Vesille lähtö vedenkorkeuden vaihdellessa

Alueen säännöt
Täällä voivat liikkeet ilmoittaa tuotevalikoima- / aukioloaikamuutoksistaan, palveluistaan, tarjouksistaan, alennusmyynneistään sekä yhteisöt toiminnastaan ja www-sivuistaan.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
VeneRoller
Viestit: 36
Liittynyt: 13:50:24 13.03.2014

Vesille lähtö vedenkorkeuden vaihdellessa

Viesti Kirjoittaja VeneRoller » 13:36:33 14.06.2018

Oletko joskus tuskaillut, kuinka saat veneen vesille, kun vedenkorkeus on laskenut jälleen viime kertaisesta veneilystä? Tai joutunut siirtämään omatekoista tai kaupasta hankittua venetelinettä useita kertoja kesässä vesirajan siirtyessä pitkin kesää? Tuo on tuttua meillekin ajalta ennen VeneRollerin kehittämistä. Itse asiassa se on juuri se syy, miksi aloimme kehittää laitetta noin yhdeksän vuotta sitten. Kallaveden lisäksi mm. Päijänne ja Pielinen ovat vesistöjä, joissa vedenkorkeuden vaihtelu on suurta, puhumattakaan Saimaasta ja merenrannoista, joissa vaihtelut ovat paikoin ihan omaa luokkaansa.

Kun rannassa on VeneRoller-telakka, noille ongelmille voi sanoa hyvästi. Laite on mitoitettava niin pitkäksi, että pääset lähtemään vesille helposti myös matalimman veden aikaan. Pituuden määrittämisessä otetaankin aina huomioon kuivan maan puolella korkein mahdollinen vedenkorkeus ja veden puolella alin.

Lue lisää VeneRoller-telakasta: http://www.helppo-veneily.fi/
Liitteet
VeneRoller_SilverFox.jpg
VeneRoller_SilverFox.jpg (99.19 KiB) Katsottu 2118 kertaa