PROS Kahluusaappaita ja kahluuhousuja

Alueen säännöt
Täällä voivat liikkeet ilmoittaa tuotevalikoima- / aukioloaikamuutoksistaan, palveluistaan, tarjouksistaan, alennusmyynneistään sekä yhteisöt toiminnastaan ja www-sivuistaan.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
sadeasukauppa
Viestit: 4
Liittynyt: 19:37:11 28.03.2017
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

PROS Kahluusaappaita ja kahluuhousuja

Viesti Kirjoittaja sadeasukauppa »

Hei!

Kaupastani www.rainwear.store löytyy heti toimitettavaksi PROS-testivoittajakahluusaappaita (Erä-lehti elokuu 2017) kaikissa koissa. Lisäksi saatavilla myös samaan sarjaan kuuluvia kahluuhousuja.

Saappaat hintaan 45 euroa, mustat tukevammat saappaat 55 euro ja kahluuhousut 60 euroa. Lisäksi 7,90 euron postikulut. Saa tulla myös noutamaan Tampereelta. Maksuton palautusoikeus kahden viikon sisällä tuotteiden vastaanotosta.

Linkki saappaisiin: https://www.rainwear.store/product-page ... s-in-stock
Linkki mustiin tukevampiin saappaisiin: https://www.rainwear.store/product-page ... igh-waders
Linkki kahluuhousuihin: https://www.rainwear.store/product-page ... hestwaders

Jos teillä ei ole paypal-tunnuksia, voin lähettää myös laskulla.

Loppuun vielä tuotekuvaus Erä-lehdestä:

"Kahluusaappaat vahvasta PVC-pinnoitetusta polyesterikankaasta valmistetuilla varsilla. Pitkävartinen saapasosa on vertailun jämäkin. Saapasosan muotoilu tukee nilkkaa ja varpaille jää hyvin tilaa. Karkeasti kuvioitu pohja on hyvin pitävä, eivätkä kivet tunnu läpi. Tukeva varsimateriaali rullautuu ryhmästä heikoimmin, mutta on rullattavissa. Varren kiinnitys toimii helppokäyttöisellä pikalukolla. Polvissa vahvikkeet parantamassa kestoa."

Eräs asiakkaani pyysi kehumaan näitä siten, että saappaisin mahtuu hyvin Suomalainen jalka. "Aivan eri luokkaa kuin Kiinalaiset. Näille on varmasti kysyntää!"

Yksi koon 42 saapas painaa on 1,22 kiloa.
Liitteet
WRP_02_01A (Large).jpg
sbp01.jpg