V: Sillin kevennetty / seiska tupsluikkeihin

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
Kuulapää
Melkein sai naista...
Viestit: 1772
Liittynyt: 21:05:08 27.10.2007
Paikkakunta: Susirajan Paasikoski

V: Sillin kevennetty / seiska tupsluikkeihin

Viesti Kirjoittaja Kuulapää » 15:39:33 28.11.2018

Kyselläänpäs täältäkin, josko löytyisi sopiva kauppakumppani.

Vaihdetaan kuvassa oleva Sillanpään 10cm kevennetty Sillin Tupsluikkeihin, eli karvapyrstöllisiin malleihin. Kevennetty on 100% käyttämätön, ei ole siiman päässä käynyt kerran kertaa. Säilytys on ollut hyllyllä, joten pilkissä ei ole koukkuihottumaa tai hankaumia lakkapinnassa, samoin koukut ovat luonnollisesti mintissä kunnossa. Kyseisessä mallissa on hieno violettiin taittuva yläselkä, suomukuvio kyljissä ja peräevä, ts. melkoinen suurahvenen herkku Puruvedelle tms. kirkasvetiselle järvelle.

Pilkki ei lähde uudelle omistajalle yhtään mitään rahasummaa vastaan, vaan vaihdossa haetaan yksinomaan Sillin Tupsluikkeja, ensisijaisesti vähän vanhempia alakoukuttomia malleja, mutta myös alakoukulliset kelpaavat. Vaihtopilkeissä haetaan erityisesti muikkuja, eli joko hilepintaista tai mattapintaista, hopea/kirkaskylkistä ja tummaselkäistä pilkkiä. Kevennetty ei nyt inahda liikenteeseen ihan yhtä tai kahta tupsluikkia vastaan, joten nyt on hyvä aika kaivella pilkkikukkarot läpi ja hommata omaan rasiaan todellinen suurahvenen kevennetty, ilman että siitä joutuu päälle puoltatoista sataa köyhtymään huutokaupassa.

Kerro mitä tupsluikkeja olet valmis vaihtamaan, ja laita toki myös kuvaa tulemaan. Kevennetyn kuva otettu eilen, eli vaihto tapahtuu kuvan mukaisessa kunnossa. Vaihdossa tarjoteltavien Tupsluikkien on oltava samoin kalastuskunnossa; pienet ahvenen puremat kyljissä tai muu vastaava luonnollinen kuluma eivät haittaa, mutta rungon itsessään + koukkujen on oltava kunnossa, ts. nyt vaihdetaan kalastustavaraa kalastustavaraan. Yhteydenotot YV:llä.

Kuva
- Ranger Smith -

Avatar
Kuulapää
Melkein sai naista...
Viestit: 1772
Liittynyt: 21:05:08 27.10.2007
Paikkakunta: Susirajan Paasikoski

Re: V: Sillin kevennetty / seiska tupsluikkeihin

Viesti Kirjoittaja Kuulapää » 19:08:41 29.11.2018

Lisäksi tarjolle löytyy kuvassa oleva, aito ja alkuperäinen Sillin Seiska, joka vaihtuu kahta sopivaa Tupsluikkia vastaan. Seiska on käytetty, mutta täysi käyttöpeli edelleen. Kevennetystä on tullut vaihtotarjouksia vähänlaisesti, joten ei muuta kun rohkeasti kaivelemaan pilkkikukkaroita ja vaihtamaan karvapyrstöä kevennettyyn tai Seiskaan.


Kuva
- Ranger Smith -

Vastaa Viestiin