Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n keväthuutokauppa 13.4 Lahti

Alueen säännöt
Tälle palstalle kaikki uistelu-, onki-, pilkki-, perho-, ym. kilpailuihin, messuihin ja KMC-treffeihin liittyvä keskustelu.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
samu
Viestit: 741
Liittynyt: 18:20:55 15.03.2007
Paikkakunta: Etelä

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n keväthuutokauppa 13.4 Lahti

Viesti Kirjoittaja samu » 15:56:21 13.03.2019

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n perinteinen keväthuutokauppa 13.4. Lahdessa

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry järjestää perinteisen keväthuutokaupan Lahdessa Hotelli Seurahuoneella (Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti). Tilaisuus pidetään Tiirismaa salissa. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Näytön aikana on kahvitarjoilu. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Kohteita on noin 250kpl, mukana sekä keräilykohteita että käyttötavaraa.

Viime vuonna alkanut Nils Master tuotteiden ilotulitus saa kevään 2019 huutokaupassa jatkoa. Tällä kertaa on tarjolla upeiden erikoisväristen Nils Master lohivaappujen lisäksi myös hienoja kohteita haukea tavoitteleville. Joukossa on useita erikoisvärejä ja tilausmalleja. Listalla on myös hienoja keräilykohteita Finlandia Uistimen alkuajoilta.

Listalta löytyy jälleen myös runsaasti keräilyharvinaisuuksia. Mukana on mm. W:m Walleniuksen käytössä ollut Hanellin tehtaalla Viitasaarella tehty silkkikala, rasiallinen Walleniuksen kalastustarpeita ja Walleniuksen kirjoittama Urheilukalastajan Käsikirja vuodelta 1925. Listalta löytyy myös harvinainen Albinus Päivisen tekemä vaappu sekä perhokela. Tuuloksen tuotannosta maininnan ansainnee harvinainen peltinen Tulos aski, jossa 1940-luvun Tulos vaappu.

Eikä huutokauppaa ilman suomalaisia perinneuistimia – pätäköitä. Listalta löytyy lukuisia tunnettuja nimiä: Pikkarainen, Eskil Markkanen, Grönholm, Felix Leino, Matinlassi. Tarjolla on myös totuttuun tapaan Jouko Niemivaaran, Harry Vinnin ja Markku Kemppaisen hienoja vaappuja. Ensi kesän lohikoitoksiin kannattaa tarjota Jussi Muukkosen ja Toni Partasen sitomia lohiperhoja. Tälläkin kertaa on tarjolla hienokuntoisia keloja sekä kalastukseen että keräilyyn, joukossa hienokuntoisia ABU:n Cardinal kiintokeloja.

Tervetuloa!