VeneRoller-telakka kalastajan kaveriksi

Alueen säännöt
Täällä voivat liikkeet ilmoittaa tuotevalikoima- / aukioloaikamuutoksistaan, palveluistaan, tarjouksistaan, alennusmyynneistään sekä yhteisöt toiminnastaan ja www-sivuistaan.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
VeneRoller
Viestit: 36
Liittynyt: 13:50:24 13.03.2014

VeneRoller-telakka kalastajan kaveriksi

Viesti Kirjoittaja VeneRoller » 14:44:43 31.08.2018

Oikein mitoitetun VeneRoller-telakan avulla pääset aina lähtemään helposti vesille, eikä vedenkorkeuden vaihteluista tarvitse huolehtia. Vene on aina kätevästi lähtövalmiina telakassa, jossa se on myös suojassa tuulelta ja myrskyltä. Nouset vain veneeseen kuivin jaloin portaita pitkin ja painat vinssin kaukosäätimen nappia. Vene siirtyy kiskoja pitkin veteen, jonka jälkeen käynnistät veneen moottorin. Helppoa!

Syksy on usein parasta venetelakan asennusaikaa erityisesti vesistöissä, joissa vedenkorkeus on syksyllä matalalla. Tällöin vesi on lämpimämpää kuin keväällä, joten asennustyö sujuu mukavammin myös veden alle kiskoja vietäessä. Asennuspuuhiin ehtii vielä hyvin.

Sähkövinssillä ja langattomalla kaukosäädöllä varustetun VeneRoller-telakan hinnat alk. 2950 euroa. Pyydä tarjous omaan rantaasi, info@veneroller.fi, puh. 050 3622 154.

Sivustoltamme löydät myös veneellesi sopivan kantavuusluokan laskurin sekä kiskojen pituuden määritysoppaan: https://www.veneroller.fi/tuki/laskimet-ja-oppaat/
Liitteet
VeneRoller_BellaFalcon5_kuva1.jpg
Falcon 5 Veneroller-telakassa