Majoitusta Näätämössä

Alueen säännöt
Täällä voivat liikkeet ilmoittaa tuotevalikoima- / aukioloaikamuutoksistaan, palveluistaan, tarjouksistaan, alennusmyynneistään sekä yhteisöt toiminnastaan ja www-sivuistaan.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
NäätämöGateway
Viestit: 2
Liittynyt: 13:45:56 21.01.2019

Majoitusta Näätämössä

Viesti Kirjoittaja NäätämöGateway »

Pohjoiseen pilkkiretkille (Vätsari/Kaldoaivi/Inari/Nitsijärvi) ja Näätämöjoelle kesäksi suuntaaville kalamiehille tiedoksi, että Näätämöstä löytyy hotelli- ja hostellimajoitusta kalamiesystävälliseen hintaan ja nyt kannattaa varata kesäkauden majoitus. Maaliskuun pilkkiretkiaikaan on vielä vapaata ja kelkkakuljetuksen onnistuu. Hotellilla on kalankäsittelytila ja saalit voi paistaa/savustaa tai pakastaa mukaan. Näätämöstä on puolentunnin matka Barentsinmerelle kuningasrapuja onkimaan. Hostelliyöt 25€/hlö ja hotellissa 60€/yö. Lisäksi löytyy 20 sähkötolppapaikkaa asuntovaunuille/-autoille. Pidempiaikaiset vuokrat neuvoteltavissa. Näätämöjoella leiriä pitäville mahdollisuus käydä saunassa ja autojen pysäköinti valvotulla parkkipaikalla. Hinnat ja yhteystiedot löytyy osoitteesta www.naatamogateway.fi

ps. virallinen desinfiointipaikka

terv.
NG Staff
www.naatamogateway.fi
NäätämöGateway
Viestit: 2
Liittynyt: 13:45:56 21.01.2019

Re: Majoitusta Näätämössä

Viesti Kirjoittaja NäätämöGateway »

Näätämöjoen 1565 kalastusluvat tulevat myyntiin tiistaina 21.5.2019 klo 09.00
https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalast ... ojoki.html

Laadukasta majoitusta on saatavilla edullisesti Näätämö Gateway hostellista 25€/yö/hlö sis. liinavaatteet, wifin, suihku/wc sekä keittiön. Hotellimajoitus alkaen 60€/hlö/yö sis. aamiaisen, saunan, liinavaatteet, wifin yms. Hotellilta matkaa Palovaaran yli joelle noin 8km. Saunomaan pääsee erimaksusta ja myös päiväsauna onnistuu jos majoittuu joella ja tulee päivällä Näätämöön tekemään ruokatäydennyksiä. Desifiontipiste palvelee hotellin aukioloaikoina ja kuljetuksista voit myös kysyä.

Lisätiedot:
www.naatamogateway.fi
info(at)naatamogateway.fi
+358 400 461 069
Vastaa Viestiin