Pizzan/sipsin korvike!
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Pizzan/sipsin korvike!
Allekirjottanut on selaillu karppaajien sivuja ja reseptejä, ja seuraava on ihan tolkuttoman hyvää ja kaiken lisäks terveellistä!
Joku on nämä nimenny nimellä "nistin lärpäke". Maistuu pizzalle, on 100 kertaa terveellisempää, nopeeta tehdä ja mukavaa naposteltavaa, miksei vaikka evääks kalareissuun.
Uuni päälle, 250 astetta, grillivastuksen kanssa. Uunin lämmitessä uunipellille leivinpaperin päälle meetwurstiviipaleita. Viipaleiden päälle salsa-kastiketta, oreganoa ja juustoraastetta. Siinä se! Eikun uuniin ja pois uunista siinä vaiheessa kun juusto sulaa ja tuotteet alkaa olla rapean näkösiä. Hetken viilennys, ja palat tuulensuojaan, TOIMII!!
Mukava suolapala vaikka illanviettoon tai tosiaan vaikka evääksi. Meikäläinen on ainakin täysin koukussa!
Joku on nämä nimenny nimellä "nistin lärpäke". Maistuu pizzalle, on 100 kertaa terveellisempää, nopeeta tehdä ja mukavaa naposteltavaa, miksei vaikka evääks kalareissuun.
Uuni päälle, 250 astetta, grillivastuksen kanssa. Uunin lämmitessä uunipellille leivinpaperin päälle meetwurstiviipaleita. Viipaleiden päälle salsa-kastiketta, oreganoa ja juustoraastetta. Siinä se! Eikun uuniin ja pois uunista siinä vaiheessa kun juusto sulaa ja tuotteet alkaa olla rapean näkösiä. Hetken viilennys, ja palat tuulensuojaan, TOIMII!!
Mukava suolapala vaikka illanviettoon tai tosiaan vaikka evääksi. Meikäläinen on ainakin täysin koukussa!
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Rasvaa, rasvaa ja sitten vielä vähän rasvaa. Varmasti kyllä hyvää.
I don't give a fuck who your father is.... don´t walk on the water while I´m fishing.
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Hyvää ja terveellistä kun jättää pullat leipomatta pohjalle. Toimii myös kevyemmästä lihasta kuten kinkusta tai muista leikkeleistä tehtynä.
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Kumpi on terveellisempi:Emppai kirjoitti:Hyvää ja terveellistä kun jättää pullat leipomatta pohjalle. Toimii myös kevyemmästä lihasta kuten kinkusta tai muista leikkeleistä tehtynä.
a) Itse rypsiöljystä, vedestä ja ruis-ja vehnäjauhoista tehty pohja
b) Metwurstikasa
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Erikseen molemmat ok. jos ravintoon kuuluu pääsiassa pääosin hiilareita tai pääosin rasvoja. Yhdessä ovat pahoja.
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Montako kaljaa vaatii, et metukkahässäkästä lähtee jano?
"Jumalauta mikä mötkö! Tulukee kahtoo!"
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Ei kalja sovi karppaajille, ku siinä on hiilareita!
Kaikki jotka kalastavat meritaimenta, syyllistyvät laillistettuun uhanalaisen lajin sukupuuton edistämiseen!
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Juu kyllähän mä sen tiiänkin, mut kunhan kiusaan. Noissa karppaushommissa muuten kannattaa kiinnittää myös huomiota rasvojen laatuun. Voi jossain vaiheessa meinaan yllätys olla melkoinen, kun terkkaritäti ilmoittaa kolesteroliarvojen piiriennätyksen syntyneen pitkän "terveellisen" ruokavalionpidon jälkeen.
"Jumalauta mikä mötkö! Tulukee kahtoo!"
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Mokia kirjoitti:Ei kalja sovi karppaajille, ku siinä on hiilareita!
Kyä sopii, esim Koffin Litessä on vain n. 1gr hiilareita per tölkki.
Mika
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Babboreman kirjoitti:Kumpi on terveellisempi:Emppai kirjoitti:Hyvää ja terveellistä kun jättää pullat leipomatta pohjalle. Toimii myös kevyemmästä lihasta kuten kinkusta tai muista leikkeleistä tehtynä.
a) Itse rypsiöljystä, vedestä ja ruis-ja vehnäjauhoista tehty pohja
b) Metwurstikasa
Kun katson vihreitä, näen punaista.
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Tämä sotii täysin omia uskomuksiani vastaan. Voisiko joku perustella miksi tuo B vaihtoehto olisi 100 kertaa terveellisempää?
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Ei nyt ehkä sata kertaa terveellisempää, mutta tietyllä ruokavaliolla parempi vaihtoehto.pike kirjoitti:Tämä sotii täysin omia uskomuksiani vastaan. Voisiko joku perustella miksi tuo B vaihtoehto olisi 100 kertaa terveellisempää?
Katso http://karppaus.info
Tutki, mieti, epäile, kokeile, tarkkaile...
- kari -
sekakäyttäjä vm -73
Se kaikki alkoi ihan mato-ongesta, sitten kokeilin waariwainaan apumatikkia. Jossain vaiheessa siirryin avokelaan ja kokeilin myös vetouistelua...
sekakäyttäjä vm -73
Se kaikki alkoi ihan mato-ongesta, sitten kokeilin waariwainaan apumatikkia. Jossain vaiheessa siirryin avokelaan ja kokeilin myös vetouistelua...
Re: Pizzan/sipsin korvike!
kari kirjoitti:Ei nyt ehkä sata kertaa terveellisempää, mutta tietyllä ruokavaliolla parempi vaihtoehto.pike kirjoitti:Tämä sotii täysin omia uskomuksiani vastaan. Voisiko joku perustella miksi tuo B vaihtoehto olisi 100 kertaa terveellisempää?
Katso http://karppaus.info
Tutki, mieti, epäile, kokeile, tarkkaile...
Aivan kuin kasvissyöjälle se soijalätty on parempi vaihtoehto, kuin kunnon piffi. Silti minä, joka en ole ruokauskontoa perustanut itselleni, haluan syödä normaalisti ja valitsen kunnon verisen pihvin.
Ruoalla ei saa leikkiä, eikö teille ole se opetettu lapsena
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Löysin paikallisesta luotaistuotekaupasta vähähiilihydraattisen jauhosekoituksen pitsalle.
100 g valmista tuotetta 4,1 g hiilareita. Ei paha viikonloppuna pitsa päivät
T: Sami
100 g valmista tuotetta 4,1 g hiilareita. Ei paha viikonloppuna pitsa päivät
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Pitsan voi vallan mainiosti tehdä leivinpaperille.
Aion elää kunnes kuolen.
-
- Viestit: 1142
- Liittynyt: 23:52:31 03.10.2009
- Paikkakunta: 00840
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Miten tää rasvakasa voi olla terveellisempää? Karppaajat ajattelee aina vaan kiloja.Kyllä rasvalla ja proteiinilla lähtee jenkat vyötäröltä, mutta paljonko menee e-koodeja ja kaikkea muuta paskaa elimistöön. Muutaman vuoden ku karppaa metukalla ni voipi suonet olla aavistuksen tukossa. Moniko käy 1-2vuoden jälkeen ottaa veriarvot? Mjaa taas kilometrin ohi aiheen...
Re: Pizzan/sipsin korvike!
uuni 200 astetta. pekonit vieri viereen uunin pellille. niin kauan uunissa kun pinta menee tummaksi. nostellaan talouspaperin päälle ja maustetaan millä haluaa itse laitoin chiliä.
hetken päästä talouspaperin välissä painelin liian rasvan pois.
rapeita pekoni lastuja nam. kunnon valkosipulimajoneesia dippikastikkeeksi se voisi toimia
hetken päästä talouspaperin välissä painelin liian rasvan pois.
rapeita pekoni lastuja nam. kunnon valkosipulimajoneesia dippikastikkeeksi se voisi toimia
- vlasek
- Provoileva muskelipökiö
- Viestit: 13103
- Liittynyt: 00:09:58 02.09.2007
- Paikkakunta: Träshscandal
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Uitut voi. Jos ei omista arinaa tai kiviuunia, ni pelti voidellaan oliiviölskällä ja rieska siihen. Tällä tekniikalla tosin kandee tehä esipaisto, että tulee riittävän rapia.Teuge kirjoitti:Pitsan voi vallan mainiosti tehdä leivinpaperille.
Leivinpaperi on niille, ketkä tekee piirakoita, joita väittää pizzoiks. Nih.
"Jävla skogsfinnar, flytta tillbaka till mongoliet
Re: Pizzan/sipsin korvike!
Tuo karppaus on munattomien hommaa; jos tulee kiloja liikaa, ne juostaan pois, ja siinä ohessa voi syödä ihan mitä huvittaa. 30 + kilsaa viikossa kun puskee ei taatusti liho.
I don't give a fuck who your father is.... don´t walk on the water while I´m fishing.