Tarjouksia! Kihu-vaappuja, vetovapoja, jigejä...

Alueen säännöt
Täällä voivat liikkeet ilmoittaa tuotevalikoima- / aukioloaikamuutoksistaan, palveluistaan, tarjouksistaan, alennusmyynneistään sekä yhteisöt toiminnastaan ja www-sivuistaan.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
Kalastusvälineet.fi
Viestit: 2
Liittynyt: 11:11:10 10.10.2018

Tarjouksia! Kihu-vaappuja, vetovapoja, jigejä...

Viesti Kirjoittaja Kalastusvälineet.fi » 15:06:38 08.11.2018

Kalastusvälineet.fi:n tarjouksia ja parhaat lahjat isälle!

TARJOUS: VAAPPUSETIT
Kihu (13cm) -vaappulajitelma 39€ (3kpl)
Rapala
Jointed Shad Rap & Shad Rap & Minnow 29€
Deep Husky Jerk & Shad Rap & Countdown 29€
X-Rap Peto & Predator Bait 34€
Nils Master
Invincible Zoom vaappusetti 39€ (3kpl)
Invincible vaappusetti 39€ (3kpl)

TARJOUS: VETOVAVAT
Shakespearen huippuvahvat vetovavat Ugly Stik Tiger ja Ugly Stik Gold Tiger Tuff supertarjoushintaan 24,90€/kpl!

TARJOUS: JIGISETTI
Nyt on edullista aloittaa harrastaminen! Tarjoamme käyttövalmiin jigipaketin huippujigeineen yhteishintaan 79€!
Paketti sisältää Abu Garcian Fiftysixty jigisetin, jossa on kelana etujarrullinen Abu Garcia 52, jossa on 2+1 laakeria. Pehmeätoiminen monilevyjarru antaa parhaimmillaan huikean 7,2kg jarrutehon.
Vapana setissä toimii hiilikuituaihioinen Sixty 6' (180cm) 5-20g jigivapa. Vapa on nopeatoiminen, herkkä ja tarjoaa loistavan tuntuman ja vastaiskun varovaisimpaankin tärppiin.
Siimana setissä on Berkley Fireline Flame Green 0,15mm kuitusiima, jonka kirkas erottuva väri on eduksi jigikalastuksessa.
Lisäksi setin mukana tulee lajitelma (30kpl) huippulaadukkaita Berkleyn Flex-jigejä, jigipäitä (10kpl) sekä Plano 3600-jigirasia.

TARJOUS: JIGIPAKETTI
Berkley Flex-jigipaketti sisältää 30kpl laadukkaita, kalastavia ja pitkäikäisiä Flex-jigejä, 10kpl jigipäitä sekä rasian. Tarjoushinta 19,90€.

LÄMPÖSAAPPAAT
Rapalan kestävät ja kevyet lämpösaappaat lämmittävät jalkoja kalassa ja kaupungilla!
Lämpökenkien pakkasenkesto on -30°C ja kenkiä on saatavilla kahta mallia: Pidempivartiset Sportman's Winter Boot Medium saappaat hintaan 45€, sekä nastoilla ja lumilukolla vartustetut Sportman's Collar Short R-Grip saappaat hintaan 55€. Molemmissa malleissa on irroitettavat huopavuoret ja materiaalina eurooppalainen huippulaadukas eva-kevytsolukumi, joka ei haurastu, lohkeile tai kovetu pakkasessa.

KEITTOKIRJA
Mika Manninen Mies ja Gourmet - Näin hurmaat!
Erämiehen Mika Mannisen keittokirja Mies ja Gourmet -Näin hurmaat! keittokirja isälle, joka rentoutuu keittiössä ja rakastaa hyvää ruokaa. Kirja on täynnä herkullisia reseptejä järvien ja metsien antimista.

OTSAVALOT JA TASKULAMPUT
Meiltä löydät myös laadukkaat Coast otsa- ja taskulamput. Kaikissa valoissa 5 vuoden takuu.

Coast HL5 Otsalamppu 17€ - Coast HL5 Otsalamppu on tehokas otsavalaisin edullisessa hintaluokassa. Utility Beam -tekniikan avulla saavutetaan mahdollisimman laaja valokeila ja pitkä paloaika; jopa 3h 15min!

COAST HL7 Otsalamppu ja Sporttipipo 39€ - COAST HL7 Otsalamppu ja Sporttipipo – Beanie Collection tuotepaketti sisältää testimenestyjä Coast HL7 otsavalaisimen ja tyylikkään sporttipipon. Coast HL7 on laadukas otsavalaisin työhön ja vapaa-aikaan, jossa paloaikaa jopa massiiviset 70 h! Pure Beam -tekniikalla varustettu laajakeilavalaisin, jonka valoa on helppo säätää, ja jossa on laadukkaan linssistön ansiosta erittäin puhdas valokeila kaikilla säätöasteilla.

COAST HP7R Ladattava Taskulamppu 95€ - Ammatti- ja aktiivikäyttäjän suosikki: voidaan käyttää joko tavallisilla paristoilla tai ladattavilla akuilla. Mukana 2 x ladattavat Lithium Ion -akkusarjat sekä 1 x AA alkaline paristosarja (Duracell). Akut voidaan ladata joko verkkovirralla, 12 voltin järjestelmästä tai USB-laturilla. Pitkä paloaika, jopa 33 h (lithium akuilla). Pitkän kantaman säädettävä optiikka: Long Range Focusing Optics ja valon Slide Focus -säätö kätevästi yhdellä kädellä. Alumiinirunko.

COAST Polysteel 600R Taskulamppu 79€ - Vaativaan käyttöön, vaativiin olosuhteisiin suunniteltu Pure Beam -käsivalaisin. Kolhaisuja kestävä poly-nylonkuori, jonka alla vankka teräsrunko. Tämä työkalu saa tipahtaa vaikka kivikkoiseen puroon, ei käy kuinkaan!

Tuotteita rajoitetut erät.
Myymälä palvelee ma-pe klo 11-18 ja la klo 10-15.
Tervetuloa tutustumaan!

-Kalastusvälineet.fi
Vasarakatu 26
Jyväskylä
Liitteet
IMG_9747.jpg