M: Uudet venehousut ja PU-saappaat /halvennus

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
Kuulapää
Melkein sai naista...
Viestit: 1769
Liittynyt: 21:05:08 27.10.2007
Paikkakunta: Susirajan Paasikoski

M: Uudet venehousut ja PU-saappaat /halvennus

Viesti Kirjoittaja Kuulapää » 18:54:59 10.09.2019

Myydään käyttämättömät Savage Gearin Black Savage -venehousut koossa XL. Liput ja laput ovat paikallaan, kunto on ihan täysin uuden mukainen. Ostin nuo keväämmällä sillä ajatuksella, että olisin käyttänyt niitä myös pilkillä, mutta lisävaatekertojen kanssa jäivät vähän naftiksi. Savagen uudet housut enemmän tarvitsevalle 60€ posteineen.

Housujen lisäksi eteenpäin joutaa Sievin PU -"kumikengät", kokoa 44. Kenkiä on vain koesovitettu kesällä, ja siinä kaikki, eli kunto vastaa tuliterää. Sama tarina kuin yllä, eli kevyellä varustuksella itelle Ok, mutta lisäkamppeiden kanssa hivenen pienet. Nämähän on ihan älyttömän kevyet kengät, ja keston pitäisi olla ihan muuta toista kuin normikumppareissa. Sieviläiset 55€ posteineen.

Tuotteet myydään kuvan mukaisessa kunnossa, kuvat otettu tänään, eli ajantasaisia ovat. Yhteydenotot YV:llä tai suoraan ketjuun.

Muoks; hinnoista otettu postien vitoset pois, ei enää tästä halpene tuliterät laatukamppeet

Kuva
Kuva
Kuva
- Ranger Smith -