Melkein sai naista...
Viestit: 1772
Liittynyt: 21:05:08 27.10.2007
Paikkakunta: Susirajan Paasikoski

M: Pieni setti pystypilkkejä

Viesti Kirjoittaja Kuulapää » 07:03:37 15.10.2018

Pilkkikukkaron syystyhjennyksen myötä laitetaan seuraavat pystyt myyntiin niitä enemmän tarvitseville. Paketissa 4kpl pystyjä, myydään kuvan mukaisessa kunnossa. Setissä on Haukka-pilkin 67mm Nuolihaukka kuparisella rungolla ja punaisella hologrammilla, Sepe-pilkin 48mm kupari-hopea Sepeteus, muistaakseni Kuusamon uistimen valmistama vanhemman mallin puna-hopea, sekä itelle valmistajan osalta tuntematon kupari-hopea pysty, jossa kupari vähän aaltopintainen ja taustan hopea on sileä.

Haukka on melkoisen painava ja aika nopea pilkki syväänkin veteen ja Sepe on muuten varsin vahvauintinen. Haukalla on pilkitty yksi talvi ja Sepellä vielä vähemmän, eivät vaan omaan käteen istu vaikka laatupilkkejä ovat. Kuusamolainen oli joskus vuosia sitten yksi luottopystyistä, sillä tuli pilkittyä mm. siikaa, mutta nyt ei ole löytynyt enää niin paljon peliaikaa, joten joutaa eteenpäin. Reunimmaisella pienellä kupari-hopealla on pyydetty lampihommissa paljon sekä ketjun että värikoukun kanssa, mutta toimii Ok myös tapsilla.

Hintapyyntö koko paketille 15€ sisältäen postikulut. YV:llä tavoittaa.


Kuva
- Ranger Smith -