Aloittelijan kyssärit

Alueen säännöt
Kaikkea vaapunrakentelusta veneiden maalailuun.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt - Uittovideot
atho
Viestit: 508
Liittynyt: 16:36:02 15.12.2006
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Aloittelijan kyssärit

Viesti Kirjoittaja atho » 22:53:55 22.07.2014

Todella toivon ettei minua kivitetä tämän ketjun avaamisen takia, mutta kokeillaan nyt silti onneain, kun en äkkiseltään löytänyt valmista ketjua jossa asiaani olisin voinut kysäistä.

Olen ollut kaiketi kolmisen vuotta ns. out of busines, eli en ole seurannut alan muutoksia saatika yhtään mitään useampaan vuoteen. Nyt elämäni näyttäisi kuitenkin sen verran asettuneen että voisin käynnistellä pajaa uudestaan käyntiin. Olen tehnyt inventaariota varastossani ja CAB-maaleja edelleen löytyy, kuten probionaattiakin. Kysymykseni onkin, että onko jotakin suurta mullistavaa sattunut tässä parin vuoden aikana? Tauolle jäädessäni oli kaksi ammattilaista jotka tekivät aihioita, Immonen ja Pakarinen. Immoselta tilasin omani, onko kumpikaan enää hommissa?

Entä tuo lakka/maalirintama, onko cabien tilalle tullut jotain uutta parempaa tuotetta ja onko LV1 edelleen kelvollinen päällyste vai onko jokin parempi löytynyt kiven alta? Anteeksi, ei pitänyt alkaa luettelemaan kysymyksiä. On vaan aika jännä tunne kun ei tosiaan yhtäkään kapulaa ole maalannut ainakaan kolmeen vuoteen. Vähän kuin alusta aloittaisi. Kaikki vinkit otetaan nöyrästi vastaan.

(Onko täällä palstalla muuten kirjoittelu jotenkin hiljentynyt, vai kuvittelenko vaan?)
Saaliskuvakisa käynnissä! : http://taho-vaaput.webs.com/

atho
Viestit: 508
Liittynyt: 16:36:02 15.12.2006
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Re: Aloittelijan kyssärit

Viesti Kirjoittaja atho » 20:29:22 03.08.2014

Jaa, aika hiljaiselta täällä kyllä vaikuttaa. Mutta vastataan itselleni. LV ykköstä näköjään markkinoidaan nykyään ihan kokonaan viehelakkana. Eka satsi kupli ja osa vaapuista meni sen takia pilalle. Pitänee tsekkailla jos kyseessä oli ilmankosteus tai lämpötila, en muista ennen heinäkuussa lakkailleeni. Sorvareista en ole onnistunut löytämään tietoa. Immonen on ilmeisesti lopettanut?

Canhat CABit toimii loistavasti edelleen, joten ei tarvetta muutoksiin sen suhteen. Tämän ketjun voi varmaankin nyt sulkea :wink:
Saaliskuvakisa käynnissä! : http://taho-vaaput.webs.com/

Hopia vaappu
Viestit: 16
Liittynyt: 13:18:33 10.08.2013

Re: Aloittelijan kyssärit

Viesti Kirjoittaja Hopia vaappu » 13:52:41 11.08.2014

Terve !

Vesipohjaista lakkaa ja vesipohjaisia maalejakin olisi tarjolla jos ei halua liuotinkäryjä haistella. Sama lakka käy pintaan ja pohjaan.

lisätietoa: http://www.kalamies.com/kalastus-keskus ... kkaa-61977

tai:

http://personal.inet.fi/yritys/hopiavaappu/

Pakarinen vielä sorvailee. Vääksyssä on myös sorvari :
http://www.kalamies.com/kalastus-keskus ... 5?start=25

Hopia vaapun puolesta, Hoppa

Vastaa Viestiin