Helppoa huolenpitoa veneellesi

Alueen säännöt
Täällä voivat liikkeet ilmoittaa tuotevalikoima- / aukioloaikamuutoksistaan, palveluistaan, tarjouksistaan, alennusmyynneistään sekä yhteisöt toiminnastaan ja www-sivuistaan.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
VeneRoller
Viestit: 36
Liittynyt: 13:50:24 13.03.2014

Helppoa huolenpitoa veneellesi

Viesti Kirjoittaja VeneRoller » 20:00:36 07.05.2018

Oletko miettinyt, miten veneesi pysyy parhaiten kunnossa, sekä turvassa tuulelta ja myrskyltä? Tottahan laituriltakin pääsee lähtemään vesille, mutta jos paikka ei ole erityisen suojainen, vene on helposti alttiina tuulelle ja myrskylle. Varsinkin saarimökkeilijät tietävät sen tunteen, kun tuuli yltyy yöllä, ja joutuu miettimään, onko vene vielä aamulla tallessa, vai miten päästään takaisin kotiin. Tai hakkaako veneen kylki laituriin aiheuttaen siihen kenties vaurioita tai jälkiä. Myös veneen pohjan puhdistuksen kanssa saa tehdä melkoisesti työtä, jos vene on ollut vedessä koko kesän ajan.

Kun käytössä on VeneRoller-telakka, saat veneen aina kätevästi kuivalle maalle, jolloin kovempikaan tuuli tai myrsky ei aiheuta veneelle harmia. Myös veneen pohja pysyy puhtaana, eikä sitä tarvitse välttämättä myrkkymaalata edes rannikolla. Telakkaan ajamisen oppii nopeasti, ja vesille lähtö onnistuu veneessä istuen ja kaukosäätimien nappia painaen.

Lue lisää: http://www.helppo-veneily.fi/
Liitteet
veneroller_yamarin-cross-49BR_lores.jpg