M: Major craft Nextino 6'6'' 1-4g UL-vapa *MYYTY*

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
superfish
Viestit: 287
Liittynyt: 23:13:42 05.07.2009

M: Major craft Nextino 6'6'' 1-4g UL-vapa *MYYTY*

Viesti Kirjoittaja superfish » 18:39:00 06.03.2019

Tarkka malli: Major Craft Nextino area stage NTA-662UL
Pituus: 6'6'' eli 200cm
Paino: 74g
Viehesuositus: 1-4g
Renkaat: Fuji K-guide

Tästä todella laadukas ul-vapa kirre/harjus/taimen/microjigihommiin. Vapa on todella hyvässä kunnossa, pientä tummumaa vain korkeissa. Ollut parina kesänä kirren ja harjuksen pyynnissä mukana, lahnaa ja säyneä tuli myös microjigillä pyydettyä. Myyn pois uusien hankintojen tieltä.

Viehesuositus pitää aika hyvin paikkansa, mutta heittää hyvin vielä tuonne 5g asti ja 7g vielä onnistuu kunhan vähän varovaisemmin vippaisee. Minnekkään koville koskille en tämän kanssa ehkä menisi, mutta normaali kirjolohen väsyttely onnistuu hyvin. Suurin kala mitä tällä olen väsytellyt on 52cm villi taimen Finnmarkista, ja väsytys kyllä jo hieman venyi sen kanssa. Vapa on todella herkkä ja kevyt, mutta ei kuitenkaan "makarooni" niin kuin jotkut halvemmat Suomessa saatavilla olevat ul-kepit.

Uutena näitä saa Japanista tilaamalla, hinnat pyörii siinä halvimmillaan 110e pintaan johon toimituskulut (noin 40e) ja verot 24% päälle. Itse maksoin tästä kaikkineen noin 190e.

Hinta: 110e sis. matkahuollot

Vapa myyty YV:n kautta!


Tarjoukset mielellään YV:nä. Toimitus tapahtuu kovassa pahviputkessa hyvin pehmustettuna. Kauppaan kuuluu myös vapapussi ja fujin irroitettava uistinlenkki.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva