Vastuullinen vapaa-ajankalastus -seminaari

Alueen säännöt
Tälle palstalle kaikki uistelu-, onki-, pilkki-, perho-, ym. kilpailuihin, messuihin ja KMC-treffeihin liittyvä keskustelu.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Juha Ojaharju
Viestit: 5
Liittynyt: 09:02:31 04.04.2008

Vastuullinen vapaa-ajankalastus -seminaari

Viesti Kirjoittaja Juha Ojaharju » 10:15:47 23.08.2013

Mitä on vastuullinen vapaa-ajankalastus?
Seminaari vastuullisen vapaa-ajankalastuksen teoriasta ja käytännöstä järjestetään keskiviikkona 13.11.2013 ammattikorkeakoulu Haaga-Heliassa, Ratapihantie 13, Helsinki.

Seminaari pohtii sitä, miten itse kukin voi harrastaa kalastusta niin, että se on ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää ja mitä se tarkoittaa esimerkiksi särjen onginnassa, hauen ja ahvenen kalastuksessa tai lohikalojen pyynnissä.

Kuva

Seminaarin järjestää Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö, joka esittää tilaisuudessa omat suosituksensa vastuulliseksi vapaa-ajankalastukseksi. Seminaarin järjestämistä ja keskusjärjestön Vastuullisen vapaa-ajankalastuksen hanketta on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö kalastuksenhoitomaksuvaroista myönnetyllä avustuksella.
Seminaari on kaikille avoin ja maksuton.

Seminaarin ohjelma ja ohjeet ilmoittautumisesta julkaistaan syyskuun aikana.

Tiedustelut ja seminaarin ohjelmaa koskevat esitykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: antero.virkkunen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Tätä viestiä voi vapaasti levittää edelleen.

"Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 600 seurassa toimii yhteensä noin 50 000 kalastuksen harrastajaa."